Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora, grafika // Zostanę technikiem

Patryyś

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano
43 minuty temu, Lukass napisał:

A kim Ty jesteś? 

Polak Mały xD , YouStee wchodzę do ciebie i nawet nie wiesz? 

Opublikowano

oZeAD.gif

Co do tematu, nadal aktualny co do kwestii współpracy? Jeśli tak, proszę o kontakt :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
22 godziny temu, Pantoflarzek napisał:

oZeAD.gif

Co do tematu, nadal aktualny co do kwestii współpracy? Jeśli tak, proszę o kontakt :)

Tak temat nadal aktualny :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.7.2017 o 02:10, Patryyś napisał:

Może i mam te kopie, ale nie potrzebuję ich bo nie mam co sam startować z serwerem. Serwer potrzebuje dobrego rozgłosu żeby ktoś jendak to zobaczył i zechciał rozmawiać akurat u mnie. Jakoś nie widzę startu mojego serwera w przeciągu kilku lat XD. Jedynie moge pomóc ludzią lub gdzieś dołączyć.

Po prostu nie jesteś w stanie wyrobić prowadząc teamspeaka przez większy okres czasu... Rozgłos łatwo zdobyć, trudniej jest zachować zimną krew gdy teamspeak zacznie tętnić życiem. Bo to w tym momencie wysypuje się 90% teamspeaków :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...