Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] XBOT - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak (Reaktywacja)

RazorMeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj:

• Automatyczne zabieranie w "get_server_group" jeżeli użytkownik posiada przypisaną grupę do kanału.
  • Kanał, na jakim grupa z "get_server_group" będzie zabierana.
  • Usuwanie kanału po np. 7 dniach przy nieobecności właściciela.
  • Wspieranie kanału YouTube.

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Spoko jest leci +

Masz jakieś wątpliwości? Zapraszam do kontaktu PW!

Opublikowano

dawno nie było żadnego update.

darmowa wersje prezentuje się fajnie ( oceniam kod nie wygląd ).

funkcje orginalne jak i przydatne polecam w 100 % :) 

Opublikowano

Update'ów tak często nie będzie. Myślę, że ze dwa na miesiąc (chyba, że będzie jakiś błąd to łatka będzie wchodzić natychmiast po naprawie), ponieważ funkcje trzeba posprawdzać, dociągnąć żeby nic się nie crashowało i jeżeli by updaty były za często to pomysły na funkcje by mi się pomogły powoli kończyć, a nie wszystkie pluginy/eventy , które są w płatnych botach lub w mojej wersji premium będą tu dodawane.

Opublikowano

Hem.... Jak na Darmowego bota to całkiem nieźle :D Jeżeli bot będzie dalej rozwijany to może nawet coś z tego będzie.... Osobiście czekam też na Wersję Premium .... i może w dalszych UpDatach więcej Instancji :D

Opublikowano

Co do wersji premium, 1 wersja była napisana już z miesiąc temu ale był problem z zakodowaniem. Dzisiaj zakodowałem i niedługo pojawi się temat na giełdzie. Jak ktoś chętny co do funkcji lub ceny bądź jakichkolwiek informacji to zapraszam priv bądź mój serwer TS3 (adres podany w plikach darmowego XBota).

Opublikowano
30 minut temu, RazorMeister napisał:

Co do wersji premium, 1 wersja była napisana już z miesiąc temu ale był problem z zakodowaniem. Dzisiaj zakodowałem i niedługo pojawi się temat na giełdzie. Jak ktoś chętny co do funkcji lub ceny bądź jakichkolwiek informacji to zapraszam priv bądź mój serwer TS3 (adres podany w plikach darmowego XBota).

Będzie jakiś livehelp ? :)

Opublikowano

Planuję do wersji 1.1 Premum dać LiveHelpa według mojego pomysłu, a także wypuścić go osobno w darmowej jak i w płatnej wersji. Jest już trochę napisany i na razie nie ma połączenia z sinusbotem i działa poprzez komendy z użytkownikiem. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak to na razie działa to można wejść na 4pancernych.pl i udać się na kanał Centrum Pomocy :)

Opublikowano

Packetloss nie działa niestety nigdy się nie zmienia jego wartość nawet jak packetlossy są.
Rekord online jakimś cudem jest 60. Jednak nie było nigdy tyle osób u mnie na serwerze.
Reszta śmiga prawidłowo.
Powodzenia w rozwoju dobry bocik ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Mesharsky napisał:

Packetloss nie działa niestety nigdy się nie zmienia jego wartość nawet jak packetlossy są.
Rekord online jakimś cudem jest 60. Jednak nie było nigdy tyle osób u mnie na serwerze.
Reszta śmiga prawidłowo.
Powodzenia w rozwoju dobry bocik ;) 

Packetloss sprawdzę, co do rekordu to w pliku include/cache/record_online.txt wpisz 0.

Opublikowano

# UDPATE 0.3.8 #

• Dodanie do eventu get_server_group, tego, że jeżeli użytkownik wejdzie na kanał mając już rangę to bot ją zabiera.
  • Dodanie eventu ban_list generującego listę banów w opisie kanału. Autor pomysłu Eros 1337. Funkcja została napisana od podstaw przeze mnie.
  • Dodanie eventu generate_banner generującego banner z liczbą adminów online, godziną, rekordem online i ilością osób online.
Opublikowano
2 godziny temu, BakuśĆpunekv2 napisał:

Dodaj TOP10 z wykorzystaniem MySQL, pliska. ;3

Niestety nie zmieniam zdania, na początku stwierdziłem, że ta nie bedzie taka dobra i nie będzie miała połączenia z mysql xD

Opublikowano
26 minut temu, RazorMeister napisał:

Niestety nie zmieniam zdania, na początku stwierdziłem, że ta nie bedzie taka dobra i nie będzie miała połączenia z mysql xD

No cóż. Pomimo tego że nie będzie tej topki (Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :c), mam nadzieje że będziesz dalej go rozwijać, ponieważ jest to świetny projekt. Spokojnie pobija abota oraz ibota. Użytkownicy na moim TS3 są zadowoleni. :)

Opublikowano

Bot super!

Dodaj możliwość grup ignorowanych w eventcie "//poke admin". Chciałbym to wykorzystać, ponieważ posiadam LiveHelp bota, a twój bot wykrywa mi go jako użytkowanika i informuje o jego obecności. Jak by ktoś pytał, to skrypt do SinusBota :)

Opublikowano
8 godzin temu, Sh0nariPL napisał:

Witam.

Nie polecam aplikacji (xbot) ponieważ jest tam dużo backdoor'ów i wiele więcej jest w nim komenda przez która osoba może nadać Admin Server Query i zrobić (massbana) z powodem "Nowe IP serwera : 4Pancernych.pl" inna domena (ts.4names.pl) 

Oto ss :

http://prntscr.com/g16ma2

http://prntscr.com/g16mx3

http://prntscr.com/g16n0k

Kolego, XBot nie ma żadnych backdoorów xD. Możesz przejrzeć cały kod i sprawdzić sobie. Ja widzę, że tam jest jakiś nick Aciam a nie (Xbot) coś tam + nie pokazałeś, że na twoim serwerze działał mój bot. Proszę o usunięcie komentarza za fałszywe oskarżenia. I jeszcze jedna sprawa to od razu widać, że nie używałeś mojego bota bo on nie ma komend (wtopa dla cb) ;). Na pierwszym SS nawet widać, że Abot'a używasz ;)

Opublikowano
12 godzin temu, Sh0nariPL napisał:

Witam.

Nie polecam aplikacji (xbot) ponieważ jest tam dużo backdoor'ów i wiele więcej jest w nim komenda przez która osoba może nadać Admin Server Query i zrobić (massbana) z powodem "Nowe IP serwera : 4Pancernych.pl" inna domena (ts.4names.pl) 

Oto ss :

http://prntscr.com/g16ma2

http://prntscr.com/g16mx3

http://prntscr.com/g16n0k

Z tego co widze, nie ma tam nic o xbocie a abocie, daj inne dowody bo to są puste słowa.

Co do xbota kiedy update?

Opublikowano

Co do propozycji co mógłbyś dodać w następnym update, to pomyśl nad sprawdzaniem kanałów prywatnych oraz VIP, tak aby np. po tyodniu nieobecności kanał kasowało do stanu pierwotnego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...