Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CavalosMT2.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Lajk™ napisał:

Padł, padło to ci myślenie jebany głąbie. Nabijanie postów nie ma tu sensu.

Apropos nabijania postów:

Masz 2 posty pewnie twojego ziomka jak się za nim wstawiasz które też bardziej są nabijane bo wystarczy raz napisać że są bugi.

I nie odpowiadaj już na moje posty bo nie chce mi się z tobą gawędzić :p 

Mi z tobą również śmieciu pieprzony i nie odpisuj wtedy mi. Jesteś 15-letnim szmaciarzem i tyle ci powiem i zamknij morde :D Licze na like i serwera oczywiście nie polecam :)

Opublikowano
12 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Mi z tobą również śmieciu pieprzony i nie odpisuj wtedy mi. Jesteś 15-letnim szmaciarzem i tyle ci powiem i zamknij morde :D Licze na like i serwera oczywiście nie polecam :)

Z każdym następnym postem pogrążasz się coraz to bardziej człowieczku.

5206314859733321403620.gif

Opublikowano
1 minutę temu, RysieQ™ napisał:

Z każdym następnym postem pogrążasz się coraz to bardziej człowieczku.

Sram na twoje zdanie dzieciaku i ty się pogrążasz  tak samo jak i twój koleżka 15 letni. Kończę z wami dyskusje gówna wy 

Opublikowano
58 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Sram na twoje zdanie dzieciaku i ty się pogrążasz  tak samo jak i twój koleżka 15 letni. Kończę z wami dyskusje gówna wy 

Rozpędź się a ściana sama się znajdzie B)

Specjalista
Opublikowano

Ten serwer wystartował z większą ilością bugów niż na gotowcu, nie polecam bug na bugu. Jeżeli nie umiecie nic zrobić na serwerze to się za to nie bierzcie.

Uważam, że temat powinno się zamknąć. Niech nikt mi nie wmawia, że to beta bo nawet koło alphy to nie stało.

giphy.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Lajk™ napisał:

Padł, padło to ci myślenie jebany głąbie. Nabijanie postów nie ma tu sensu.

Apropos nabijania postów:

Masz 2 posty pewnie twojego ziomka jak się za nim wstawiasz które też bardziej są nabijane bo wystarczy raz napisać że są bugi.

I nie odpowiadaj już na moje posty bo nie chce mi się z tobą gawędzić :p 

ty sie do niczego pajacu yebany nie nadajesz miales swoj serwer byl tak samo zalosny jak i ty teraz spamiac w tym temacie ;p rob dalej zyebane serwery i naciagaj ludzi na kase bo do zamiatania ulic cie nawet nie wezma bo i tam trzeba miec jakies pojecie ktorego tobie brak :( a gawedzic to ty sobie mozesz z kolegami pod lawka ;p 

Opublikowano
Dnia 3.07.2017 o 21:48, Kinow napisał:

ty sie do niczego pajacu yebany nie nadajesz miales swoj serwer byl tak samo zalosny jak i ty teraz spamiac w tym temacie ;p rob dalej zyebane serwery i naciagaj ludzi na kase bo do zamiatania ulic cie nawet nie wezma bo i tam trzeba miec jakies pojecie ktorego tobie brak :( a gawedzic to ty sobie mozesz z kolegami pod lawka ;p 

Święta Racja również nie polecam bo padnie bo same bugi a graczy tyle co kot napłakał :D

Opublikowano

Chcesz sobie zagrać, patrzysz, że serwer wystartował 3 dni temu, a tu zonk, już padł xDDD No to zajebisty serwer i administracja, nie polecam, łapka w dól i wypierdalam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...