Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CavalosMT2.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19551526_1240698152709188_825355653_o.pn

Planowany Start Serwera: 30.06.2017r. (piątek) GODZ. 17:00

Prezentacja Serwera:

http://forum-cavalosmt2.pl/index.php?/topic/4-prezentacja-serwera-cavalosmt2pl/

Strona Serwera:

http://cavalosmt2.pl/

Forum Serwera:

http://forum-cavalosmt2.pl/

Fanpage Serwera:

https://facebook.com/cavalosmt2/

TeamSpeak3 Serwerowy:

ts3-cavalosMT2.pl

Weryfikacja:

SHU_9Z9oYj.png

SHU_RAdBrr.png

Opublikowano

noo prezka taka troche uboga nie ma setow sury i szamana .. a u handlarzy serio  sa tylko roski na defa i szybkosc ataku ? a gdzie reszta dopalaczy ? i jakie są max srednie chcialbym wiedziec :) .. ogolnie zagram  mam nadzieje ze serwer bedzie OK :) widzimy sie na starcie i czekam na odp :) 

Venum

Opublikowano

Kolejny serwer, który zmierza w stronę wysypiska dla śmieci. Nie mogę wyjść z podziwu, że ludzie próbują stawiać serwery, wiedząc, że ich wiedza jest niewystarczająca - później reszta się dziwi, że nie ma gdzie grać? A gdzie ma grać, jak zdecydowana większość produktów, to buble nastawione tylko i wyłącznie na szybki zysk! Jeszcze 2-3 lata temu można było znaleźć w miarę porządny easy, spokojnie sobie po pracy czy szkole pograć, odprężyć, teraz nie znajdziesz nic, poza oparami absurdu i wyścigu szczurów za pieniądzem.

Opublikowano

Te napisy <ss'y> w prezentacji są genialne tak samo jak brak setów dla szamana i sury, moglibyście troszkę bardziej się postarać.

Osobiście nie zawitam - nie cierpię reworków starych serwerów, aczkolwiek życzę powodzenia.

Pasjonat
Opublikowano

Nie da się dodawać punktów statystyk, jak padniesz to nie da się wstać, ogólnie bug na bugu, nie polecam osobiście. Nie pozdrawiam.

Gość Lajk™
Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 09:48, SpokoAdi :) napisał:

Same Bugi nie polecam...... Szkoda myślałem że bedzie jak stary Cavalos a tu lipa. Żegnam natychmiast

3 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

spierdalaj z tym gównem same bugi żegnam

Stary Cavalos był w pełni odbugowany? xD

Opublikowano
6 godzin temu, Lajk™ napisał:

Stary Cavalos był w pełni odbugowany? xD

Widzę gnoju że lubisz posty nabijać xDDD masz te 15 lat a jesteś głupszy od osła serio tak mi kolega powiedział :D. Był odbugowany jak w Team był PolskiMurzyn i inni o ile te czasy pamiętasz tego starego Cavalosa ale pewnie nie bo to z 4 lata temu było . A ten tutaj pograłem i za dużo bugów błędów  i dziękuję za grę. Nie polecam tego syfu serio 

Gość Lajk™
Opublikowano
23 minuty temu, SpokoAdi :) napisał:

Widzę gnoju że lubisz posty nabijać xDDD masz te 15 lat a jesteś głupszy od osła serio tak mi kolega powiedział :D. Był odbugowany jak w Team był PolskiMurzyn i inni o ile te czasy pamiętasz tego starego Cavalosa ale pewnie nie bo to z 4 lata temu było . A ten tutaj pograłem i za dużo bugów błędów  i dziękuję za grę. Nie polecam tego syfu serio 

Sam myśleć nie potrafisz i polegasz się na ziomkach? No nieźle, dziwne że jeszcze żaden ci nie powiedział że granie w niebieskiego wieloryba jest fajne.

Nie wiesz że nabijanie postów jest fajne? :O 

Opublikowano
2 godziny temu, Lajk™ napisał:

Sam myśleć nie potrafisz i polegasz się na ziomkach? No nieźle, dziwne że jeszcze żaden ci nie powiedział że granie w niebieskiego wieloryba jest fajne.

Nie wiesz że nabijanie postów jest fajne? :O 

jak podoba ci sie gra w niebieskiego wieloryba to sobie pograj z ziomkami i zapros do tego siostre moze bedzie mniej przyglupow takich jak ty ;p a nabijac poty mozesz u siebie na forum serwer ktory padl :( 

Gość Lajk™
Opublikowano
40 minut temu, Kinow napisał:

jak podoba ci sie gra w niebieskiego wieloryba to sobie pograj z ziomkami i zapros do tego siostre moze bedzie mniej przyglupow takich jak ty ;p a nabijac poty mozesz u siebie na forum serwer ktory padl :( 

Padł, padło to ci myślenie jebany głąbie. Nabijanie postów nie ma tu sensu.

Apropos nabijania postów:

Dnia 1.07.2017 o 09:48, SpokoAdi :) napisał:

Same Bugi nie polecam...... Szkoda myślałem że bedzie jak stary Cavalos a tu lipa. Żegnam natychmiast

13 godzin temu, SpokoAdi :) napisał:

spierdalaj z tym gównem same bugi żegnam

Masz 2 posty pewnie twojego ziomka jak się za nim wstawiasz które też bardziej są nabijane bo wystarczy raz napisać że są bugi.

I nie odpowiadaj już na moje posty bo nie chce mi się z tobą gawędzić :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...