Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth, Tibijka Elfbot | Update 28.03.2018 | Download

Kefu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kefuniech ci bóg w dzieciach wynagrodzi za elfika :D. Ale teraz tak kto się podejmie sprawdzenia w czym tkwi automatyczne (usuwanie się wgranych automap w kliencie) po odpaleniu tego przerobionego elfa, po zejsciu na -1 i wyjsciu na powierzchnie mapy znikaja.

2. Brak licencji, crackowałem elfbota crackiem od evolutiona na wersje 32/64 bit, wszystko smiga na zwykłym kliencie 8.54, ale na tym wyskakuje błąd o złym keyu, i dalej jest licencja na 3 dni a z tym wiąże się działanie bota. Po jakiejś godzinie ,bot automatycznie się wyłącza wraz z zamknięciem klienta

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na scrackowanym juz bocie uzywam i nie mam problemow jak macie 2 iq i Marchwj wam rucha matki to juz musicie sprobowac czegos innego niz dyfuzja plikow zewnetrzych avastem + krotki poradniczek do hexeditora + jakikolwiek inny injector dllek + tibijka.net ew mozeie probowac ekstrakcji ww.xx.ss co moze z was zrobic kefu 

Pomoglem daj + 

Opublikowano

@Dakos

I co z tego, że nie ma wersji trial, ale Elfbot nie chce działać. Nawet funkcja Healingu nie działa.

Jak się odpala wersję trial to wyszukuje w bocie nazwę postaci oraz SHIFT F12 działa. A z tego pierwszego linku nic nie działa mimo, że się odpala.

Opublikowano

Kefu Czekamy na crack'a .

Na pewno ułatwi to wielu osobom męczarnie i poszukiwania - Pozdrawiam , leci łapka. 

Opublikowano

Kefu już dawno ogarnął sprawę, tylko że jest chory i nie jest w stanie wejść na MPC i Wam wrzucić. Mi dał, a ja Wam przekazuję, łapcie ;)

Link do pobrania + skan

Instrukcja:

UGv8AIr.png

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Eloth, Tibijka Elfbot | Update 10.02.2018 | Download
Opublikowano

Wszystko ladnie cacy śmigało ale dzisiaj dodali aktualizacje po której elf już nie działa nawet napisali na stronie że botowanie jest surowo zabronione i dlatego dali aktualizacje xD Jakiś pomysł jak zrobić żeby elf znowu śmigał? :P

Opublikowano
18 godzin temu, didus1221 napisał:

Jak ma ktoś innego linka to niech podeśle bo ten co podał kolega UP został juz wykasowany ... ;/

56 minut temu, kaslu napisał:

Nowy link?

Łapcie:

https://mega.nz/#!LxUHHBpL!v4LMo27bh4LSMa5jKsHcauS-zw6MF3qhGY6iRx6mOo4

Nie spamujcie Kefu na pw, jeżeli zrobi to wstawi, a pytałem czy da radę - easy :P

Opublikowano
2 minuty temu, kaslu napisał:

Nie działa na nowym kliencie ... tylko zamknij ... pracował przed piątkiem

Czyli musimy czekać aż obejdzie obecny ? Pozdrawiam .

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...