Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth, Tibijka Elfbot | Update 28.03.2018 | Download

Kefu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja mam taki problem ze wywala mi debuga tibi czasami po 5 minutach bocenia czasami po 2h wiecie moze czym to jest spowodowane? Tak samo po kazdym wylaczeniu tibi kasuja sie mapy da sie cos z tym zrobic? I jak zrobic zeby okno elfa sie pojawilo bo shift i f12 nie dziala tak samo swiatlo z f11

Opublikowano

Elf nie będzie działał w 100% bo maja pakiety i adresy pozmienianie więc cieszcie się z tego co jest bo nie dość ze dostaniecie za free to tylko narzekać umiecie... Poszukajcie trochę wszystkiego wam się pod gębę nie będzie dawać bo to jest czas a czas to pieniądz... A za Obejście zabezpieczeń podziękujcie @Alvebo mnie zirytował podważaniem mojej wiedzy! Więcej supportu tam nie będę prowadził bo nie mam na to czasu! Będziecie zadawać konkretne pytania to pomogę ale głupoty typu mapy mi się kasują nie będę odpowiadał bo an starych edycjach było rozwiązanie tego wystarczy poszukać!

Opublikowano

Jeżeli jaśniepan @Kefu raczyłby pomóc to byłbym wdzięczny gdyby podzielił się Pan rozwiązaniem dotyczącym usuwaniem się automap, znikaniem jej po włączeniu elfa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
6 minut temu, Nathocik1991 napisał:

Witam.

A skąd pobrać elfbota 4.5.4 (8.54)? 

Szukałem ale większość to wirusy albo nieaktywne już linki.

Proszę o link . Dziękuje.

Opublikowano

Można zmienic hex editorem kod elfbot cracka zeby zastąpic "Tibia.exe" na "Tibijka.exe" ?
Bo nie da się go scrackowac pod tibijke :/

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie by bylo :) kazda edycja elotha to raczej kopiuj wklej wiec jak zrobil takie cuś to zmiana na elotha v3 to chyba 5min dla niego :P

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Eloth, Tibijka Elfbot | Update 03.02.2018 | Download
Opublikowano

Dla leniwych:

Cytat

Wystarczy pobrać i wrzucić do tego co jest u góry wyskoczy okno w którym musicie wpisać tytuł Clietna np "Tibijka.net" albo "Eloth.net" w zależności gdzie chcecie tego użyć!

Download : https://mega.nz/#!q0YXwCyb!1r3SVVp-Fdyg8Iss0MGFX3w2KhDWCFfdCAZ_gD8JQFM

Skan : https://www.virustotal.com/#/file/49debdf30fedc56d60b33cc137d87edfe11df6ca092c800a2637f26c21a7e400/detection

Opublikowano

Mam normalnie skrackowane na tibi 8.54 (sprawdzane). Lecz po wrzuceniu tych plików do folderu z Elfem po uruchomieniu Elotha i potem bota wyskakuje jakiś komunikat, że kod się nie zgadza i muszę podać nowy kod lub uruchomić w wersji Trialowej. Można to jakoś zmienić??

Opublikowano

A da radę jakoś zrobić, aby  SHIFT + F12 działało, bo jak się bot zminimalizuje to już nie można go powrócić do okienka.

+ Jeszcze Minimapa ciągle się kasuje, ale to możliwe, że przez to, że nadpisana jest nazwa klienta potem i nie wyszukuje map z folderu? Nie ma minimapy po uruchomieniu elfa

@Kefu

Anyway, wielkie Thanks, ziomek ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...