Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KairosMT2.pl [Dedyk] [Easy]

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze i tak są obietnice rodem z PO xD

Obiecują taniego IS i jakiegoś isa na start ( miał być na dłużej niż 2 dni i miał być  full ale oczywiście nie jest :D

A co do IS'a dowalają tam wszystko co się da, a na FB piszą takie coś lalalala.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie to zastanawiające jest to że jak chciałem doładować sm-y to wszędzie tylko prywatnie można tzn (paypal tylko z konta więc jak ja doładowywuje za pomocą karty bo konto mam zblokowane to już nie doładuje tak samo przelew nie jestem z Polski wiec tez nie wchodzi w gre sms odpada) a najlepsza opcja z PSC podobno miesiąc trzeba czekać aby to zarejestowali to kiedy oni zaczęli robić ten serw???

z maszyną to już nie pierwsza bajka tego typu albo ktoś potrzebował na gwałt kasy i wziął najtańszy shiet albo będzie tak jak ktoś wcześniej się wypowiadał że odpalą potem znowu coś będzie i zawijka 

z tym is też lekka przeginka jak można doładowywać sm-y jak nawet nie wie się co jest w is :D 

zobaczymy jak będzie o tej 13  

stronka, promocje mailowe itd to pewnie działanie tego Kamila ale jeżeli z Rivalią problemów nie było to czemu tutaj tak wszystko się wali :D

a no i oczywista sprawa bez is inną klasą niż typowe pod exp nie masz szans 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Azprime w teamie, a ludzie nadal się nabierają i grają, choćby zrobili z tego serwera nie wiadomo co, to i tak to będzie syf. Samo to, że serwer ma problemy ze startem, na ilu serwerach Adrianka tak było? Na każdym? Azprime czekam drugi rok za kasę za serię, może ludzi nie oszukasz jak mnie? :)

@Skąd punkty PO?

Opublikowano

Mamy 2017 rok, a tacy idioci dalej snują bajki o problemach z maszynami.. chętnie napiszę do waszego usługodawcy i zapytam czy mieli jakiekolwiek problemy - w odpowiedzi usłyszę NIE.

Zniknijcie ze sceny tej gry... wnosicie tutaj niepotrzebny syf :).

PS. Jakby ktoś na ich smiesznym fb nie doczytał to macie tutaj mema: Screenshot_2017-06-25-11-37-00.png

Opublikowano

gW9jyQU.png

azprime chyba nawet wynajął ludzi do bronienia serwera, bo sam nie uwierzę, że ktoś może mieć tak zaskakująco małe iq

argument podany przez tego typa jest tak debilny, że nie wiem nawet jak to opisać xD

tenor.gif

Opublikowano
20 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

gW9jyQU.png

azprime chyba nawet wynajął ludzi do bronienia serwera, bo sam nie uwierzę, że ktoś może mieć tak zaskakująco małe iq

argument podany przez tego typa jest tak debilny, że nie wiem nawet jak to opisać xD

Mogę załatwić ssy jak mówi że długo pracował nad tym projektem także pozdrawionka

Opublikowano
1 godzinę temu, Lajk™ napisał:

Mogę załatwić ssy jak mówi że długo pracował nad tym projektem także pozdrawionka

Ja ci moge dać ss gdzie pisał mi że jak kairos wystartuje to się ze mną rozliczy.

• Kubek zmienił(a) tytuł na KairosMT2.pl [Dedyk] [Easy]
Opublikowano

Ja rozumiem że hajs się musi zgadzać . Ale tak zbugowanego i dopracowanego serwera to ja nie widziałem :)

Mieliście bete i tak naprawde chuj z niej wyszedł, bo bugi wam zgłosili tylko wy ich nie poprawiliście :D

Na obecną chwilę nie polecam , zobaczymy czy coś zrobicie w kierunku ogarnięcia serwera czy już tylko hajs liczycie już .

Opublikowano

Cudów nie oczekiwałam, a i tak się nieźle zawiodłam. Nie wspominając o obietnicach dotyczących taniego IS'u, w grze jest sporo do poprawy od dłuższego czasu - chwilowo są gracze, aczkolwiek jestem przekonana że za 2 tygodnie zostaną pustki. Innymi słowy serwer bez przyszłości, nie polecam, strata czasu.

Opublikowano

Serwer średni... często wywala z gry no i Administracja nie zadowala! ;') 

Opublikowano
Dnia 27.06.2017 o 16:54, Aive napisał:

Cudów nie oczekiwałam, a i tak się nieźle zawiodłam. Nie wspominając o obietnicach dotyczących taniego IS'u, w grze jest sporo do poprawy od dłuższego czasu - chwilowo są gracze, aczkolwiek jestem przekonana że za 2 tygodnie zostaną pustki. Innymi słowy serwer bez przyszłości, nie polecam, strata czasu.

Tutaj muszę Cię poprzeć..

"Hajs się nie zgadza koledzy! Załóżmy serwer a potem im wciśniemy kit o maszynie"

Ile tego było no ile tego było? Nie macie się czym bronić 

ja bym ten temat zamknął szkoda gadać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, __AHA__ napisał:

m6JBeRM.jpg

pff

To jest cheat engine hack lustrzany . To nie jest navi tylko dzieciak hacki ma i dlatego broń ma takie bonusy więc nie masz co się przejmować

Opublikowano

Witam, podczas uruchamiania gry wyskakuje mi blad z uruchomieniem gry (run type'exceptions.attributeerror...) mam win 10, ktos wie co mozna poradzic?

Opublikowano

Co ty ostatnio malo graczy jest gora 400!

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Specjalista
Opublikowano

temat powinien polecieć do kosza za przekłamywanie w tytule, to nie jest easy.

giphy.gif

Opublikowano

Mi się bardzo przyjemnie gra póki co mam 50 lvl i nie mam zastrzeżeń, zapraszam do gry ;)

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
18 godzin temu, Ork Czarodziej napisał:

ciekawe kiedy wystartuje kolejny serwer z likanem i stylistyką prezki jak tutaj xD

Szczerze?

Przelicz sobie czas od momentu upadku nexorii i startu kairosa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...