Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KairosMT2.pl [Dedyk] [Easy]

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jednak naciąganie  adminom chodzi o kasę która ludzie ładują przed startem dlatego przekładają start serwera :)

Im więcej osób wyda tym lepiej dla adminów a startu zapewne nie bedzie <3

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano
3 minuty temu, WeAreLegends napisał:

To jednak naciąganie  adminom chodzi o kasę która ludzie ładują przed startem dlatego przekładają start serwera :)

Im więcej osób wyda tym lepiej dla adminów a startu zapewne nie bedzie <3

Ty też nie lepszy jesteś ze swoimi serwerami xD 

Zobaczymy czy o 19 wystartują . :)

Opublikowano

Na stronce u nich piszę że start 24 czerwca, godzina 19, to o której w końcu ten start?

Opublikowano
7 minut temu, `Mentos napisał:

Na stronce u nich piszę że start 24 czerwca, godzina 19, to o której w końcu ten start?

Tak jak na stronie ale zobaczymy xD

Opublikowano

Zapewnie nigdy widziałem na forum że łukasz wydał już coś to na 100% ktoś już władował z jego ludzi ;) 

kasy im nie braknie więc wystartują ale kiedy zobaczymy :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano
1 godzinę temu, WeAreLegends napisał:

Zapewnie nigdy widziałem na forum że łukasz wydał już coś to na 100% ktoś już władował z jego ludzi ;) 

kasy im nie braknie więc wystartują ale kiedy zobaczymy :)

Ale lec swoje PRO serwery robic i wyjdz z tego postu bo chuja tu osiagasz

Opublikowano
2 minuty temu, RAvOO napisał:

Ale lec swoje PRO serwery robic i wyjdz z tego postu bo chuja tu osiagasz

Ja na moich serwerach nie mam item shopu i nic nie zarabiam a tu nie chce nic osiągnać tylko poprostu pograć sobie dlatego zdecydowałem się nagrać zapowiedz serwera który wydaje mi się fajny <3

Cytat

Opublikowano
1 godzinę temu, WeAreLegends napisał:

Ja na moich serwerach nie mam item shopu i nic nie zarabiam a tu nie chce nic osiągnać tylko poprostu pograć sobie dlatego zdecydowałem się nagrać zapowiedz serwera który wydaje mi się fajny <3

A ja dzis w domu nie mam margaryny i o tym nie opowiadam

Co do reszty to czytaj to co napisalem ostanio

Opublikowano
Przed chwilą, WeAreLegends napisał:

Szkoda reklamować bo zaraz padnie.

Azprajm a teraz kiedy zamierzasz spierdolić z serwera? #Nexoria

Opublikowano

Wystartował serwer - zobaczymy jak się gra ;)

Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku.

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny.

to jednak nie pogram ;C

Cytat

Opublikowano
7 godzin temu, NewGaming napisał:

Ciekawe jak ceny w is będą wyglądać jeżeli is bd kosztował ponad 100zł mowa tu o is do expa lub pvp to trzeba będzie podziękować za gre.

czej, czyli promocja na sm była już z tydzień przed startem, chociaż nie było is? XDDDD

azprim ogarnij sie

tenor.gif

Opublikowano

Czyli już koniec? Nie zdążyłem wejść i już off.

Administracja się wypowie czy wyjebka? 

1.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, SpokoAdi :) napisał:

Niestety serwer padł bo to była tylko przykrywka niestety. W imię ojca i ducha świętego Amen idźcie w pokoju Chrystusa Bogu niech będą dzięki. Ave Maryja...:sex:

Serwerek już działa..

Ale zbiłem Metka jak zobaczyłem że KU dropi to odechciało się grać..

76561198375594763.png

Opublikowano
8 godzin temu, xxerorxx napisał:

Serwerek już działa..

Nie działa

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Jebło , zwinęli hajs ile się dało i znikną. Za chwile pojawią sie ponownie z innymi nickami i modłami żeby nikt się nie wygadał - ktoś chyba hajsu pilnie potrzebował żeby ludzi żywcem okraść i ojebać :) A ci zo zapłacili za IS to większe debilie niż hitlerowcy z ONRu :P 

Opublikowano
10 godzin temu, xxerorxx napisał:

Serwerek już działa..

Czyli jak rozumiem ściągnąłeś serwer bez ogarniania prezentacji i teraz narzekasz? Sensowne.

Zostaje czekać na włączenie serwera i trzeba mieć nadzieję, że to ostatnia tego typu przerwa. Tak szczerze to wczoraj przez całą grę wywaliło mnie tylko raz. Ja problemów nie uświadczyłem większych ze stabilnością gry.

Opublikowano

Ja tam nie narzekałem ale ze względu na to że ciągle off to czas zacząć narzekać ;D

Cytat

Opublikowano

Ależ wy jesteście naiwni, nic was historia nie nauczyła, jak się kończy "rzekoma zmiana maszyny"? Toż to plują wam w twarz i śmieją do rozpuku, że takie pelikany wszystko łykają. Nie będzie żadnej zmiany maszyny, klient jest tak zabugowany, że nie są wstanie tego ogarnąć - zwyczajnie w świecie zwlekają. Włączą wam ten serwer na chwilę, żebyście zasilili ich konto i tyle będzie z rozgrywki. Wakacje czas zacząć, a pieniądze potrzebne, prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...