Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit i backdory w Sinusbot

Wonoace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na pewnej grupie wdałem się w dyskusje z jednym osobnikiem na temat sinusbota. Osobnik napisał mi, że nie poleca ów bota gdyż zawiera pełno backdorów. Chciałbym się was zapytać co o jego wypowiedzi sądzicie?

0307ebd275313.png

sygnatura.png

Opublikowano

"dużo exploidow i backdoorow przez co za bardzo przeciąża serwer" - ciekawe jaki to ma związek? Sinusbot to zamknięte oprogramowanie i w kodzie może być cokolwiek, dlatego powinno się go używać rozsądnie tak jak każde inne nieznane aplikacje.

Opublikowano

Ja znam Angelę Merkel i niedługo planuję atak na Polskę - szykuj się.

Poza tym kto Ci będzie znał IP od maszyny skoro tylko osoby z uprawnieniami będą je mogły widzieć, poza tym jedynie będą mogli to wykorzystać poprzez klienta TeamSpeak3 gdzie to już nie wina sinusbota.

Jeśli wolisz sam robić boty na VNC to bardziej obciążysz maszynę niż sinus, także tylko polecać na obecną chwilę i używać z zachwyceniem.

Opublikowano

Już chyba wiem czemu ów osobnik nie polecał sinusbota :P Prawdopodobnie nie potrafi go poprawnie wgrać i uruchomić :P

sygnatura.png

• PGS zmienił(a) tytuł na Exploit i backdory w Sinusbot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...