Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, wystartował praktycznie bez problemu. Gra się dość przyjemnie, exp leci jak powinien, ulepszanie dosyć łatwe a administracja złoto! :D

image.png

Opublikowano
3 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

Ile ludzi online warto wbijać???

Warto mordko :) do 1k osób :D administracja ciągle dostępna :D moderatorzy na ts robią swoje, pytają się graczy, administracje powiadamiają o każdym bugu ! Polecam jak najbardziej :)

Opublikowano
16 godzin temu, SpokoAdi :) napisał:

Ile ludzi online warto wbijać???

Na stronie masz licznik ale nie sugeruj się nim w sumie bo kręcony :D

Co do serwa to raczej niewypał :D pusto na czacie pusto w miastach.. może coś się po reklamie zmieni.

Powo

Opublikowano

Serwer wygląda nawet nieźle patrząc na prezentację. Jakie są szanse na to, że nie padnie w przeciągu najbliższych dni?

Radio faktycznie denerwuje ._.

I serio każdy przedmiot się od razu ulepsza na następny poziom? Jeśli tak to zarąbiście :yay:

Opublikowano

Osobiście wbiję na serwer, podoba Mi się, także nie tylko Ja wbiję, lecz i cała ekipa.

Jedyne pytanie które Mnie i resztę nurtuje to emm.. Bronie do pvp z broni na 75?

Jak tak to trochę bezsens, mimo, iż jest to u handlarki, ale mixowanie 20um + ludzie itp..

Może się mylę, czy źle zrozumiałem ten system na prezentacji.. Proszę o wyjaśnienie.

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

dostałem sms na 250sm, patrze na stronie a tu wartość za sms 6 zł, no chyba ktoś tu z  uja spadł że taka reklama podziała,   wdupie mam te wasze smy więcej swoim koleżkom rozdajecie, 

kto chce konto na którym jest 250 sm pw,  tylko jedna osoba wygra, 

i żeby urwa nie było że to padnie gówno, czy nikt nie widzi tego że to jakiś gotowiec  ostatnio dostawałem sms na rivalię i widze że to 100% ta sama strona is ( ceny zmienione) a w grze ten sam  pierdolnik,  
nie polecam gry, 

Opublikowano

Buff potrzebny czy każda postać da sobie radę w expie/w biciu bossów bez niego?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Fakt. Serwer jest ciekawym polaczeniem easy i medium (10/10 za zmieszanie tego w tak subtelny sposob). Serwer jest przyjemny, ale przy tym nie jest jakis bardzo prosty. Po paru godzinach, ktore na nim przegralem uwazam, ze warto dac mu szanse :)

Opublikowano

Serwera nie polecam . Administracja loguje się na serwer może 2 razy na dzień  na 5 minut ? 

- W m1 pełno botów sobie dropi skrzynki .

-Ulepszacze powinny lecieć troszkę lepiej z bossów i metków bo bez przesady po 1x sztuce dropi 

- Zamiana mobów na psy nie działa .

- Exp ogólnie po 140 + lvl to masakra dostaję się 1% za spota z Isem ( to co powiedzą ludzie bez Isa ) ?

- Na forum nawet nie popatrzycie na propozycje bo macie wywalone  itp. 

Już mi się nie chce wypisywać bo trochę by to zajęło .

Także jak mówiłem serwer robiony przez  15-latków. 

NIE POLECAM!!!!!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

• Kubek zmienił(a) tytuł na Revastia.pl [Dedyk] [Easy]
  • 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...