Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZSZC Back !! Cap 105 / Low rate / Mastery 360 / Protected

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, figo1998 napisał:

Warto ? Jak z gildią ? 

------------------------------------

Pobieram 

Bardzo fajny serwer jeżeli chcesz dołączyć do gildii to pisz w grze Baltram

Opublikowano
Dnia 4.07.2017 o 14:17, blackparot napisał:

Czemu w mbocie wyskakuje błąd, w sprawie aktualizacji mbota? Czy jest nowsza wersja?

To nic caly czas tak pisze 

Opublikowano

Zalogowałem się po 3 latach na to forum żeby przypomnieć sobie te czasy kiedy Silkroad miał 3 serwery a Cap byl na 50Lvl. Grałem do momentu wprowadzenia 100lv. Przypominam sobie te czasy jak matka goniła mnie sprzed kompa a ja wbijałem set na +7 :D. To było dokładnie 10 lat temu. Dziś jestem ojcem dwójki dzieci ale zrobię jeszcze nukera i ponaparzam Mangyangi :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.07.2017 o 11:43, dastan966 napisał:

jest jeszze ta gildia ? duzo aktywnych polakow ?

Wbijaj do SilentKilers pisz w grze Baltram 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raty są ok. W miesiąc wbiłem 2x 105lvl nukera i bowera. Jak bijesz sam to jest lipa. Serwer z ratami x500 jest bez sensu.

Mamy PT na mobach 101lv 24/7 wiec jak ktos wbija do gildii to czasami go zabieramy na free taxi.

Wbijajcie do SilentKilers. Co niedzielę idziemy na fortecę. Obecnie mamy w posiadaniu Jangan z unią. Cała gildia jest polska około 47 osób.

Piszcie do Mieciu, MiXeR, Miskov, Kartky, Nalepka

Opublikowano

Hmmm ogólnie powiem tak , serwer był fajny ale na początku ( przez około 1 miesiąc ) Wbicie 105 lv nie jest wcale trudne , zajmuje około 2 tyg 

Problem jest w tym że teraz na serwerze nie ma co robić  chodzenie karawan , lub thiefowanie po 2 miesiącach sie znudziło. Jedyną atrakcją jest FW co tydzień 

Serwer pełen botów , niby 2200 ludzi online z czego max 500 to gracze , reszta to gf . Z tych 500 ludzi zostaje może 200 które są aktywne.

Jak dla mnie serwer już słabo zarabiał dlatego dodali fellow pet,y . Wprowadzili jakiś najprostszy event żeby ludzie widzieli ze "coś się dzieje"

We wrześniu ma ponoć ruszyć FGW co też ruszy troszeczke serwer tylko jest jeden problem , co dalej ? 

Jest dużo więcej lepszych serwerów od tego , a fenomen jego jest taki ze w jakimś sensie ma już renomę i da się na nim przy dobrym szczęściu zarobić ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...