Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZSZC Back !! Cap 105 / Low rate / Mastery 360 / Protected

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.08.2017 o 16:49, pr4dzik napisał:

Hmmm ogólnie powiem tak , serwer był fajny ale na początku ( przez około 1 miesiąc ) Wbicie 105 lv nie jest wcale trudne , zajmuje około 2 tyg 

Problem jest w tym że teraz na serwerze nie ma co robić  chodzenie karawan , lub thiefowanie po 2 miesiącach sie znudziło. Jedyną atrakcją jest FW co tydzień 

Serwer pełen botów , niby 2200 ludzi online z czego max 500 to gracze , reszta to gf . Z tych 500 ludzi zostaje może 200 które są aktywne.

Jak dla mnie serwer już słabo zarabiał dlatego dodali fellow pet,y . Wprowadzili jakiś najprostszy event żeby ludzie widzieli ze "coś się dzieje"

We wrześniu ma ponoć ruszyć FGW co też ruszy troszeczke serwer tylko jest jeden problem , co dalej ? 

Jest dużo więcej lepszych serwerów od tego , a fenomen jego jest taki ze w jakimś sensie ma już renomę i da się na nim przy dobrym szczęściu zarobić ;)

Masz trochę racji, ale który teraz serwer jest bardziej aktywny ? 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie jeśli jakaś gildia rekrutuje to z miłą chęcią bym dołączył. Co prawda oczekuję w miare aktualnej aktywności chociaż na Guild Chacie bo afk 50/50 mnie nie interesuje wgl. 

Sam zacząłem dopiero po w sumie 2 latach przerwy. Lvluje właśnie Int Bowa (zawsze kochałem) i bladera. 50+  

pm. Saltoro / Vayneil

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ej ocb, wchodzę na serwer i mam wszystkie bronie egy i 105lvl i chyba 100kk sp. Nikogo nie ma a na stronie napisane że ok 500 online. ;___;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...