Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20:00 DZIŚ! Thermal-MU [S.VI] Dyn.XP [80] / Dyn.RR [~] / Web-Events / Customs / RF / BETA

Cote1X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Pardas napisał:

Widać, że wciąż żyją na ziemi kretyni. Pisze bo musi, piszę bo mu się tak podoba, piszę bo chce być zauważonym kretynem 2k17 to jest logika pana Kilera..

Według mnie największym dnem jest to, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości parę istotnych rzeczy takich jak :

Po pierwsze : Nowy serwer, nowa administracja jeszcze przez nikogo nie kojarzona. Fakt napracowali się, widać to chodź by po datach tematów oraz oryginalności,że taka zmianka została zapisana na serwerze. Rzeczywiście jest tak jak ustawione, nie jest to sucho napisane i przedstawione jak na innych serwerach gdzie dużą piszą, a w rzeczywistości nic nie jest ustawione. Administracja jest  nowa, młoda, cóż przy tak zacnym serwerze mogą się trafić potknięcia, co prawda rażące, ale po krótkim czasie usunięte. 

Po drugie : Online może być spowodowane z wielu czynników. Malutko ludzi gra już w tego typu serwery gdzie exp poniżej 100 to już nie na te lata. Obecny status społeczny każdego z nas nie pozwala na więcej czasu, teraz każdy pracuję, nie ma czasu na grę, nie to co kiedyś. Dalej nie ma co wymieniać, każdy sobie może dołożyć parę cegiełek od siebie...

Po trzecie : Miej pojęcie o grze.  W tej chwili masz pojęcie, tyle co piernik do wiatraka.

Po czwarte : Administracja cały czas jest aktywna, czuwa na długo po starcie.

Po piąte : Kiepski z ciebie recenzent, żeby po kilku godzinach wystawiać jakieś bazgroły w większości sprzeczne, idiotyczne i owiane chaosem w zdaniach.

Pozdrawiam

Nie pierwszy raz otworzyli serwer. Każdy ma prawo do swojej opinii. Liczba online świadczy o tym, że serwer jest do dupy a nie, że zajebisty. Po godzinie można stwierdzić, że serwer jest ujowo ustawiony, nie trzeba grać tygodnia. Exp nie ma nic do ilości online. Dziękuję. 

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 minut temu, gwtim napisał:

Nie pierwszy raz otworzyli serwer. Każdy ma prawo do swojej opinii. Liczba online świadczy o tym, że serwer jest do dupy a nie, że zajebisty. Po godzinie można stwierdzić, że serwer jest ujowo ustawiony, nie trzeba grać tygodnia. Exp nie ma nic do ilości online. Dziękuję. 

Chciałem coś napisać, ale po prostu się powstrzymam. Exp ma duże znaczenie, nie jest kijowo ustawiony. Po godzinie nie wystarcza napisać, że jest beznadziejny.

Beznadziejna jest krytyka ludzi którzy pierwsze co robią to grają za krótko albo im coś nie pasuję lub wywołują gownoburze.

Opublikowano

Dziękuję @Pardas

Na @gwtim to tylko @DGSilvero

Serwer jest ustawiony pod mid-game 300-400lv 1rr+

lovo.png

Opublikowano

Całkiem ciekawy pomysł. Popracujcie jeszcze żeby jednak anty-hack nie blokował niektórych procesów i będzie ok. Zachęcam do wspólnej gry i nie czytania opinii osób które weszły do gry na 2 minuty tylko po to żeby stwierdzić że im nie odpowiada. Trzeba pograć żeby oceniać.

Opublikowano

ciekawy projekt, ogrom pracy włożonej to widac odrazu a sledze tremat chyba od poczatku i szczerze podziwiam chlopakow za to lecz brakuje tego czegos by stworzyc ten klimat na samym poczatku by chcialo sie grac  kolejnym problemem jest przesadzony AH ktory wpuszcza na server 3 na 10 graczy osobiscie sam mialem  znim problem gdyby nie to ze chcialem grac i twardo  znim walczylem to dopiero po zrobieniu bypassa wszedlem ostatnia rzecza do administracji pieknosc strony i grafiki nie wystarczy by byli gracze

Ale zycze powodzenia server ma potencjal by kiedys stac sie jednym z najlepszych

Opublikowano

ja zapraszam,

przynajmniej jakiś config jest,  a nie ze stoje pierwszych 5 resów na lostower6-7 i patrze na ekran 3 dni. 

pozdro dla normalnych

Opublikowano

Podczas gry crashuje gg/spotify/discord/skype. Na 1 edycji nie miałem żadnych problemów :|

Opublikowano

@Cinu. pisał o tym evilek, zmienił się MHCP i zamyka wszystkie programy które mają jakiekolwiek połączenia.
Przesadzone bezpieczeństwo, na dzień dzisiejszy staramy się to zmienić/naprawić/wymienić.

lovo.png

Opublikowano
6 godzin temu, Pardas napisał:

Widać, że wciąż żyją na ziemi kretyni. Pisze bo musi, piszę bo mu się tak podoba, piszę bo chce być zauważonym kretynem 2k17 to jest logika pana Kilera..

Według mnie największym dnem jest to, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości parę istotnych rzeczy takich jak :

Po pierwsze : Nowy serwer, nowa administracja jeszcze przez nikogo nie kojarzona. Fakt napracowali się, widać to chodź by po datach tematów oraz oryginalności,że taka zmianka została zapisana na serwerze. Rzeczywiście jest tak jak ustawione, nie jest to sucho napisane i przedstawione jak na innych serwerach gdzie dużą piszą, a w rzeczywistości nic nie jest ustawione. Administracja jest  nowa, młoda, cóż przy tak zacnym serwerze mogą się trafić potknięcia, co prawda rażące, ale po krótkim czasie usunięte. 

Po drugie : Online może być spowodowane z wielu czynników. Malutko ludzi gra już w tego typu serwery gdzie exp poniżej 100 to już nie na te lata. Obecny status społeczny każdego z nas nie pozwala na więcej czasu, teraz każdy pracuję, nie ma czasu na grę, nie to co kiedyś. Dalej nie ma co wymieniać, każdy sobie może dołożyć parę cegiełek od siebie...

Po trzecie : Miej pojęcie o grze.  W tej chwili masz pojęcie, tyle co piernik do wiatraka.

Po czwarte : Administracja cały czas jest aktywna, czuwa na długo po starcie.

Po piąte : Kiepski z ciebie recenzent, żeby po kilku godzinach wystawiać jakieś bazgroły w większości sprzeczne, idiotyczne i owiane chaosem w zdaniach.

Pozdrawiam

pardas co ty pardolisz?? ^^   

ps. na servie straszne lagi byly!!! , goldeny podchodza na spoty i kilaja. helper- char odchodzi od spota za mobami ori. pos .

a  jeszcze jedno: pliku z grą niemozna usunac. pierwszyy raz takie cos widze ;/

Opublikowano

Witam all   zawieszam swoja gre na tym servie do momentu az administracja upora sie z zabezpieczeniami  --- niestety w trakcie gry nieodpala skyp niedziala onet itp.

niemoge tak grac bo w miedzyczasie chce rozmawiac ze znaiomkami poczytac wiadomosci czy poserfowac w sieci dopoj tego nienaprawcie to se odpuszczam aaaaaaaaa jeszce jedna sprawa poco te utrudnienia w robieniu rr przekladanie c z miejsca na miejsce totalna bzdura ale to juz tak od siebie ^^  pozatem fajnie mi sie gralo 

do zobaczenia jesli to naprawicie a jesli nie to moze gdzies kiedys cya zycze milej gry tym co zostana cya

Opublikowano

Dodajcie przynajmniej Dark Side do sklepu bo RF nie ma co robić na serwerze tymczasowo :). I te latające mobki - przydałoby się jednak żeby mobek nie leciał za graczem przez całą mapę.

Opublikowano
4 godziny temu, KlLLER napisał:

pardas co ty pardolisz?? ^^   

ps. na servie straszne lagi byly!!! , goldeny podchodza na spoty i kilaja. helper- char odchodzi od spota za mobami ori. pos .

a  jeszcze jedno: pliku z grą niemozna usunac. pierwszyy raz takie cos widze ;/

1. Nie było lagów, raczej ty Tylko.

2. Goldeny to normalka jak to na każdym serwerze respią się gdzie popadnie, czasem pod spoty podchodzą, nie ma co tu panikować, że to bug -.-

3. To sie ustawia helpera odpowiednio :P

4. Usunąłem bez problemu klienta, więc nie wiem co ty masz.

5. Ty wszystko chyba źle robisz :D

Opublikowano

Zagrałem, sprawdziłem no i jestem pewny iż nie wrócę. Server to kompletna lipa jest w tym jakiś potencjał bo widać jednak pracę włożoną przez administrację ale tak jak już wyżej było pisane: 

1. Lagi często gęsto nie raz nie wiesz że ktoś obok stoi

2.Chory antycheat który blokuje jakąkolwiek działalność internetową nie mogę sobie odpalić OpenFM muszę "Rozkoszować" się dźwiękami z Mu.

3.Spoty zrobione chaotycznie jak już powyżej powiedziane często mają za duży zasięg i wchodzą na niższe lvl'em spoty bądź lecą za tobą całą mapę

4.Helper działa jak chce

5.Administracja której nie ma jak powiedziane wyżej prawdopodobnie topkę robią ;)

Inaczej mówiąc jest w tym coś ale nie ma nic nie polecam stanowczo strata czasu jeśli administracja nie potrafi po raz kolejny otworzyć servera i po raz kolejny daję mu tydzień/dwa życia jak nie mniej już jest po 9 Online więc na takiej ver. długo to nie pociągnie ;) No nic pozdrowienia i nie do zobaczenia :) 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...