Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20:00 DZIŚ! Thermal-MU [S.VI] Dyn.XP [80] / Dyn.RR [~] / Web-Events / Customs / RF / BETA

Cote1X

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tak potężną skazę przez takie komentarze że nawet nie wiecie. Serwer nie jest tylko na MPC, godzina jest elastyczna dla wielu narodowości. Przegięciem by było jak byśmy zrobili start o 20:00 ale np. 20:00 +5 GMT, wtedy tak, owszem to by było u nas przegięcie. Godzina odpalenia jest dla Polaków wielkim plusem, piszę z graczami z poprzedniej edycji o różnych narodowościach i oni mają o wiele większy problem.

Start planowany kupę czasu temu, ruszamy precyzyjnie, nie przekładamy z dnia na dzień jak to w większości przypadków bywa, to znów źle bo "przegięcie". Przełożę start na jutro - też "przegięcie".

Wszystkim nie dogodzimy, zresztą, nie mam zielonego pojęcia jakie ma to znaczenie, przecież o 22, 24 itd. 24/7 też będzie online...

Pachnie toxycznie.

lovo.png

Opublikowano

Hehehehe wiadomo ze kazdemu niedopasujesz startu a wiec powiem tak na szersza skale to niejest przegiecie poprostu zaplanowalem se wieczor sobotni dwu fazowo  start serwa potem pab ze znaiomymi  kolacja i powrot do gry w trybie on.           Wymaz se skaze

Opublikowano
1 godzinę temu, makumbaxxx napisał:

Mysle ze godzina 20.00 start servera to przegiecie no nic w takim razie jutro zaczne grac i kilka osob ze mna :(   ----- ALBO I NIE

1 godzinę temu, marian88 napisał:

no ja tez myślałem o starcie w niedziele albo wcześniej kolo 16-17 w sobotę :P o tej porze jest dostępnych mniej ludzi , dla mnie tez przegięcie.

A ja myślę że bez Was serwer się nie zawali. Kiedy nadejdą czasy że ludzie zaczną myśleć nie tylko o sobie - od dawna zadaje sobie to pytanie... Zostało kilka minut - czekamy na wielkie otwarcie i życzę powodzenia administracji w prowadzeniu serwera a wszystkim którzy zagrają razem owocnej gry :)

Opublikowano

do expuuu  gotowii ... start   xD    a  sie  nakrecilem ^^

jeblem  mam  dccccccc ;/

Opublikowano

35 postaci a 67 online? Tak wolno odświeża czy co. ^_^

Ja podziękuję. Jednak każdy season 6 jest graficznie straszny u mnie.

Season 8/9++ jedank, ale powodzenia.

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano
5 minut temu, -=Lukasz=- napisał:

35 postaci a 67 online? Tak wolno odświeża czy co. ^_^

Ja podziękuję. Jednak każdy season 6 jest graficznie straszny u mnie.

Season 8/9++ jedank, ale powodzenia.

Co rozumiesz przez "graficznie straszny"? :) 

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Chodzi mu o interfejs pewno, bo tylko tyle grafiki się zmienia między S6 a S8, wogóle nie wiem po co takie info, chłopak pisze w każdym temacie na forum publikacji a z tego co widzę to trzyma się jednego serwera.

lovo.png

Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów, żadnych lagów. 

Zapraszamy.

Opublikowano

wszystko dziala jak trzebaaaaaaaaaaaaaaaaa  ZAPRASZAMY !!! :)

Opublikowano

No i chwile nacieszyłem się dobrodziejstwami serwera :D

Ogólnie fajnie się gra, ale te mody do gry mnie odstraszają i coś z moją przeglądarką się dzieje jak tylko odpalam maina, a bez niej to ani rusz..

Opublikowano

Antyhack, który jest tutaj używany ( został nieco przerobiony ) jest starsznie czuły na wszystkie procesy. Obeecnie pracuję nad tym. 
Jeszcze chwilę  cierpliwości.

Opublikowano
9 godzin temu, Cote1X napisał:

Chodzi mu o interfejs pewno, bo tylko tyle grafiki się zmienia między S6 a S8, wogóle nie wiem po co takie info, chłopak pisze w każdym temacie na forum publikacji a z tego co widzę to trzyma się jednego serwera.

Przestań siać ferment, okej?

W sumie jestem ciekaw, którego serwera się trzymam, co? :)

Tak, chodzi o interfejs. Jest duża przepaść pomiędzy S6 a 8/9, na korzyść tego nowszego.

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano
Przed chwilą, -=Lukasz=- napisał:

Przestań siać ferment, okej?

W sumie jestem ciekaw, którego serwera się trzymam, co? :)

Tak, chodzi o interfejs. Jest duża przepaść pomiędzy S6 a 8/9, na korzyść tego nowszego.

Nie sieje fermentu, poczytaj swoje posty, nie grasz w to chyba pierwszy raz, Sezon 6 ma już kilka lat, po co więc to info?
To publikacja, nie dyskusja, nawet mi się bardziej podoba interfejs S8, ale niestety nic z tym nie zrobię. 

W ustawieniach w grze, na górze po lewej oraz przed wejściem w pliku Settings jest możliwość włączenia anti-alsingu, mgły itp. więcej nie ma możliwości wyciągnąć. Nowy interfejs to przebudowa main'a, kompletnie nie opłacalne, szczególnie w tym wypadku, kolejne tygodnie marnowane na przygotowywanie Sezonu 6-tego poszły na marne. Publikacje, reklamy, toplisty - dzięki tej edycji przynajmniej wiemy że Sezon 6 ma sens, ale tylko w przypadku gdzie serwer stoi już kilka miesięcy i ma rzesze fanów, w przypadku nowych - takich jak ten, przepaść można porównać do 97d do S6, tak teraz podobna przepaść jest pomiędzy S6 do SXII

Pomysły na S6 się skończyły, mimo konfigu który może dać wiele radości status nie zadowala, przy większej liczbie graczy miało by to sens.

lovo.png

Opublikowano

UWAGA RECENZJA!!!  

1.online 19 :2konta=

2.ziebane spoty- moby uciekaja, i przychodza z innych spotow np. aida expisz na death tree a tuprzy chodzi co chwile podrasowany golem i cie sciaga na hita ^^

3.pvp miala byc tylko prawa strona dev1 i lt1, a tu jakis typ chodzi po mapach i kila! wkurw.

4.administracja do baaaaaani: jak wlaczyli serv tak ich niema, pewnie zajeci expem bo siedza w topce!!!. hhaha ip kompa te same co adm- zal mi cie. 

5.nie skasowali itemow nawet z shopu z BETY !!! dno 

Opublikowano

serwer ciekawy bo:

-rozwiniety interfejs

-nowe grafika map

-moby dostosowane do poziomu gracza

jednak nie ma ludzi bo:

- te pszczółki to raczej latają po serwerach od 500x do 1000x

- mało ludzi z zagranicy co mnie dziwi jak na takie nowe grafiki , brak reklam?

tak to już jest ze na serwer typu BlitzMU gdzie boxy +5 sa w shopie jest 150+ online,

a gdzie jest zajebiste wnętrze i pomysł jest 20+ online

Opublikowano

Ja to chcialem wpaść , ale start serwa nie wybrali dobrze , a teraz jak wstałem po wczorajszym nie bardzo mi się chce wbijać i zostaje na innym serwie gdzie docelowo grałem for fun czekając na ten :P

Opublikowano
4 godziny temu, KlLLER napisał:

UWAGA RECENZJA!!!  

1.online 19 :2konta=

2.ziebane spoty- moby uciekaja, i przychodza z innych spotow np. aida expisz na death tree a tuprzy chodzi co chwile podrasowany golem i cie sciaga na hita ^^

3.pvp miala byc tylko prawa strona dev1 i lt1, a tu jakis typ chodzi po mapach i kila! wkurw.

4.administracja do baaaaaani: jak wlaczyli serv tak ich niema, pewnie zajeci expem bo siedza w topce!!!. hhaha ip kompa te same co adm- zal mi cie. 

5.nie skasowali itemow nawet z shopu z BETY !!! dno 

Widać, że wciąż żyją na ziemi kretyni. Pisze bo musi, piszę bo mu się tak podoba, piszę bo chce być zauważonym kretynem 2k17 to jest logika pana Kilera..

Według mnie największym dnem jest to, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości parę istotnych rzeczy takich jak :

Po pierwsze : Nowy serwer, nowa administracja jeszcze przez nikogo nie kojarzona. Fakt napracowali się, widać to chodź by po datach tematów oraz oryginalności,że taka zmianka została zapisana na serwerze. Rzeczywiście jest tak jak ustawione, nie jest to sucho napisane i przedstawione jak na innych serwerach gdzie dużą piszą, a w rzeczywistości nic nie jest ustawione. Administracja jest  nowa, młoda, cóż przy tak zacnym serwerze mogą się trafić potknięcia, co prawda rażące, ale po krótkim czasie usunięte. 

Po drugie : Online może być spowodowane z wielu czynników. Malutko ludzi gra już w tego typu serwery gdzie exp poniżej 100 to już nie na te lata. Obecny status społeczny każdego z nas nie pozwala na więcej czasu, teraz każdy pracuję, nie ma czasu na grę, nie to co kiedyś. Dalej nie ma co wymieniać, każdy sobie może dołożyć parę cegiełek od siebie...

Po trzecie : Miej pojęcie o grze.  W tej chwili masz pojęcie, tyle co piernik do wiatraka.

Po czwarte : Administracja cały czas jest aktywna, czuwa na długo po starcie.

Po piąte : Kiepski z ciebie recenzent, żeby po kilku godzinach wystawiać jakieś bazgroły w większości sprzeczne, idiotyczne i owiane chaosem w zdaniach.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...