Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kairos

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Ruudi napisał:

Witajcie!

Strona główna, jak i client są już dostępne, zapraszamy do zakładania kont i pobierania clienta na dzisiejsze beta testy ? Startujemy punktualnie o 17:00! Jednocześnie przepraszamy za wczorajsze opóźnienie, ale mielismy problem ze sprzętem, na który niestety nie mieliśmy wpływu, ale już wszystko jest okej ?

ZAPRASZAMY!

http://kairosmt2.pl

Polecam tego allegrowicza.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 17:08, AveRa napisał:

Dobra. Dam temu serwerowi szanse, ale mam kilka pytań. Czy zmianki i dodania lecą od razu do EQ? Czy na wyższych mapach stosunek ilości dropionych zmianek ze spota jest większy czy zawsze 1 zmianka z 1 spota? Średnie również wbijają lepiej, tzn. szybciej można wbić wysokie średnie? 5 bon jest na serwerze, czy 5 bonusów dodaje się zwykłym dodaniem? 

Zmianki i dodania na ziemię. 
Jest więcej.
Łatwo można wymixować dobre eq ogólnie.
5 bon na serwie jest, dodajesz marmurem.

Dnia 13.06.2017 o 18:25, Arsenic napisał:

Czy tylko ja mam problem z kontem? Nie mogę potwierdzić emaila bo strona od potwierdzenia nie działa. Zalogować na stronie się mogę, a w cliencie jest, że zły login i hasło ^^

@Edit   Dobra już wiem, po prostu w kliencie nie da się mieć dłuższego hasła niż 13 znaków, swoją drogą nie działa wam też Captacha jak loguje sie np 3 raz w krótkim odstępie czasowym, zmiana emaila, zmiana hasła. 

Stronka może mieć jeszcze jakieś niedociągnięcia, na pewno naprawimy! :)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Szkoda że Azprime był ostatnio pijany i sie wygadał jakie ma udziały w tym serwerze:D 

1. Metin5, 2. Revential, 3. Reaktywacja (Reventiala*) 4. Ascarial, 5. Avenor, 6. AscarialS2, 7. Ascarial Rework, 8. Santeria, 9. Nexoria, 10. AverionMt2 ITD

Po prostu nie chce mi się tego wymieniać:P 

Jak przebiegnie start?

Serwer nie wystartuje 17 Czerwca, godzina 17:00, stary trik Azprime to jest wstawianie przed startem ogłoszenie o promocji na smocze monety a potem przekładanie startu gdyż "Chcą doprowadzić serwer do ładu" lub " Hosting odmawia nam.. 

Pozdrawiam! 

#Siema Azprime #Start w piątek bez bugów za tydzień przepraszamy!

56928084622805469272.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Corvn napisał:

Szkoda że Azprime był ostatnio pijany i sie wygadał jakie ma udziały w tym serwerze:D 

1. Metin5, 2. Revential, 3. Reaktywacja (Reventiala*) 4. Ascarial, 5. Avenor, 6. AscarialS2, 7. Ascarial Rework, 8. Santeria, 9. Nexoria, 10. AverionMt2 ITD

Jak przebiegnie start?

Serwer nie wystartuje 17 Czerwca, godzina 17:00, stary trik Azprime to jest wstawianie przed startem ogłoszenie o promocji na smocze monety a potem przekładanie startu gdyż "Chcą doprowadzić serwer do ładu" lub " Hosting odmawia nam.. 

Pozdrawiam! 

Nie wystartuje 17, tylko 18.06 w niedziele ;) Tak pisali na forum.

Dodacie płatność PSC na stronie przez konto ? Bo jak na tą chwilę, żeby kupić sm przez PSC muszę iść do was na TS i przez kod :D

Opublikowano
18 minut temu, ^^Iksde napisał:

Nie wystartuje 17, tylko 18.06 w niedziele ;) Tak pisali na forum.

Dodacie płatność PSC na stronie przez konto ? Bo jak na tą chwilę, żeby kupić sm przez PSC muszę iść do was na TS i przez kod :D

Wybacz korzystałem z informacji na stronie.

Więc start bedzie po 18.06 

Powodzenia!

56928084622805469272.png

Opublikowano

to kiedy wkońcu startuje??

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

wakacje się zbliżają pełną parą czyli serwer na dwa-trzy tygodnie 

i oczywiście nie może zabraknąć 

"MY JAKO ADMINISTRACJA ZAPEWNIAMY ŻE BĘDZIEMY SIĘ ZAJMOWAĆ PROJEKTEM I KONTAKT Z NAMI BĘDZIE BARDZO DOBRY"    

:D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano
Dnia 15.06.2017 o 10:37, Corvn napisał:

Jak przebiegnie start?

Pozdrawiam! 

Jakby co, zaczynaliśmy z Azprime stawiać serwery razem i nie było żadnego Metin5.

Opublikowano

@Corvnciemnowidz. :-D

Na forum zaczęły się pojawiać nieprzyjemne sytuacje, ciekawe co z ostateczna data startu. 

Druga ostateczną w dodatku. 

Opublikowano
Dnia 15.06.2017 o 12:11, Corvn napisał:

Wybacz korzystałem z informacji na stronie.

Więc start bedzie po 18.06 

Powodzenia!

Dokładnie 23.06

promocja w IS oczywiście przedłużona, a tak się wypierali azprima

Ch9YmNp.png

tenor.gif

Opublikowano

Byłem na beta testach i było sporo bugów ale nie groźnych. Większość osób co serwer testowało sami pisali żeby dać jeszcze tydzień na dopracowanie projektu. Najlepiej skrytykować że start przełożony a nawet nikt nie ruszył dupska żeby wejść na forum i doczytać się z jakiego powodu, mam nadzieję że serwer wypali już wkrótce i postoi więcej niż 2 tygodnie.

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, stary przesunięty:P

Sprawdza się co? :D 

Azprime HELLO :D

PS. Data zamknięcia serwera już jest znana! :D 

56928084622805469272.png

Opublikowano
Dnia 6.06.2017 o 13:42, Ruudi napisał:

Chyba raczej myślimy :27_sunglasses:

Tak.
Pety, kostiumy, fryzury oraz skiny na bronie będą na stałe. Wierzchowce - 300h (czas leci tylko podczas jazdy). Lizaki z kolei na tydzień.
Full IS do exp'a i PvP to wydatek około 30/40 zł przelewem/psc, SMS około 50 zł.

Czyli zmienicie ceny przedmiotow po starcie w IS?

Bo teraz to jak za 30zł SMS jest 680 sm, a sam jebany kostium 400 + fryzura 250 to jakos nie widze tego ze full is za tyle :)

Chyba ze u was okolo to jest +-100zł.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Kairos
Opublikowano
5 godzin temu, TheKamilPolska napisał:

Czyli zmienicie ceny przedmiotow po starcie w IS?

Bo teraz to jak za 30zł SMS jest 680 sm, a sam jebany kostium 400 + fryzura 250 to jakos nie widze tego ze full is za tyle :)

Chyba ze u was okolo to jest +-100zł.

Na forum pisali, że nic już raczej nie będą zmieniać :) I jeszcze zbroja do expa w IS :D

Opublikowano

Wbiłem na Bete to przez chwile czułem się jakbym grał na Nexori ^.^ (Ktoś chyba próbuje uzbierać hajsik na wakacje) Oczywiście serwera nie polecam! :)

Opublikowano

NIE POLECAM Z WIADOMYCH PRZYCZYN AZPRIME TO CHYBA WSZYSTKO TŁUMACZY ZŁODZIEJ OSZUST DO POTĘGI ENTEJ ASCARIAL NEXORIA AVERIONX2 TO RÓWNIEŻ MÓWI WSZYSTKO ZA SIEBIE SERWER TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA BAZY DANYCH BY POTEM MÓGŁ SPRZEDAWAĆ WASZE NR TELEFONÓW LOGINY ORAZ HASŁA I ODSPRZEDAWAĆ PILIKI KTÓRYCH NIE BĘDZIE REALNIE POSIADAŁ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...