Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kairos

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Jacob S napisał:

Z tarczą dobra propozycja, pety mogły by być chociaż na 2 klasy, żeby wszytkiego nie sklejać. 
Tarcza wojenna wystarczająca by była. 
Ciekawe systemy odnośnie gildii również były by dobrą opcją. Dungi byly by dobre, jeżeli pójdą w stronę Easy/Medium, żeby nieco podropić :p

@balistynMa tutaj trochę racji. 
Bo jest tego troszkę więcej, można by zrobić tak, aby dodanie nieskończone było do wytworzenia w grze, oraz zmienić bonusy na maksymalne. 

Wiesz to już zależne od adminów - są wartości bonów ale np. 10 może prawie wcale nie wchodzić.

A nie wiem czy jest wymiana dodań na zmianki , wytworzenie nieskończonego dodania wcale to takie głupie nie jest :)

A co do petów patrząc po ss są właśnie 2 pety ale wszystkiego nie wiemy - silny na woj / ninja / likan , a 2 sura / szaman . Wiadomo że na wszystko absa nie zrobisz bo alchemia i kd ale myślę że to wyrównało wojny :) A skoro to serwer easy / medium nazwijmy to serwer powinien być nastawiony na wojny między innymi.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, quest5818 napisał:

Co do tych wzmocnień umiejętności. Do wyboru będzie tylko 1 skill czy wszystkie będzie można wzmocnić? 

Wszystkie, przecież można spojrzeć. 
Pewnie za dużo pokazywania by było.

@^^IksdeNo, mam nadzieję, że będzie z kim się bić. 

Opublikowano
Dnia 6.06.2017 o 19:51, Jacob S napisał:

Lepiej zrobić takiego easy, na którym level nie jest 250, tylko stopniowo zwiększany, a nie potem siedzieć i pierdzieć, że nie ma co robić.

Wiesz co to jest logiczne myślenie?

Gdzie ja napisałem coś o lvlu? xD Czy Wy ludzie potraficie chociaż raz poczytać ze zrozumieniem co kto pisze? Napisałem, że wszystko na tym serwerze co chce administracja nie jest wyznacznikiem serwera easy a najwyżej medium. A Ty mi z lvl'em wyjeżdżasz? xD Wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?

Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 00:57, Ruudi napisał:

Gdzieś wyżej pisałem :)

Nie chcemy dać wszystkiego gotowego na tacy. Easy ma być w zdobywaniu wszystkiego, a nie, że na start masz wszystko. Tak to stanąłbyś przy handlarce w pewnym momencie gry i robił eq. Jak zrobiłbyś wystarczająco dobre to pobiłbyś innych graczy i przyszedł znów na mpc szukać kolejnego serwera, żeby móc znów zrobić tak samo. I tak w kółko.

NO WTF. SKILLE KAŻĄ ROBIĆ. NIEDORZECZNOŚĆ. 

To samo co pisałem wyżej :) Balans to już nasza główna zagwostka, żeby zrobić to dobrze. Jakby było wszystko gotowe to masz grania na max tydzień. A my nie dążymy do ciągłej rotacji graczy. Chcemy, żeby Ci, którzy zaczną grać, na pewno nie żałowali czasu spędzonego na naszym serwerze. Żeby przychodzili swoimi ekipami, wspólnie grali i mieli z tego fun! 

Chyba już wystarczająco wyżej napisałem na ten temat ;)

Ktoś tu dobrze kombinuje :)

Jak byśmy chcieli zrobić full wszystko podane na gotowo, to oznaczyłbym serwer jako 4fun, jak za starych dobrych czasów hamachi, kiedy to stawiało się serwer na swoim kompie, był dostępny od kiedy wracało się że szkoły i do kiedy nie poszło się spać :D ahh, piękne czasy. Na serwerach było po 20 osób, bo na tyle wyrabiał internet i sprzęt. 

Teraz to działa trochę inaczej. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania takiego serwera na którym wszystko jest gotowe. Żodyn by ni pogroł dłużych. Żodyn. 

Pomyślimy nad zablokowaniem tego. Albo inaczej. Zobaczymy jak się uda to w praktyce. 

O, pięknie ujęte. '' takie rzeczy (...) po prostu w jakimś stopniu niwelują ''nudę'' ''. 

______

Prosiłbym o zaprzestanie robienia kłótni między sobą tutaj. Z takimi sprawami to na PW do siebie. Tutaj rozmawiamy o moim 'dziecku' :)

Dnia 6.06.2017 o 23:03, Jacob S napisał:

A ja nie neguje Twojej wypowiedzi, tylko odpowiadam jak należy, bo przecież jest wolność słowa, prawda?
To rozwinę myśl, czytanie KU jak na Easy, to może i być niedomówienie, ale tak zostaliście przyzwyczajeni, Easy/Medium/Hard chdziło raczej o specyfikacje zdobywania doświadczenia oraz jak ciężko jest zrobić eq, a nie takei rzeczy jak KU, które po prostu w jakimś stopniu niwelują "nudę", bo trzeba podropić etc. 

Dnia 6.06.2017 o 19:26, sajko harper napisał:

ty jesteś pierdolnięty czy co, przeczytaj co napisałem

właśnie przez to, że wy sobie obraliście jakieś durne schematy, że serwer easy TO MUSI BYĆ coś bo inaczej NIE JEST EASY polskie serwery wyglądają jak wyglądają, a później płacz że nie ma gdzie grać bo się serwer nudzi jak wszystko macie podane na tacy 

pomyslcie logicznie

pierwszy Easy z likanem

90% ludzi bedzie gralo likanem

i drop teraz  KU do niego..

rozumiem te kamienie ale KU to dla mnie przesada

Opublikowano

Serwer spoko się zapowiada, ale co będzie na starcie to się zobaczy. Powodzenia.

Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 20:26, quest5818 napisał:

Co do tych wzmocnień umiejętności. Do wyboru będzie tylko 1 skill czy wszystkie będzie można wzmocnić? 

Wszystkie 

9 godzin temu, MrKazuya napisał:

pomyslcie logicznie

pierwszy Easy z likanem

90% ludzi bedzie gralo likanem

i drop teraz  KU do niego..

rozumiem te kamienie ale KU to dla mnie przesada

Zobaczysz jeszcze jak szybko je zdobędziesz :)

4 godziny temu, `Mentos napisał:

Serwer spoko się zapowiada, ale co będzie na starcie to się zobaczy. Powodzenia.

A dziękujemy. Zapraszamy już na betę :)

55 minut temu, Wreav napisał:

Serwer ciekawie się zapowiada, tylko bardziej wygląda na typowy medium niż easy, ale to się w grze okaże :)

Może i tak wygląda. Ale wszystko będzie bardzo łatwo do zdobycia, także dlatego to jedyny taki serwer easy! 

Zapraszamy na nasze forum: http://www.forum.kairosmt2.pl/ znajdziecie tam wiele informacji o serwerze oraz wiele informacji o becie oraz starcie serwera. 

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano
3 godziny temu, Ruudi napisał:

Wszystkie 

Zobaczysz jeszcze jak szybko je zdobędziesz :)

A dziękujemy. Zapraszamy już na betę :)

Może i tak wygląda. Ale wszystko będzie bardzo łatwo do zdobycia, także dlatego to jedyny taki serwer easy! 

Zapraszamy na nasze forum: http://www.forum.kairosmt2.pl/ znajdziecie tam wiele informacji o serwerze oraz wiele informacji o becie oraz starcie serwera. 

no to czekam na jutro

beta start:)
na becie wszystko na start? czy trzeba zdobywac normalnie

Opublikowano

hmm resp. bossow i metinow: co 15 min i 20 min

to lepiej mniej o czas:) przeciez serwer to easy no nie?:)  do zobczenia w grze!

powodzenia

Opublikowano

Witajcie.
Beta testy rozpoczniemy już jutro (12.06) od godziny 19:00. Potrwają one do piątku, do godziny 12:00, oficjalny start odbędzie się w sobotę, 17.06 o godzinie 17:00.
Client pojawi się około godziny 16, natomiast strona http://kairosmt2.pl będzie dostępna od samego rana. Jednocześnie chcielibyśmy przeprosić Was za paronastogodzinne opóźnienie, ale czekamy na aktywację usług ze strony dostawcy sprzętu.

Zapraszamy wszystkich do pomocy w testach, dla najbardziej aktywnych przewidujemy darmowe SM na start. Więcej informacji w tym temacie:

http://forum.kairosmt2.pl/index.php?/topic/54-beta-testy-bugi-i-propozycje-temat-zbiorczy/

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano
17 godzin temu, Ruudi napisał:

Witajcie.
Beta testy rozpoczniemy już jutro (12.06) od godziny 19:00. Potrwają one do piątku, do godziny 12:00, oficjalny start odbędzie się w sobotę, 17.06 o godzinie 17:00.
Client pojawi się około godziny 16, natomiast strona http://kairosmt2.pl będzie dostępna od samego rana. Jednocześnie chcielibyśmy przeprosić Was za paronastogodzinne opóźnienie, ale czekamy na aktywację usług ze strony dostawcy sprzętu.

Zapraszamy wszystkich do pomocy w testach, dla najbardziej aktywnych przewidujemy darmowe SM na start. Więcej informacji w tym temacie:

http://forum.kairosmt2.pl/index.php?/topic/54-beta-testy-bugi-i-propozycje-temat-zbiorczy/

Nie polecam dawać klienta godzinę przed startem. Będzie tylko zbędny spam i zdenerwowanie gdy się będzie pobierać każdemu z bardzo małą szybkością.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Dobra. Dam temu serwerowi szanse, ale mam kilka pytań. Czy zmianki i dodania lecą od razu do EQ? Czy na wyższych mapach stosunek ilości dropionych zmianek ze spota jest większy czy zawsze 1 zmianka z 1 spota? Średnie również wbijają lepiej, tzn. szybciej można wbić wysokie średnie? 5 bon jest na serwerze, czy 5 bonusów dodaje się zwykłym dodaniem? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krogulec17 napisał:

i co nie ma bety ? jak wy już nie dotrzymujecie słowa to co będzie potem  ?:)

Będzie o 17 xD Clienta możesz już pobrać jak i założyć konto.

Opublikowano

Witajcie!

Strona główna, jak i client są już dostępne, zapraszamy do zakładania kont i pobierania clienta na dzisiejsze beta testy ? Startujemy punktualnie o 17:00! Jednocześnie przepraszamy za wczorajsze opóźnienie, ale mielismy problem ze sprzętem, na który niestety nie mieliśmy wpływu, ale już wszystko jest okej ?

ZAPRASZAMY!

http://kairosmt2.pl

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano
1 godzinę temu, Ruudi napisał:

Witajcie!

Strona główna, jak i client są już dostępne, zapraszamy do zakładania kont i pobierania clienta na dzisiejsze beta testy ? Startujemy punktualnie o 17:00! Jednocześnie przepraszamy za wczorajsze opóźnienie, ale mielismy problem ze sprzętem, na który niestety nie mieliśmy wpływu, ale już wszystko jest okej ?

ZAPRASZAMY!

http://kairosmt2.pl

Chętnie wbiję. Odpowiecie mi na moje pytania? Jakieś 3 posty wyżej.

Opublikowano

Czekam od tygodnia i nie mogę się naczekać

Serwer wydaje się ok ale mam pytanko serwer easy ale max lv 120 ? jak ty ma wyglądać ?

Opublikowano

Serwer wydaje się dopracowany i świetny, a jak będzie zobaczymy po starcie. Jedyny minus to jeden z gmów, jego poziom i wypowiedzi... Czekam na start

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z kontem? Nie mogę potwierdzić emaila bo strona od potwierdzenia nie działa. Zalogować na stronie się mogę, a w cliencie jest, że zły login i hasło ^^

@Edit   Dobra już wiem, po prostu w kliencie nie da się mieć dłuższego hasła niż 13 znaków, swoją drogą nie działa wam też Captacha jak loguje sie np 3 raz w krótkim odstępie czasowym, zmiana emaila, zmiana hasła. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...