Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator forum MyBB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Do naszego największego projektu poszukuję Forum Administratora.

O nas:
Jesteśmy zespołem który prowadzi sieć serwerów gier Minecraft pod marką bardzo znanego "minecraftowego" youtubera. Aktualnie jesteśmy na etapie kończenia pierwszego naszego serwera, oraz forum. Po starcie niestety nie będziemy mieli czas aż tak mocno zajmować się forum, więc poszukujemy osobę która obejmie nad nim pieczę. Mamy ambicje na stworzenie największej serwerowni w Polsce poświęconej Minecraftowi.

Wymagania:

-Wiek min. 17lat
-Doświadczenie w administrowaniu forum, oraz systemem MyBB
-Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu znajomości

Oferujemy:

-Praca w znanej marce
-Wynagrodzenie pieniężne, bądź sprzętowe (po ok. 2-3 miesiącach rozruchowych)
-Niezbędne narzędzia oraz zaplecze techniczne
-Możliwość realizowania własnych pomysłów 

Kontakt: PW

Opublikowano

ambicje na stworzenie największej serwerowni, ale już na licencje ips to nie stać

mybb to gówno i wątpię, żeby to się zmieniło

jeżeli zmienicie zdanie na ipb to pisz mi na pw

Opublikowano
19 godzin temu, lunat1c napisał:

ambicje na stworzenie największej serwerowni, ale już na licencje ips to nie stać

mybb to gówno i wątpię, żeby to się zmieniło

jeżeli zmienicie zdanie na ipb to pisz mi na pw

Nic nie jest gównem jeśli potrafi się z tego korzystać.

Opublikowano
2 godziny temu, przedek napisał:

Nic nie jest gównem jeśli potrafi się z tego korzystać.

jeżeli dla ciebie lepsze jest mybb od ipb to nie wiem co z tobą

mybb 2.0 jedynie może konkurować z ips, ale póki to wyjdzie to będzie ips5

Opublikowano
5 minut temu, lunat1c napisał:

jeżeli dla ciebie lepsze jest mybb od ipb to nie wiem co z tobą

mybb 2.0 jedynie może konkurować z ips, ale póki to wyjdzie to będzie ips5

Jeśli się zna bardzo dobrze na MyBB to forum można doprowadzić do takiego stanu, że ciężko Ci będzie odróżnić czy to fourm na MyBB czy IPB ;') Twoje komentarze są głupie według mnie :) Nawet ze śmieci da się zrobić COŚ :) Tyle ode mnie.

Z chęcią pomogę przy forum jeśli nadal aktualne.

Opublikowano

Według mnie stawianie forum na silniku MyBB jest śmieszne. Najlepsze jest IPS i IPB.

EDIT: Każdy kto zna się na forach i mysql w 10 minut zhackuje ci forum jak będziesz miał na MyBB, a poza tym MyBB ma wiele bugów.

Opublikowano

koledzy o czym wy gadacie?

Wasz poziom inteligencji nie pozwala wam napisac nawet konstruktywnej krytyki. 
Nie pisze że MyBB jest lepsze od IPB/IPS tylko że nie jest gównem. MyBB jest bardzo dobre. Tylko dzieci z rocznika 2002+ tego nie ogarną. 
Jeśli MyBB jest takie słabe to dla czego jeszcze nikt tego nie hackuje?

Opublikowano
7 minut temu, gosc123123 napisał:

Według mnie stawianie forum na silniku MyBB jest śmieszne. Najlepsze jest IPS i IPB.

EDIT: Każdy kto zna się na forach i mysql w 10 minut zhackuje ci forum jak będziesz miał na MyBB, a poza tym MyBB ma wiele bugów.

Jeśli się nie potrafi zabezpieczyć forum to się włamie ;') A jaki problem iść na policje po włamaniu? :) Ślady jakieś zostaną heh codzienność... KAŻDY SILNIK MA BUGI ORAZ WADY... NIC NIE JEST IDEALNE :)

Opublikowano
1 minutę temu, xAdr1an napisał:

Jeśli się nie potrafi zabezpieczyć forum to się włamie ;') A jaki problem iść na policje po włamaniu? :) Ślady jakieś zostaną heh codzienność... KAŻDY SILNIK MA BUGI ORAZ WADY... NIC NIE JEST IDEALNE :)

A co do różnicy miedzy ipb/ips a MyBB to ipb/ips to nowe silniki. cały czas zabezpieczane i aktualizowane. A MyBB już od dawna jest skończone. skończone = Stabilne

Opublikowano

Jeśli się nie potrafi zabezpieczyć forum to się włamie ;') A jaki problem iść na policje po włamaniu? Ślady jakieś zostaną heh codzienność... KAŻDY SILNIK MA BUGI ORAZ WADY... NIC NIE JEST IDEALNE

Tak, każdy silnik ma ale w MyBB można doszukać się najwięcej. Ślady... wątpię. Policja w Polsce po włamaniu się na forum? Śmieszne...

2 minuty temu, przedek napisał:

A co do różnicy miedzy ipb/ips a MyBB to ipb/ips to nowe silniki. cały czas zabezpieczane i aktualizowane. A MyBB już od dawna jest skończone. skończone = Stabilne

Jeśli jest takie stabilne to powiedz dlaczego większe fora nie stoją na tym według Ciebie "stabilnym" silniku?

Opublikowano
1 minutę temu, przedek napisał:

Chodzi mi tutaj o to, że forum można w wyglądzie nawet doprowadzić do takiego stanu jak na IPB ;') i nie będzie widać różnicy ze strony głównej :)

1 minutę temu, gosc123123 napisał:

Tak, każdy silnik ma ale w MyBB można doszukać się najwięcej. Ślady... wątpię. Policja w Polsce po włamaniu się na forum? Śmieszne...

No to teraz proszę znawce. Pokaż mi WSZYSTKIE błędy MYBB które znalazłeś w najnowszej wersji silnika. No tak przecież DDoSy, włamania itd. jest nie karalne -.- ahh dzieci...

Opublikowano
3 minuty temu, xAdr1an napisał:

No to teraz proszę znawce. Pokaż mi WSZYSTKIE błędy MYBB które znalazłeś w najnowszej wersji silnika. No tak przecież DDoSy, włamania itd. jest nie karalne -.- ahh dzieci...

Nie chodzi mi o to że jest niekaralne tylko o to jak działa policja w Polsce...

Opublikowano

Chodzi mi tutaj o to, że forum można w wyglądzie nawet doprowadzić do takiego stanu jak na IPB ;') i nie będzie widać różnicy ze strony głównej :)

Dokładnie. Chociaż moim zdaniem robienie czegoś takiego jest niefajne. Masz myBB to nie rob z niego na siłę innego silnika. MyBB a swój urok i nie powinno sie tego niszczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...