Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Porównanie hostingów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NetSpeak  OpenVZ VPS :) polecam iż posiada on w sobie anty ddosa oraz filtry, a lvlup.pro nie polecam, podobno u nich wszystko blokują oraz nie zajmują się BOKiem :)

Opublikowano

Ja osobiście LvlUP polecam, ochrona dobra. W wersji beta panelu można zobaczyć ataki DDoS zarejestrowane przez serwer. Mam ich mnóstwo, jednak serwer ani razu nie padł. Co do Boku, odpisują zazwyczaj w ciągu 24h.

Pozdrawiam serdecznie,

xomod.

Opublikowano

Polecam ci net-speak.pl VoiceVps naprawdę dobry hosting, raz miałem problem niedawno bo filtry w hosteam sie zawiesiły po napisaniu do support naprawili w ciągu 10 min, a do support to jest najlepszy miałem wczoraj problem spamem query po 23:00 godzinie (sobota) odpisali w ciągu 2 min.

Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
11 minut temu, mrkacperek napisał:

"podobno" świadczy o tym, że to plotka.

lvlup.pro to jest de facto reseller OVH (a dokładniej marki soyoustart), a wiemy, że nie ma sensu porównywać infrastruktury Hosteam'u (z której korzysta net-speak) do infrastruktury, którą dysponuje OVH. Werdykt prosty.

Co do blokowania i obsłoku BOK.. zgodzę się ;c

Zablokowali mi kilka razy vps gdzie stał sinusbot o niby ataki ddos xD kappa

Co do BOK owszem.. 2/3 razy pisałem i za każdym razem czekałem 2-3 dni.. a numeru chyba nie mają podane do biura obsługi klienta..

lubie-to-png.png

• tripipi zmienił(a) tytuł na [Szukam opinii] Porównanie hostingów
Opublikowano

Na pewno nie polecam LVL UP.

Ochronę może i mają w miarę dobrą, lecz support zawodzi - czeka się 2 dni, jak nie więcej..

Niedawno chcieli zablokować maszynę, ponieważ podobno były wykonywane z niej ataki (stał tam tylko ABot).

Opublikowano

Bardziej polecam LVL UP net-speak.pl jest to szajstwo jeśli by ktoś chciał wiedzieć to zapraszam na pw 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qmis napisał:

Bardziej polecam LVL UP net-speak.pl jest to szajstwo jeśli by ktoś chciał wiedzieć to zapraszam na pw 

Temat jest właśnie po to zrobiony, by dyskutować na ten temat. Chciałbym, żebyś jednak dokończył to co zacząłeś.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Net-Speaka, na lvlupie jak ddos walnie to nie ma serwa. Na Net-Speku wybierz najlepiej voice vps, jest to ich najlepsza maszyna. Jeśli stawiasz na crack licencji tsa to na net-speaka będziesz miał bana na konto.

Opublikowano
17 minut temu, gosc123123 napisał:

Zdecydowanie polecam Net-Speaka, na lvlupie jak ddos walnie to nie ma serwa. Na Net-Speku wybierz najlepiej voice vps, jest to ich najlepsza maszyna. Jeśli stawiasz na crack licencji tsa to na net-speaka będziesz miał bana na konto.

Licencja legalna. :) 

Sprawdzałeś lvlup KVM? Ponoć ochrona jest dobra.

Opublikowano
1 minutę temu, Lukass napisał:

Licencja legalna. :) 

Sprawdzałeś lvlup KVM? Ponoć ochrona jest dobra.

LvlUp to takie g**no że głowa boli. Support odpisuje po 2 dniach, a z resztą sam raz miałem tam tsa i generalnie jak ddos leciał to serwera nie było. Teraz mam na net-speku i jest dobrze.

Opublikowano

Miałem lvl up przez 3 miesiące i w sumie wystarczało dopóki nie poznałem ataków ddos, powiem tyle za tą kwotę co oni tam mają lepiej kupić hosteam 512 ram w sam raz do 150 osób na ts

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

Miałem lvl up przez 3 miesiące i w sumie wystarczało dopóki nie poznałem ataków ddos, powiem tyle za tą kwotę co oni tam mają lepiej kupić hosteam 512 ram w sam raz do 150 osób na ts

Kiedyś hosteam mnie zawiódł i nie jestem przekonany zbytnio do nich. 512 mb ram to mało, gdyż w obecnej chwili zużywam 700-800 mb ramu. 

Opublikowano
32 minuty temu, muchomor321 napisał:

Bo na hosteam botów ts'owych ani muzycznych się nie stawia

A gdzie jest napisane, że stawiał tam jakiekolwiek boty?

Opublikowano

Hosting pod ts3 no to Net-Speak.pl. Ale szczerze polecił bym https://www.ts3bahu.com/ ponieważ tam stoi większość popularnych serwerów ts3. 

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
2 godziny temu, muchomor321 napisał:

Bo na hosteam botów ts'owych ani muzycznych się nie stawia

Nigdzie nie napisałem, że na hosteam stawiałem boty. Posiadam silnie rozbudowana stronę, która sporo zajmuje + serwer TeamSpeak + zabezpieczenia.

2 minuty temu, RistirDesign napisał:

Hosting pod ts3 no to Net-Speak.pl. Ale szczerze polecił bym https://www.ts3bahu.com/ ponieważ tam stoi większość popularnych serwerów ts3. 

Nie jestem zainteresowany usługami ts3bahu.com.

Opublikowano

1 minutę temu, mrkacperek napisał:

Ale wiesz, że i net-speak i ts3bahu opierają się o usługi firmy Hosteam?

Wiem ale wydaje mi się że na ts3bahu oferty są tańsze niż na Net-Speak

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
Przed chwilą, mrkacperek napisał:

To jesteś w błędzie, ts3bahu ofertuje tylko oferty na sloty, bez możliwości wgrania własnej licencji (a przynajmniej na stronie nie ma takiej informacji). Natomiast net-speak oferuję, ze względu na to, że posiadają ofertę VPS-ów.

Jest oferta z własną licencją :) tu masz link https://www.ts3bahu.com/page/view/id/12

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
1 minutę temu, mrkacperek napisał:

To jesteś w błędzie, ts3bahu ofertuje tylko oferty na sloty, bez możliwości wgrania własnej licencji (a przynajmniej na stronie nie ma takiej informacji). Natomiast net-speak oferuję, ze względu na to, że posiadają ofertę VPS-ów.

ts3bahu mają serwery dedykowane, do których nie masz dostępu.

Dajesz im licencje + kopie i oni za Ciebie to robią i dbają o bezpieczeństwo.

Niestety nie jestem zainteresowany takimi usługami.. Ponadto, że hosting zrobił to co zrobił i nie mam ochoty nawet o tym hostingu tu kontynuować dyskusji. 

Opublikowano

Polecam Net-speak.pl szybka pomoc serwer stoi bez problemu mam tam dłuższy czas i był tylko raz problem ale po  dwóch, trzech minutach naprawili i stoi do teraz 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano

W nawiązaniu do pytania, ochrona game nie jest idealna, jakby hoster nie ustawił filtrów jak włączy się vac ovh to i tak wywali klientów z serwera, a lubi czasami nie wyłapać więc powstaje wtedy problem i oczekiwanie na pomoc hostera.

Co do net-speak to tylko voice vps - naprawdę nie do zajechania i szybka pomoc administracji.

Sam zdecyduj, ustal budżet , za i przeciw i wybierzesz.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...