Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld Classic [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że nie było żadnych większych reklam, serwer wydaje się spoko ale ilość osób online zniechęca do wbicia.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano
Dnia 31.05.2017 o 08:58, kYRA. napisał:

Śmieję się za takich ludzi jak Ty. 

Skoro brakuje mu dużo to proszę napisz mi jakie rzeczy uzupełnić. 

No my się śmiejemy z tego serwera daliście nazwe divineworld classic, a to jest czyste s2 tylko z usuniętymi ostatnimi update.

Na starym divine było 60-70k hp i tam się biło pod um, a tutaj pod śr xD

Nie mówiąc, że sporo innych rzeczy tutaj nie jest wcale podobne do STAREGO DOBREGO DIVINE.

No nic pytanie kiedy divine s4? xD

Opublikowano
3 minuty temu, Fret12345 napisał:

No my się śmiejemy z tego serwera daliście nazwe divineworld classic, a to jest czyste s2 tylko z usuniętymi ostatnimi update.

Na starym divine było 60-70k hp i tam się biło pod um, a tutaj pod śr xD

Nie mówiąc, że sporo innych rzeczy tutaj nie jest wcale podobne do STAREGO DOBREGO DIVINE.

No nic pytanie kiedy divine s4? xD

O i tu się z kolegą w 100% zgodzę , to wql nie przypomina starego dobrego divine ;d .

Co do s4 to widziałem że pracują nad nim i zaraz pewnie bedzie startował.Zamiast zająć się serwerem który co dopiero wypuścili to już planują następny no po prostu ręce opadają.Nie polecam!

Opublikowano

Cytat z fanpage divine:

''Witajcie, mamy przyjemność ogłosić Wam, że prace nad DivineWorld S1 dobiegły końca w związku z czym ogłaszamy dla Was datę startu serwera! Start odbędzie się w piątek 23.06.2017 o godzinie 18:00! Wkrótce pojawi się zapowiedz w której poznacie wszystkie szczegóły i zmiany jakie pojawiły się w nowej odsłonie DivineWorld!''

I co teraz z s3 do zamknięcia po 3 tygodniach?

No nieźle się bawicie widzę , aż brak słów na takie ku*wy pazerne na hajs!

Opublikowano
1 godzinę temu, wilczek0523 napisał:

Cytat z fanpage divine:

''Witajcie, mamy przyjemność ogłosić Wam, że prace nad DivineWorld S1 dobiegły końca w związku z czym ogłaszamy dla Was datę startu serwera! Start odbędzie się w piątek 23.06.2017 o godzinie 18:00! Wkrótce pojawi się zapowiedz w której poznacie wszystkie szczegóły i zmiany jakie pojawiły się w nowej odsłonie DivineWorld!''

I co teraz z s3 do zamknięcia po 3 tygodniach?

No nieźle się bawicie widzę , aż brak słów na takie ku*wy pazerne na hajs!

No i się doczekałem divine s4 <3<3<3 Szybka reakcja ze strony teamu to mi się podoba <3<3<3 (sarkazm)

Opublikowano

czemu żaden moderator jeszcze tego nie wyjebał?

są tu wgl. moderatorzy, bo od update do ipb4 żadnego nie widziałem?

administracja tego serwera otwarcie pluje graczom w twarz

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 13.06.2017 o 22:51, Ork Czarodziej napisał:

czemu żaden moderator jeszcze tego nie wyjebał?

są tu wgl. moderatorzy, bo od update do ipb4 żadnego nie widziałem?

administracja tego serwera otwarcie pluje graczom w twarz

Pluli na graczy na s2, plują tutaj i będą pluć na każdym nastepnym swoim serwerze, nie wiem czego się spodziewaliście po tych ludziach :/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Teraz na s2 gra więcej osób niż  na Classicu ;x Sam gram na s2 ale zastanawiam się jaki sens jest skoro za kilka dni ma startować S1 a na resztę administracja i tak ma wyje*ane.

Opublikowano

Żeby tak mieć wyjebane że w miesiąc na serwerze zostały 2 osoby to na prawdę. No to co czekamy na zapowiedź s1?

Opublikowano
Cytat

Witajcie,

mamy przyjemność ogłosić Wam, że prace nad DivineWorld S1 dobiegły końca w związku z czym ogłaszamy dla Was datę startu serwera!

Start odbędzie się w piątek 23.06.2017 o godzinie 18:00!

Wkrótce pojawi się zapowiedz w której poznacie wszystkie szczegóły i zmiany jakie pojawiły się w nowej odsłonie DivineWorld!

Tyle w temacie XDDDDDD

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...