Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [x15] [Drop 30%] [PL] 27.05.2017 17:00

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, makumbaxxx napisał:

Gram bk calkiem niezle w stosunku do ae narazie 300+  bardzo ciezko o pt pozatem spoko

Jak jest 19 online i można mieć po 3 konta to niedziwne, że nie ma nikogo do party.

Opublikowano

Aktualizacja 0.1
Lista zmian:
W związku z osiągnieciem pierwszych 5 resów na serwerze, od teraz każda postać do 250 poziomu ma +50% do Expa (event tymczasowy)
- Wprowadzono Inwazje
- Dodano Event "Żądza Krwi" (Event będzie dostępny od niedzieli o 18:30)
- Zaktualizowano Kalendarz Eventów
- Włączono Donate
- Zwiększono drop blessów
- Zwiększono drop exe itemów
- Dodano Ranking Weekendowy BC/DS/CC (nagradzanych jest 10 miejsc, 1 - 100 WCoinów, 2 - 90 itd.)
- Zwiększono drop jeweli w Chaos Castle
- Dodano BoHy i inne wypadajki do eventu "Dropajka"
- Poprawiono teleport do Kanturu
- Poprawiono niektóre spoty

Opublikowano

Powodzenia z serwem Cinu,widze bierzesz się za najlepsze sezony s2/s3 dla mnie nie ten exp ale życze powodzenia zajrzyj jeszcze kiedyś do nas

Opublikowano
22 minuty temu, #Arag napisał:

Powodzenia z serwem Cinu,widze bierzesz się za najlepsze sezony s2/s3 dla mnie nie ten exp ale życze powodzenia zajrzyj jeszcze kiedyś do nas

Myślałem nad zrobieniem medium s2 pod pvp z dobrym pve, ale nie wiem czy ma to sens na tej wersji. Będę zaglądać do was ;)

Opublikowano

zapewne dużo osób się zraziło po pierwszym nieudanym starcie. Też się na tym przejechalem ale gram znowu i teraz widać, że Cinu pracuje nad serwerem co raz sie pojawiają różne usprawnienia. Gorąco zapraszam i zachęcam do gry !

• Marchwj odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Aktualizacja 0.2

Aktualizacja zabezpieczeń, plików

Zwiększono drop jogów, blessów, souli i piórek

Dodano Reny do dropu (rejestrujemy je u Golden Archera w Devias), będzie dostępny ranking lub prawdopodobnie wymiana/kupno itemów za reny.

Dodano Lahapa i Barmankę w Devias (depo)

Od teraz z Red Dragona i Skeleton Kinga dropią 2 jewele, moby znikają po 50 minutach.

Dodano Silver Medale do Dropajki, zwiększono również dystans padania itemów.

Aktualizacja 0.3 wprowadzi kilka ciekawych rzeczy i będzie dostępna w ten weekend.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

.Cinu, kiedy zrobisz coś z serwerem? Ludzie są zablokowani z RR, rejestracja na CC nie działa, 0 kontaktu z Twojej strony na forum, fanpage, gg. Tydzień temu miała być @ktualizacja. Nadal czekamy.. Straciłeś już kilku graczy z kilkunastu.. Proszę o wiadomość zwrotną. Jeśli potrzebujesz jakieś pomocy na serwerze, forum, daj znać.

Opublikowano

jakby gralo na tym serwerze przynajmniej ze 100osob to bym wbil, bo serwer podobny do poczatkow x-worlda a takiego szukalem, na chwile obecna gra po 8osob...

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dnia 27.08 serwer Gino zostaje wyłączony, tym razem na zawsze. Było to ciekawe doświadczenie, dziękuję wszystkim graczom. Pomimo i tak zepsutej reputacji nie zamierzam rezygnować z mu. Razem z właścicielem serwera ghostmu szykujemy nowy serwer na sezonie 2 (x15) z naciskiem na aktywną administracje, więcej informacji niebawem.

Game is Over?

Not yet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...