Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [x15] [Drop 30%] [PL] 27.05.2017 17:00

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, zapewne będzie tak jak na pierwszej edycji.

Cytat

Pieniądze za Donate zostały oddane

No i? Czasu im nie oddasz, nie każdy ma go tyle co Ty.

Opublikowano

Marchwj Ty tylko krytyka krytyka i krytyka. JA tam czas tez stracilem na 1 edycji ale znów bardzo chetnie zawitam tutaj bo bylo bardzo fajnie i myśle, że będzie dalej

Opublikowano

Straciłem czas na 1 edycji i Cinu wyzywa mnie na Telegramie. Nie zagram.

k3HeXgc.png

Opublikowano

Cześć,

Dodałem ankietę do tematu, zapraszam do głosowania.

Opublikowano

Nie polecam, server prowadzi 18 latek, ostatnia edycja trwała kilka dni po czym administrator "Cinu" zniknął na 3 dni, ale czego się spodziewać po 18-latku. Tłumaczył się jakimiś prywatnymi sprawami, ale kto w to wierzy, kiedy był online w LOLu i grał mecze. Do tego sprawy prywatne, prywatnymi, ale każdy znajdzie 2 minuty żeby wejść i napisać na forum dlaczego go nie ma itd. Ale niestety Cinu nie pojawiał się nawet na forum przez kilka dni. Później wrócił obiecywał start za tydzień itd. tydzień przesunął się prawie na 2 miesiące. Nie polecam, nieodpowiedzialny administrator do tego GM/Mod rekrutowani z ulicy nie mający pojęcia o grze czy też regulaminie, a tym bardziej o obowiązkach GM/Mod. Także jeśli znowu chcecie się zawieść i stracić czas/pieniądze to polecam na pewno tu to znajdziecie bo nic innego z taką administracją nie ustatkowaną emocjonalnie do tego strasznie nie słowną i nieodpowiedzialną. Mam nadzieję że znajdą się ludzie z rozumem i nie będą tu grać i nie dają się zbłaźnić kolejny raz. Do tego widać że server typowo pod pieniądze VIP 1 miesiąc 30 zł z którego nie ma za dużo. Fenki za kasę. Powodzenia i mam nadzieje że ludzie pójdą po rozum do głowy i nie dadzą się omamić chwilowym zainteresowaniem "admina" który pewnie znowu zniknie, albo coś innego się stanie.

Opublikowano
7 godzin temu, Drax0n napisał:

Nie polecam, server prowadzi 18 latek, ostatnia edycja trwała kilka dni po czym administrator "Cinu" zniknął na 3 dni, ale czego się spodziewać po 18-latku. Tłumaczył się jakimiś prywatnymi sprawami, ale kto w to wierzy, kiedy był online w LOLu i grał mecze. Do tego sprawy prywatne, prywatnymi, ale każdy znajdzie 2 minuty żeby wejść i napisać na forum dlaczego go nie ma itd. Ale niestety Cinu nie pojawiał się nawet na forum przez kilka dni. Później wrócił obiecywał start za tydzień itd. tydzień przesunął się prawie na 2 miesiące. Nie polecam, nieodpowiedzialny administrator do tego GM/Mod rekrutowani z ulicy nie mający pojęcia o grze czy też regulaminie, a tym bardziej o obowiązkach GM/Mod. Także jeśli znowu chcecie się zawieść i stracić czas/pieniądze to polecam na pewno tu to znajdziecie bo nic innego z taką administracją nie ustatkowaną emocjonalnie do tego strasznie nie słowną i nieodpowiedzialną. Mam nadzieję że znajdą się ludzie z rozumem i nie będą tu grać i nie dają się zbłaźnić kolejny raz. Do tego widać że server typowo pod pieniądze VIP 1 miesiąc 30 zł z którego nie ma za dużo. Fenki za kasę. Powodzenia i mam nadzieje że ludzie pójdą po rozum do głowy i nie dadzą się omamić chwilowym zainteresowaniem "admina" który pewnie znowu zniknie, albo coś innego się stanie.

Hannibal? Bardzo się ciesze, że nie zawitasz na moim serwerze. Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa :) Dziwi mnie to, że nie wspomniałeś o clickerze z możliwością automatycznego podnoszenia dropu, czyż jego brak to nie kolejna wada gino? Co do serwera pod pieniądze, no tak, przecież bonusy w postaci zwiększonego expa itd. są nic nie warte :12_slight_smile: ahh...przecież według Ciebie vip musi mieć zmniejszony ogranicznik czasowy na rr, w przeciwnym wypadku "nie ma za dużo" z tego tytułu. Feńki - są tak naprawdę ozdobą i dużym podziękowaniem dla osób, które wspierają projekt. Gino nigdy nie będzie serwerem pod pieniądze. Tak na przyszłość, nie ocenia się ludzi po wieku i jeszcze jedno, nie wiesz co się działo w moim życiu podczas "zniknięcia". To fakt, źle zrobiłem nie zostawiając żadnego posta, ale postaram się odbudować zaufanie graczy. Miłej gry na serwerze ghost.

-

Witam,
Klient jest gotowy do pobrania. Dodałem także wersję bez dźwięku.
http://ginomu.pl/downloads

Opublikowano

Cześć, 

Do startu pozostał tylko 1 dzień, jednak wciąż czekamy na ostateczną wersje konfiguracji. Z niecierpliwością czekam na info dotyczące expa czy nieszczęsnych kamieni w sklepie. 

Mam też nadzieję, że serwer tym razem przetrwa o wiele dłużej. Panie adminie pamiętaj, że ludzie poniekąd powierzają Ci nie tylko pieniądze, ale i czas ;) Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na serwerze. 

PS. Brak publikacji na ragezone to celowy zabieg? Czy serwer ma być z zasady w pełni polski?

• Marchwj zmienił(a) tytuł na GinoMU [Sezon 2] [x15] [Drop 30%] [PL] 27.05.2017 17:00
Opublikowano
8 godzin temu, Friero napisał:

Cześć, 

Do startu pozostał tylko 1 dzień, jednak wciąż czekamy na ostateczną wersje konfiguracji. Z niecierpliwością czekam na info dotyczące expa czy nieszczęsnych kamieni w sklepie. 

Mam też nadzieję, że serwer tym razem przetrwa o wiele dłużej. Panie adminie pamiętaj, że ludzie poniekąd powierzają Ci nie tylko pieniądze, ale i czas ;) Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na serwerze. 

PS. Brak publikacji na ragezone to celowy zabieg? Czy serwer ma być z zasady w pełni polski?

Exp tak jak planowałem, x15. Kamieni w sklepie przynajmniej na starcie nie będzie, chociaż możliwe, że je dodam później. Finalna konfiguracja zbytnio się nie różni od tej w prezentacji, głównie zmieniły się wymogi na resa, wieczorem zedytuje temat.

Tak, jest to w pełni polski serwer.

//gotowe

Opublikowano

Rozczarowalem sie   - zagralem elfem agi a on z tego ala helpera strzela jak paralityk   mob walnie go 4 razy a on dopiero budzi sie do strzaly hehehehe paranoja  ---- dobilem grobo ponad 200+   no nic zobacze inna postac  ale szkoda bylo czasu na ae  (  sprawdz sam i zobacz czy da sie cos zrobic z tym niby helperem )

Opublikowano

A ja nadal nie polecam. Tak jak pisałem wyżej admin nie ustatkowany emocjonalnie, nie umie podejmować decyzji, co chwilę coś zmienia na serverze na własną rękę. Mam nadzieję że ludzie to widzą i w końcu ta garstka ludzi też odejdzie. 

Opublikowano

cześć to ja KILLER    

planujecie zamknąć szybko serwer? 

ps.  w czymś pomóc? xD

Opublikowano
4 godziny temu, makumbaxxx napisał:

Gram bk calkiem niezle w stosunku do ae narazie 300+  bardzo ciezko o pt pozatem spoko

gram ae i nie jest źle :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...