Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeterMT2 [Dedyk] [Hard]

Start serwera! Liczymy na ciebie!  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pojawisz się na starcie serwera o godzinie 17:30?

• Tak <3
      14
    • Nie :(
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy to startuje, macie datę startu, ponieważ nie wiem czy to zapowiedź, czy prezentacja na dzisiejszy start - brak jakiejkolwiek informacji.

Dzisiaj tj 13-05-2017 o godzinie 17:30

fajny serwerek ale dom aukcyjny pomógł by wam bardzo, polecam dodać przed startem

Niech tylko rozwinie się gospodarka serwera

prezentacja bez szalu , ale wbije :)

Klasyczny serwer, nie można spodziewać się 100 nowych systemów, ale obiecuje że was zaskoczymy

Witam. Czekałem na serwer już kilka dni, więc wbije, lecz mam pytanie. Czy jeśli będe chciał sobie kupić itemshop lecz za yangi to będzie to możliwe? Czy np. kostiumem można handlować w grze? A po 2 na ile dni są przedmioty z item shopu bo strona narazie nie działa.

Kuponami SM można handlować + można je zdobyć z eventów ( jeden event tygodniowo )

@maidENsrc

Zabezpieczenie przeciwko botom ?

Zabezpieczenia przeciwko DDoS i innym atakom ?

Healer ma zwiększony atak w skillu  ?

Tak zabezpieczenia przeciwko botom posiadamy. Przeciwko DDoS także oto sie martwić nie musicie

Opublikowano

6h do startu strona dalej leży. No nie wiem co będzie ;d Szkoda by przekładać znowu bo chce grać xD

Opublikowano

Chciałbym dzisiaj puścić live z tego serwerka, o której można spodziewać się clienta i rejestracji ?

@edit. No to wyjaśnione. ;/

Opublikowano

INFORMACJA DLA GRACZY:

SERWER ZOSTAJE PRZENIESIONY NA WTOREK. TJ 16-05-2017 NA GODZINE 18

POWÓD: BRAK AKTYWACJI PŁATNOŚCI W GRZE

BRAK POTWIERDZENIE ADRESÓW DNS DOMENY/SERWERÓW PRZEZ OVH ( ponad 48h czekamy )

BARDZO CHCIAŁBYM WAS PRZEPROSIĆ I PROSIĆ O CIERPLIWOŚĆ. NIE CHCE WYPUŚCIĆ CZEGOŚ CO NIE BĘDZIE TAKIE JAK MIAŁO BYĆ

NAPRAWDĘ BARDZO MI PRZYKRO Z ZAISTNIAŁEJ SYTUACJI...

POROZMAWIAĆ I DOWIEDZIEĆ SIĘ CO I JAK MOŻECIE NA TEAM SPEAKU:

TS-GG.PL

ZAPRASZAMY WAS DO ROZMOWY. 

JESZCZE RAZ SZCZERZE PRZEPRASZAM.

PS: W NAGRODE NA START DOSTANIECIE KOSTIUM +500 HP + ZNIŻKE 25% NA SM

TS-GG.PL

Opublikowano

ale sztynks podziękuję za taki serwer 

Ja nie byłem za to odpowiedzialny. Przykro mi że się zawiodłeś, ale ja bym chłopakom dał szanse

Opublikowano

Jak wygląda sprawa ze skillami, ilość ku, są dostępne rady/egzo, bronie 30 standardowo besty? 

graphic.png

Opublikowano

Pracuje od rana do wieczora żeby wam serwer oddać. To źle że nie chce wypuścić byle czego mojego autorstwa? 
Nie chcecie grać na stabilnym serwerze spoko wasz wybór.

Ja zajmowałem się:
source, plikami serwerowymi, zabezpieczeniem klienta, zabezpieczeniem source, zabezpieczeniem maszyn, kodowaniem klienta cięciem grafiki całej do klienta i prezentacji bo dostaliśmy grafike na odpierdol, questami których jest masa...

Wszystko leży na moich barkach i nie mam możliwości wszystkiego dopilnować nie mam osoby której mógłbym powierzyć połowę czynności. 
Chcę zrobić ten serwer miał być on moją wizytówką ale nie z moich przyczyn serwer ma opóźnienia ( Chociażby cięcie grafiki samemu co powinno być zrobione, czekanie 3 tygodni na set od dzekona... )

teraz wszystkie zamówienia załatwiałem ja technik, ja na tym serwerze robię wszystko i to nie moja osoba zawaliła temat.

Ja wam to wynagrodzę tym którzy poczekają reszcie dziękuję przepraszam i życze powodzenia w szukaniu serwerów

Ja graczom którzy zostaną to wynagrodzę. Nie po to ręcze za projekt imieniem i nazwiskiem żeby zostawic go takim jaki jest.

Wkrótce na moim kanale na YT pojawi się kilka filmów informacyjny z prac, itp wszystkiego się dowiecie.

Opublikowano

Jak wygląda sprawa ze skillami, ilość ku, są dostępne rady/egzo, bronie 30 standardowo besty? 

graphic.png

Opublikowano

Skile czytamy standardowo, 55 KU do G1 rady oraz egzo są dostępne, tak bronie standardowo z bestów

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Miałeś czas do 13.

Skoro start przeniesiony to umieśćcie sobie prezentację w zapowiedzi, bo raz, że nie uzupełniłeś klienta i skanu, to jeszcze strona Wam nie działa.

Ogarnijcie podstawowe sprawy i wróćcie z normalną, regulaminową prezentacją.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...