Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeterMT2 [Dedyk] [Hard]

Start serwera! Liczymy na ciebie!  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pojawisz się na starcie serwera o godzinie 17:30?

• Tak <3
      14
    • Nie :(
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

wprowadzenie.png

DeterMT2 został stworzony, aby przypomnieć Ci stare czasy!

DeterMT2 to stabilność, ekscytująca rozgrywka oraz szeroka fabuła!

Chcesz się sprawdzić? Udowodnij to już teraz!

Uwolnij swoje królestwo od uroku Umarłego Rozpruwacza!

WAZNELINKI.png

STRONAGLOWNA.png

http://deter.pl/

REJESTRACJA.png

http://deter.pl/registration/

FORUM.png

http://forum.deter.pl/

FANPAGE.png

https://goo.gl/TMjXDr

POBIERZKLIENTA.png

http://deter.pl/download/

skan:

Klient nie został jeszcze udostępniony, w momencie udostepnienia skan zostanie dodany.

INFORMACJE.png

MAXILOSCYANG.png

100.000.000.000 (100KKK) 

MAXSTACK.png

500

RATYSERWEROWE.png

EXP: 100%

DROP: 100%

YANG: 100%

ZBROJE%20DO%20PVP.png

wojstalka.pngwojlast.png

szamanstalka.pngszamanlast.png

ninjastalka.pngninjalast.png

surastalka.pngsuralast.png

SETDETERMINACJI.png

mieczwoj.pngdwurekawoj.png

dzwonszaman.pngwachlarzszaman.png

sztyletyninja.pnglukninja.png

suramiecz.png

systemy.png

SYSLOWIENIE.png

SYSWSKLEPIE.png

SYSWIERZCHOWCE.png

SYSKOSTIUMY.png

SYSFRYZURY.png

SYSZWIERZATKA.png

SYSTEMJEZDZIECTWA.png

Na serwerze DeterMT2 medale konne Medal_Konny.png czytamy bez ograniczonego czasu.

Koń Podstawowy: od 20 poziomu postaci
Koń Bojowy: od 30 poziomu postaci

Koń Militarny: od 40 poziomu postaci

ULATWIENIAWGRZE.png

SZKATSERW.png

SZKATZNISZCZ.png

ZMETINA.png

RESPMET.png

DUNGEONY.png

WO.png

DT.png

BS.png

WD.png

DATA.png

13-05-2017 17:30

ADMINISTRACJA.png

WłaścicielSzymek

Technikmaiden
Game AdminPatka

Game AdminPaweł

wa%C5%BCnepytania.png

[Q] Jaki jest maksymalny poziom na serwerze?

[A] Na serwerze maksymalny poziom to 99.

[Q] Jakie są maksymalne punkty statystyk?

[A] Maksymalne punkty statystyk to 90.

[Q] Czy na serwerze jest Lykan?

[A] Na serwerze nie ma Lykana.

[Q] Czy na serwerze są Sklepy Offline??

[A] Nie na serwerze nie ma sklepów offline.

[Q] Jak często będziecie organizować EVENTY?

[A] Eventy organizowane będą raz w tygodniu.

[Q] Jak często będziecie wprowadzać UPDAT'y?
[A] 
UPDAT'y będą wprowadzane raz w miesiącu, zaś poprawki na bieżąco.

[Q] Jak można z wami porozmawiać?
[A] 
Macie wiele możliwości: email, gg, team speak, facebook serwera, facebook prywatny ( maiden ), skype.

[Q] Czy admin ma możliwość rozdawania przedmiotów?
[A] 
Nie takie rzeczy jak: Handel, Kupowanie, Dropienie Itemów, buffowanie postaci itp zostały zablokowane dla postaci Administratora.

[Q] Czy można Handlować Postaciami?
[A] Tak wyrażamy zgodę na handel postaciami, także pomagamy w ów wymianie, zakazane zaś jest handlowanie Yangami!

[Q] Czy będziecie kupować reklamę oraz jak długo będziecie prowadzić kampanie reklamową?

[A] Tak reklamy zakupimy, na ten moment mamy współpracę z kilkoma YouTuberami. Kampania reklamowa będzie prowadzona na bieżąco. Nie ma możliwości zaprzestania promocji ze względu np na chwilowy fejm.

[Q] Czy pomagacie w sprawach kradzieży?
[A] 
Tak zajmujemy się takimi sprawami PRIORYTETOWO!

[Q] Czy bez inwestycji w Item Shop dam radę coś osiągnąć?
[A] Oczywiście że tak, nagrody z misji są bardzo dobre więc jak najbardziej stworzenie dobrej postaci na serwerze, bez inwestycji jest możliwe.

[Q] Czy prowadzicie nabór na Administratorów?
[A] 
Aktualnie nie prowadzimi rekrutacji.

[Q] Czy wprowadziliście na serwer coś o czym nie było mowy w prezentacji?
[A] Dokładnie tak! Nie zdradzamy wam wszystkich szczegółów, chcemy aby świat DeterMT2 był dla was pewnego rodzaju zagadką. Musicie sami odkryć tą piękną krainę.

[Q] Czy mogę prosić kontakt do technika serwera maidena?

[A] Oczywiście że tak: 

gg: 61377343

email: maidensrc @ gmail.com

facebook.com/maidensrc

Liderom większych gildii zostanie podany bezpośredni numer telefonu do maiden'a.

WERYFIKACJA.png

v1.png

v2.png

v3.png

Opublikowano

no wbije wbije panie maiden bo pan kiedys bardzo ladny post napisal i pomogl komus to ja wejde zeby przynajmniej te 10 osob na starcie bylo  T_T  T_T  T_T  T_T kto was na yt rbedzie reklamowal??

Opublikowano

no wbije wbije panie maiden bo pan kiedys bardzo ladny post napisal i pomogl komus to ja wejde zeby przynajmniej te 10 osob na starcie bylo  T_T  T_T  T_T  T_T macie jakas reklamke na yt???

Tak, ale niestety nie są to osoby pokroju ZabQ

Mamy swoja godność.

Skupiliśmy się wokół jutuberów 2-4k subów, liderów gildi ( duża część graczy z classicamt2 przechodzi do nas ).

Mamy przed soba ogromne zadanie jeżeli chodzi o dobre wypromowanie tego typu serwera w dzisiejeszych czasach, ale jak ktoś chce pograć w miłej atmosferze to zapraszamy. Nie przyciągamy do siebie kogo się da. Chcemy zapalonych graczy serwerów hard i globalnych. Człowiek który gra całe życie na easy nie poradzi sobie tutaj. 

Konkretnych nicków Ci nie podam, musisz do Szymka lecieć on się tym zajmował. 

Jeżeli chodzi o gildie na serwerze to spokojnie mamy już parę zaklepanych i to takich porządnych :D

Opublikowano

no i super a isik jak konkurecyjny jakis czy dzik za 50zl xD bo stronka widze lezy ;[

Strona jest online, tylko ovh kochany robi nam figle migle z domeną.

Pełny Pakiet Item Shop kosztowac będzie 80zł.

Może na starcie nie będzie 2.000 ale serwer będzie stał. Już mamy wirtualne wojny gildi a co się zacznie dziać jak serwer ruszy :D

Opublikowano

jak to skonczy jak carmasin to was znajde

ps strona dalej lezy

This site can’t be reached

deter.pl refused to connect.

ERR_CONNECTION_REFUSED
Opublikowano

jak to skonczy jak carmasin to was znajde

ps strona dalej lezy

This site can’t be reached

deter.pl refused to connect.

ERR_CONNECTION_REFUSED

tak, strona lezy czekam na ukochany support ovh :D wczoraj tez mieliśmy z tym problem a także z serwerami dlatego nie startowaliśmy

Opublikowano

a bedzie paypalix??

TAK PSC SMS PRZELEW PAYPAL i kontakt z nami w razie gdyby cos ci nie obsługiwało twojego banku to walisz do mnie albo Szymka i robisz przelew na naszo konto a my dajemy ci SM o równowartości wpłaty 

Opublikowano

Widzę, że próbujecie zrobić oldschoolowy hard. Mimo wszystko polecam dodać sklepy offline, classicmt2 miał ogromną reklamę, nie oszukujmy się, dlatego nie potrzebują czegoś takiego jak sklepy offline.

Proszę także o uzupełnienie prezentacji. W takich miejscach jak to:

ee04f96d7c117bc080bd239c3f0c5eed.png

Możecie spokojnie dodać grafikę dzięki czemu prezentacja będzie lepiej wyglądała. :)

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Widzę, że próbujecie zrobić oldschoolowy hard. Mimo wszystko polecam dodać sklepy offline, classicmt2 miał ogromną reklamę, nie oszukujmy się, dlatego nie potrzebują czegoś takiego jak sklepy offline.

Proszę także o uzupełnienie prezentacji. W takich miejscach jak to:

ee04f96d7c117bc080bd239c3f0c5eed.png

Możecie spokojnie dodać grafikę dzięki czemu prezentacja będzie lepiej wyglądała. :)

Oczywiście to zostanie dodane.

Co do Classica to wiemy jak postępowała tam administracja. 

Gdyby nie ich zachowanie serwer świetnie by prosperował, bo teraz Weles zabiera się za rework... 

Polecam dodac shopy offline, nie ulatwiaja gry, tylko sprawiaja, ze staje sie przyjemniejsza

Zobaczymy jak będzie wyglądał handel na serwerze. Jeżeli liczba graczy będzie taka na jaką liczymy to z pewnością rozwiążemy problem sklepów przez dom aukcyjny lub sklepy offline

pozdrawiam

Opublikowano

a bedzie paypalix??

TAK PSC SMS PRZELEW PAYPAL i kontakt z nami w razie gdyby cos ci nie obsługiwało twojego banku to walisz do mnie albo Szymka i robisz przelew na naszo konto a my dajemy ci SM o równowartości wpłaty 

no i to k***a rozumiem zajebiscie bede na starcie go top1  ! ! 

Opublikowano

@maidENsrc

Zabezpieczenie przeciwko botom ?

Zabezpieczenia przeciwko DDoS i innym atakom ?

Healer ma zwiększony atak w skillu  ?

😅

Opublikowano

Kiedy to startuje, macie datę startu, ponieważ nie wiem czy to zapowiedź, czy prezentacja na dzisiejszy start - brak jakiejkolwiek informacji.

Opublikowano

Kiedy to startuje, macie datę startu, ponieważ nie wiem czy to zapowiedź, czy prezentacja na dzisiejszy start - brak jakiejkolwiek informacji.

Czy pojawisz się na starcie serwera o godzinie 17:30? na samej gorze jest napisane ;p
Opublikowano

@jasioo165 @Rectual faktycznie, zlały mi się te belki i nie zauważyłam.

A co do godziny w ankiecie, to bez daty ciężko, często ludzie zamiast do zapowiedzi, wrzucają do publikacji od razu, stąd wolałam się upewnić.

W takim razie:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do 13.

@icker nie spamuj, przecież napisałam, że przeoczyłam, a godzina to nie jest data. 

Opublikowano

Witam. Czekałem na serwer już kilka dni, więc wbije, lecz mam pytanie. Czy jeśli będe chciał sobie kupić itemshop lecz za yangi to będzie to możliwe? Czy np. kostiumem można handlować w grze? A po 2 na ile dni są przedmioty z item shopu bo strona narazie nie działa.

Opublikowano

no to niezla kodmideratorka slepa kompletnoie przezciez jest napisane??? start dzzis 17 30 bez urazy jak cos :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...