Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer Metin2 PL (TASMANIA)

RockerS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem ! :D

Wiem, że spora część z Was nie zagląda na forum metina polskiego zatem postanowiłem stworzyć ten temat jako informacyjny ale też dyskusyjny, a jest o czym dyskutować bo nie zdążyliśmy dobrze zadomowić się na GLOBALU miedzy narodowym a mamy swój, nowy serwer bez żadnych zapowiedzi bez żadnych informacji przed, ale jest już online działa i śmiało można wbijać gdyby ktoś chciał !

oficjalne info:

https://board.pl.metin2.gameforge.com/index.php/Thread/77871-Otwarcie-nowego-serwera-Tasmania-z-okazji-wydania-Metin2-na-Steam/
Opublikowano

I teraz nie wiem czy grac na globcu czy wrócic na Negrosa lub zacząć na nowym PL

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

k***a kazdy chcial ten serwer od paru dobrych miesiecy to jak go dali to w najgorszym jebanym momencie i bez zapowiedzi xD

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

hahahaha mam śmiech z ludzi tak podjarali się nowym globalem zagranicznym a tu pewnie mają minę poker face jak zobaczyli że na plu nowy serw startuje hahaha xD....

PS. To jest poker face...

PF.png

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Bez kitu, najgorszy możliwy moment.. :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

chyba HAJSmania

jak to teraz jest strzał w stope GF, teraz polecą wszyscy na ten serwer, reszta się wyludni i elo 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

A tam jak znam życie to większość wejdzie na ten nowy serwer PL`a pograć przez chwilę, a potem znów wrócą do privów...

Opublikowano

A tam jak znam życie to większość wejdzie na ten nowy serwer PL`a pograć przez chwilę, a potem znów wrócą do privów...

Zależy jak się sytuacja rozwinie.

Opublikowano

Tak też obstawiam, natomiast w mojej opinii to wszystko było zaplanowane przez GF patrzcie co teraz się dzieję, wszędzie metin metin i metin tu steam tu jakiś globalny serwer tu kolejny globalny tylko, że PL im właśnie chodziło o takie zamieszanie bo nic innego nie działo na to aby zachęcić ludzi do rozpoczęcia gry lub do powrotu do niej, a teraz wszędzie możemy zobaczyć wzmiankę o metinie ;d

Opublikowano

Tak też obstawiam, natomiast w mojej opinii to wszystko było zaplanowane przez GF patrzcie co teraz się dzieję, wszędzie metin metin i metin tu steam tu jakiś globalny serwer tu kolejny globalny tylko, że PL im właśnie chodziło o takie zamieszanie chodziło bo nic innego nie działo na to aby zachęcić ludzi do rozpoczęcia gry lub do powrotu do niej, a teraz wszędzie możemy zobaczyć wzmiankę o metinie ;d

No tak wystarczy spojrzeć na tematy i ludzi, którzy próbują wrócić, bądź przychodzą nowi. 

Ja sam z ciekawości i starych czasów zacząłem tam grać, bo privów ciekawych teraz nie ma.

Opublikowano

Tak też obstawiam, natomiast w mojej opinii to wszystko było zaplanowane przez GF patrzcie co teraz się dzieję, wszędzie metin metin i metin tu steam tu jakiś globalny serwer tu kolejny globalny tylko, że PL im właśnie chodziło o takie zamieszanie chodziło bo nic innego nie działo na to aby zachęcić ludzi do rozpoczęcia gry lub do powrotu do niej, a teraz wszędzie możemy zobaczyć wzmiankę o metinie ;d

No tak wystarczy spojrzeć na tematy i ludzi, którzy próbują wrócić, bądź przychodzą nowi. 

Ja sam z ciekawości i starych czasów zacząłem tam grać, bo privów ciekawych teraz nie ma.

Tylko co z tego, skoro wchodzą i widzą pełno botów, po czym wychodzą oraz już nie wracają?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Kg4lWDT.png

Patrzcie na mapke w M2bobie xDDDDD   Akurat poszedłem medale dropić i przylazl. Specjalnie sam dropiłem, a i tak dostałem po kilkuminutowej obserwacji bana. Wszystkie funkcje wyłączyłem, a i tak banik. W sumie dziwne, bo alert dostałem od razu jak się tepnął i na bank nie widział nic podejrzanego.

Nie narzekam, bo i tak nie miałbym ochoty bocić dlużej :D Bo jeśli serio po rozwaleniu ponad 30 metków w nocke wydropił mi bot tylko 9KU to jest to bulszit :D

Opublikowano

Na globalu to właśnie też w c**j KU mi dropiło. W 8h gry na globalu rozwaliłem dobre 25 metinów, a KU może z 13-14 miałem. Podejrzewam, że coś musieli zmienić na PLu teraz albo dawniej.

W ogóle ogarnij nick tego GMa, akurat jak siedziałem u Sab.ala na strimie (grał na globalu), to na czacie ludzie pisali o tym GMie, że on jest GMem na każdym polskim globalnym serwerze. Wstaje, zrobiłem zaległe misje, poszedłem do lochu małp, podropił mi bocik z 5-10 minut, akurat zajrzałem do gry bo chciałem ustawić nowe itemy do pick filtera. A tu bum alert, że ktoś przyszedł. Nawet nie patrzyłem na napis czy gracz czy GM, po prostu off wszystkiego.

Najlepsze były te emocje jak skręcałem do innych korytarzy do lepszych małp, a on za mną xDDD

Opublikowano

Niee, szkoda prądu xD Chyba, że jak GMom się znudzi pilnowanie nowego serwera. Bo np na Negrosie, to wbiłem na M2bobie w kilka dni 51lvl i bana nadal nie mam :D Żałuję, że nie mam premium to chociaż bym przeszedł na Vesterisa. Tam to można sie nieźle dorobić botując nawet w m1 dropiąc zmianki, szkaty, dodania, marmury itp.

Opublikowano

Lecą tam w tope jak poje*. Już 48 lv mają. Kiedyś to były inne czasy jak się biło góra 1 lv dziennie i szukało zadymy xD

Jak mają hajsy to lecą:D

Opublikowano

Niee, szkoda prądu xD Chyba, że jak GMom się znudzi pilnowanie nowego serwera. Bo np na Negrosie, to wbiłem na M2bobie w kilka dni 51lvl i bana nadal nie mam :D Żałuję, że nie mam premium to chociaż bym przeszedł na Vesterisa. Tam to można sie nieźle dorobić botując nawet w m1 dropiąc zmianki, szkaty, dodania, marmury itp.

0 zabawy z takiej gry :)

Opublikowano

jaka postacia bedzie sie expilo przyjemnie? Likan czy wojem mentalem?

fajnie by bylo aby KU nie bylo drogie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...