Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer Metin2 PL (TASMANIA)

RockerS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee, szkoda prądu xD Chyba, że jak GMom się znudzi pilnowanie nowego serwera. Bo np na Negrosie, to wbiłem na M2bobie w kilka dni 51lvl i bana nadal nie mam :D Żałuję, że nie mam premium to chociaż bym przeszedł na Vesterisa. Tam to można sie nieźle dorobić botując nawet w m1 dropiąc zmianki, szkaty, dodania, marmury itp.

0 zabawy z takiej gry :)

2017 rok, a Ty grasz w MMORPG dla zabawy? Oczywiste jest, że gram dla zysku.

Jeśli uważasz, że taki Metin2 jest dobrze skonstruowany pod względem co można znaleźć w itemshopie to jesteś głupiec. Korzystanie z Itemshopu to jawny cheating. No sam powiedz jaka jest różnica w tym, że ja użyję M2boba, a gościu wykupi sobie pełną wersję autołowów w itemshopie? Taka, że ja płaciłbym twórcom hacka, a nie Gameforge xDD

Ideę itemshopu rozumiem - ma dawać przewagę, ale nie tak dużą. Wyobraź sobie, że ja ustawiając bota na pełnych obrotach wbiłem w noc 34 lvl. Rozumiesz? full pelerynki.  Taki typ co zajebał w itemshopa i bije swoim bodziakiem 2-3 grupki mobów wbija w kilkanaście godzin 45+.  Do czego zmierzam porównując lvle i czas? A do tego, że Itemshop i Hacki to jest to samo.. rózni się tylko osoba, której zasilasz kabze płacąc za "dopalacze".

Opublikowano

polecam kupic sobie m2boba zamiast sie je*ac z isem, zawsze mozesz jeszcze skorzystac z tego na privie i ponakurwiac mobonclick ludzi :D

Opublikowano

Niee, szkoda prądu xD Chyba, że jak GMom się znudzi pilnowanie nowego serwera. Bo np na Negrosie, to wbiłem na M2bobie w kilka dni 51lvl i bana nadal nie mam :D Żałuję, że nie mam premium to chociaż bym przeszedł na Vesterisa. Tam to można sie nieźle dorobić botując nawet w m1 dropiąc zmianki, szkaty, dodania, marmury itp.

0 zabawy z takiej gry :)

Jeśli uważasz, że taki Metin2 jest dobrze skonstruowany pod względem co można znaleźć w itemshopie to jesteś głupiec. Korzystanie z Itemshopu to jawny cheating. No sam powiedz jaka jest różnica w tym, że ja użyję M2boba, a gościu wykupi sobie pełną wersję autołowów w itemshopie? Taka, że ja płaciłbym twórcom hacka, a nie Gameforge xDD

Ideę itemshopu rozumiem - ma dawać przewagę, ale nie tak dużą. Wyobraź sobie, że ja ustawiając bota na pełnych obrotach wbiłem w noc 34 lvl. Rozumiesz? full pelerynki.  Taki typ co zajebał w itemshopa i bije swoim bodziakiem 2-3 grupki mobów wbija w kilkanaście godzin 45+.  Do czego zmierzam porównując lvle i czas? A do tego, że Itemshop i Hacki to jest to samo.. rózni się tylko osoba, której zasilasz kabze płacąc za "dopalacze".

ogromny plus dla tego Pana

dawno nie było takiej jakościowej wypowiedzi tutaj :-)

xD

Opublikowano

Lecą tam w tope jak poje*. Już 48 lv mają. Kiedyś to były inne czasy jak się biło góra 1 lv dziennie i szukało zadymy xD

Jak mają hajsy to lecą :D

Hajs to nie przeszkoda dla mnie po prostu nie jara mnie 12 h rajdów i tak w kółko.

Opublikowano

I teraz nie wiem czy grac na globcu czy wrócic na Negrosa lub zacząć na nowym PL

wyłącz komputer, sprzedaj i zacznij żyć, wtedy twoje dylematy sie skończą

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po prostu gracze metina=bot  maja małe ptaszki i zeby sie nie upokarzac ze swoim romiarem ,,,graja na botach - proste - żenada

w zyciu sa dnem a w metinie na botach sa koxy 

Opublikowano
Dnia 10.05.2017 o 22:23, Challenjour napisał:

Świetnie napisane odnośnie obecnej sytuacji. Ogólnie gra w metina dla rozrywki szybko się nudzi, prędzej czy później każdy zaczyna myśleć o zysku, a jak już ktoś zaczyna o tym myśleć, to i myśli jak najszybciej go wygenerować.

Opublikowano

Jak się gra na serwerach przypominających starego PL'a z IS dostępnym do zdobycia w grze to i owszem, da się grać dla przyjemności. Swoją drogą zna ktoś taki? Nebris był idealny pod tym względem ale gracze się skończyli, teraz widzę jakaś Temerica się otwiera, ale czy coś stoi?

Opublikowano

mam pytanie do osob grajacych na Tasmiani.

moze ktos podac mi ceny:

aury

ebo+9 bez bonow

fms/rib +9 sr okolo 30

tarcza na 61+9 bez bonow.

branza/wisior/buty z jednym bonem tylko 2/1,5 k pz

z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...