Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura]Trivor

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6098014876146861535202.png

Tematyka: W materiałach

Wysokość: Taka jak na forum

Szerokość: Taka jak na forum

Kolorystyka: ciemność, mrok

Dodatkowe informacje od zlecającego:

Materiały do wykorzystania: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/20/a8/57/20a8570763e413d3e4a5273443103468.jpg

Wynagrodzenie: Jeżeli spodoba mi się na prawdę to nawet 100 lajków   :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Witam :) Ode mnie kilka propozycji!

Numer 1:

Ks248UU.png

Numer 2:

Z12Dg8A.png

Numer 3:

MuuXEid.png

Numer 4:

LlpF44v.png

Pozdrawiam !

sygnatura.png

Opublikowano

Z nickiem oczywiście :)

Pomysł fajny, ale chodziło mi bardziej o mroczne klimaty i by jego twarz była jednak dobrze widoczna, tutaj widać duże nakrycia tekstur ;) Ale leci 15

Chociaż ta ostatnia najbardziej przypadła mi do gustu :)

Dodam tylko, że postać ta ma charakterystyczną twarz, smutną, taką samą jak zawsze, bez uczuciową, dlatego też tyle warstw tekstur na twarzy bardzo gryzie i psuje cały efekt :/ 

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wykorzystałeś motyw mojej sygnatury, bardzo fajne, jednakże wolałbym taki jak zrobił @Pengueeny, tylko, że właśnie jak już mówiłem w mrocznym stylu, nie wiem czy to pomoże, ale to zdjęcie, które jest materiałem to połączenie Leviego z Attack on Titan i Tokyo Ghoul, chodzi mi właśnie o połączenie tego, tło ma być mroczne, a cała twarz nienaruszona :) Mam nadzieję, że ktoś trafi, bo jestem na prawdę skory dać za taką sygnaturę jak już wspomniałem nawet 100 +'ików :) +15

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Sygnatura zaproponowana jest ustawiona, dlatego mam prawo zamknąć temat.

11. Gdy wykonana praca w zleceniu zostanie „włożona” w sygnaturę / avatar, itd., temat zostaje zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...