Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Community w LoL'u

LonelyRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ci ludzie sa tak k***a zjebani w tym lolu?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

juz mi sil brakuje zawsze jest jakis feeder lub troller w teamie, nawet jak sie starasz to i tak c**j z tego, mute nic nie daje, 

What you say, baby?''

Opublikowano

Nie podoba się? To nie graj proste.. Pograj sobie w gry single player i nie będziesz  zmuszony do grania z innymi ludźmi czyt.  "według ciebie zjebów" .

Opublikowano

@up

ale z ciebie glupek :) fajne hobby

What you say, baby?''

Opublikowano

@up

ale z ciebie glupek :) fajne hobby

Sam mówisz o wyzwiskach a sam wyzyasz patrz co robisz.

sam nie widzisz swoich błędów, ja mam lost strike i 50% jest mojej winy 50% teamu i tyle...

Sam afkuje itd trafiają mi się feederzy itd .

Ale uwierz, że mute pomaga serio osoba która ciebie wyzwie zazwyczaj jak zobaczysz na nią to zaczynasz automatycznie trolować a tak to nie wiesz czy coś pisała, i normalnie podchodzisz do gry.

Może to się wydawać śmieszne ale różnice są kolosalne ja przegrywałem gre zmutowałem wszystkich i nagle zacząłem wygrywać pod koniec odmutowałem i się uspokoiło ;- )

Opublikowano

Przerzuciłem się z lola na Moba które mam na androidzie i gram na pc ;)

Podobna frajda co w lolu, a gra się świetnie.

Opublikowano

Kolejny ziomek,który nie umie grać i narzeka na team xD. Polecam spojrzeć na siebie. Jeśli masz mniej niż 55% winrate to znaczy,że jesteś ściekiem,a nie twoi sojusznicy.

lvsqFd.png

Opublikowano

Jak juz piszesz to od razu mozesz powiedziec jaka. Uzywasz symulatora androida czy ta moba posiada wersje na pc? Najlepsza moba na androidy to vain glory bo esport :v 

@top

Zycie, kazdy sobie na zlosc robi nawzajem, pomysl ile Ciebie tak osob zwyzywalo jak strollowales/zintowales im gierki. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak juz piszesz to od razu mozesz powiedziec jaka. Uzywasz symulatora androida czy ta moba posiada wersje na pc? Najlepsza moba na androidy to vain glory bo esport :v

@top

Zycie, kazdy sobie na zlosc robi nawzajem, pomysl ile Ciebie tak osob zwyzywalo jak strollowales/zintowales im gierki. 

używam emulatora pt: App Player Online :)

obecnie gram w taką prostą gierkę pt: Mobile Legends :D 

Ludzie z całego świata w to grają na jednym serwerze, więc jest z kim pograć.

Vain Glory nie próbowałem..

topic, możesz spróbować coś z tego jak cię lolowska społeczność wkurza :lenny:

Opublikowano

Kolejny ziomek,który nie umie grać i narzeka na team xD. Polecam spojrzeć na siebie. Jeśli masz mniej niż 55% winrate to znaczy,że jesteś ściekiem,a nie twoi sojusznicy.

Sporo ludzi w challengerze nie ma 55% win ratio tylko miedzy 50 a 55 więc to nie ma nic do rzeczy.

Co do tematu:

Gracze w lolu już tacy są, wiele zależy od dywizji i czy to jest ranked, czy normal.

Mnie najbardziej denerwują ludzie z normali, bo w co drugiej grze jest albo afk albo troll i nie mam na myśli zwykłego feedera tylko gościa co przegra linie / nie dostanie ganka i idzie zrobić 0/10 a pózniej stoi afk.

A to że ktoś w twoim teamie gra słabo i przez niego przegrasz grę to już inna sprawa. Narzekanie że przez coś takiego nie możesz wejść do wyższej dywizji kompletnie nie ma sensu. Graczy dobiera losowo, a nie że ty dostajesz słabszych a enemy team lepszych. Do tego w twoim teamie jest 4 losowych graczy, a w enemy 5, więc tam jeszcze większa szansa na trolla/feedera skoro ty grasz dobrze.

Opublikowano

Powiem tak tak toksycznego społeczeństwa graczy dawno nie widziałem to nie ludzie to zwierzęta z sezonu na sezon coraz gorsi. Gram już 5 lat i naprawdę jak w sezonie 2,3,4,5  nie było aż tak żle jak jest teraz 

Opublikowano

W każdej grze są tacy ludzie. np. w lolu graja zwierzęta a w csie graja ruscy. Nic nie poradzisz na to.

Opublikowano

Taka sytuacja, osobiście polecam opcje "Mute all" 

Mimo tego i tak ci się trafi bot który w 9 minucie traci 2 wieże, a ja na midzie nie mogę im pomóc bo lee co minute pojawia się na ganku :>

Do tego w platynie adc nie wiedzą że istnieje item AD który zmniejsza redukcje heala(Nie wiedzą jak działa dopóki im się nie powie)

Opublikowano

Taka sytuacja, osobiście polecam opcje "Mute all" 

Mimo tego i tak ci się trafi bot który w 9 minucie traci 2 wieże, a ja na midzie nie mogę im pomóc bo lee co minute pojawia się na ganku :>

Do tego w platynie adc nie wiedzą że istnieje item AD który zmniejsza redukcje heala(Nie wiedzą jak działa dopóki im się nie powie)

W jednej grze trafi Ci się taka osoba a w drugiej w przeciwnej drużynie ;D 

xD 

Opublikowano

W każdej grze są tacy ludzie, aby utrudniać lub wkur*iać. 

Najlepiej jest grać z premade - swoimi znajomymi.

Bo psychika siądzie :D

Opublikowano

Sporo ludzi w challengerze nie ma 55% win ratio tylko miedzy 50 a 55 więc to nie ma nic do rzeczy.

Co do tematu:

Gracze w lolu już tacy są, wiele zależy od dywizji i czy to jest ranked, czy normal.

Mnie najbardziej denerwują ludzie z normali, bo w co drugiej grze jest albo afk albo troll i nie mam na myśli zwykłego feedera tylko gościa co przegra linie / nie dostanie ganka i idzie zrobić 0/10 a pózniej stoi afk.

A to że ktoś w twoim teamie gra słabo i przez niego przegrasz grę to już inna sprawa. Narzekanie że przez coś takiego nie możesz wejść do wyższej dywizji kompletnie nie ma sensu. Graczy dobiera losowo, a nie że ty dostajesz słabszych a enemy team lepszych. Do tego w twoim teamie jest 4 losowych graczy, a w enemy 5, więc tam jeszcze większa szansa na trolla/feedera skoro ty grasz dobrze.

Ale ludzie z takim wl na challu to sa gowna zazwyczaj no i malo takich ogolnie. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niestety zwierząt w tej grze coraz więcej,a w każdym meczu spotykam conajmniej jedną osobę która ma problem tzn.albo leci flame na team albo postanawia feedować bo uważa że przegramy.Czysty team bez żadnych trollów raz na 15 meczy zazwyczaj dostane a w reszcie jak zrobię coś nie tak to mecz lose,muszę zawsze wygrać swoją linię i roamować.Nie miałem przypadku żeby team mnie wycarrował.Tak więc sytuacja wygląda obecnie w ten sposób wygraj linię,przegraj grę w większości przypadków.Przestało mnie to już ruszać,staram się dalej aby piąć się w górę ale niestety jedyne co trzymam oprócz poziomu to kda na championach ktorymi gram bo wn jest kiepski.

Opublikowano

Niestety zwierząt w tej grze coraz więcej,a w każdym meczu spotykam conajmniej jedną osobę która ma problem tzn.albo leci flame na team albo postanawia feedować bo uważa że przegramy.Czysty team bez żadnych trollów raz na 15 meczy zazwyczaj dostane a w reszcie jak zrobię coś nie tak to mecz lose,muszę zawsze wygrać swoją linię i roamować.Nie miałem przypadku żeby team mnie wycarrował.Tak więc sytuacja wygląda obecnie w ten sposób wygraj linię,przegraj grę w większości przypadków.Przestało mnie to już ruszać,staram się dalej aby piąć się w górę ale niestety jedyne co trzymam oprócz poziomu to kda na championach ktorymi gram bo wn jest kiepski.

Akurat to normalne - czym gra popularniejsza, tym zwierząt więcej. Zawsze trafisz na człowieka, który jest upośledzony i bedzie Cię wyzywać, ze jesteś debilem bo tracisz czas na grę (gdy on robi to samo). W tym community jest dużo słabych, miernych trollów. 

Opublikowano

Tyle już tych tematów było, tyle płaczków, że MPCforum powinno zrobić specjalnie dla Was oddzielny dział, jacy to ludzie w tej grze są źli i niedorozwinięci.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...