Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z tutorialem

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zagrać sobie pierwszy raz w życiu w tibia założyłem konto postać na świecie Olipia i zacząłem wykonywać tutorial i mam problem bo się zatrzymałem i nie wiem co zrobić nie działają żadne klawisze nie da sie chodzić pisać ani nic jedynie exit i zrobic rage quit może ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi ?

https://scr.hu/mKXO79

Opublikowano

Grając w tą grę nigdy nie robiłem tutoriala, ale sądząc po tym co napisane jest w dymku npc napisał do Ciebie i wyświetliła się w dolnym oknie wiadomość z jasnoniebieskimi odpowiedziami, na które albo możesz kliknąć lewym przyciskiem myszy, albo napisać słowo w słowo wyróżnione słowa. Jeżeli nie pojawiła się wiadomość z automatu, to napisz w oknie "NPC" słowo "hi"

image.png

Opublikowano

O matko, podczas rejestracji nie odznaczyłeś samouczka, który i tak Cie nic nie nauczy ._.

na przyszłość, gdy robisz postać to odznaczaj to okienko:

Jt6PEIE.png

Co to tego co musisz zrobić - kliknij w podświetlony wyraz na czacie, zakładka NPCs.

CxfygDh.gif

Opublikowano

już sobie poradziłem wystarczyło że zminimalizowałem okienko i tekst sie wyswietlil na ktory mialem nadusić bo tak to nic nie było

mozna temat zamknąć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...