Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale Vendetta

Nostale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest najbardziej rozwiniętym serwerem, z wszystkich obecnych, ponieważ posiada raczej wszystko to co na globalnym serwerze.
Jest to post otworzony do dyskusji oraz lekkiej reklamy serwera (Serwer nie mój).
Wszystko co potrzebne znajdziecie na ich stronie 

nt.vendettagn.com

Oraz ss na dowód że serwer działa

10058149392329968451.png

@Edit to jest beta teraz :) będzie wipe za jakiś czas ale dla osób aktywnych przewidziane nagrody (pewnie w postaci sm lub coś) :)

@Edit2 zapraszam na discorda :D

https://discord.gg/fwxdA76 

Jest tam grono osób z vendett'e informacje są podawane na bieżąco itd :]

Opublikowano

Trudno wyczuć, mogę się domyślać skąd, ale nie chce siać fermentu nie potrzebnie jak nie mam pewności, ważne że serwer działa i będzie rozwijany o customowe rzeczy, i to się ceni :D

Opublikowano

Serwer będzie w fazie beta 4 tygodnie i tu mniej więcej plan jak to wygląda(tekst przetłumaczony przeze mnie):

"Tydzień 1 - Jesteśmy skupieni na stabilności i obecnych funkcjach gry. Naprawianie błędów i doprowadzenia gry do takiego stanu, jak to jest na oficjalnych serwerach.

Tydzień 2 - Każdego dnia opracowywujemy listę żeby ulepszyć gre. Rozumiemy, że każdy ma jakieś pomysły, więc słuchamy i znajdujemy kompromis. Wprowadzamy te zmiany w drugim tygodniu.

Tydzień 3 - Kontynuujemy prace z drugiego tygodnia.

Tydzień 4 - Fianłowy tydzień. Kończymy prace z poprzedniego tygodnia i również wydajemy NosMall do testów. Będziemy również informować o nagrodach beta i pakietach startowych. Na końcu tygodnia, skupiamy się na oficjalnym uruchomieniu serwera."

Jak będę posiadał jakieś informacje dodatkowe to będę tutaj udostępniać :)
Opublikowano

Ciekaw jestem skąd wzięli kod clienta i plików serwerowych.

Jakis admin pewnie ich wpuscial na serwer i sobie skopiowali, czekam tylko az ten serwer padnie.

Opublikowano

Dużo ludzi jest gra na serwerze?

Zastanawiam się czy nie pobrać :D

Powiem Ci że ludzi jak na bete (będzie wipe) i brak reklamy (bo mają podobno po starcie coś tam rozreklamować) jest na prawdę dużo i warto zagrać :D

Opublikowano

wiecie jakie raty serwera ? 

Exp x20

Fame x10

Gold x5

Drop x10 i zapętla się drop potwora.

Ex Lider Counter-Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, z powodu wakacji administratorów sieci Vandetta Gaming Network beta zostaje przeniesiona o tydzień, przerwa jest od 24 Maja 2017 do 31 Maja 2017. Jest też napisane że kyolejn update ma być 6 czerwca, lecz nie wiadomo co będzie zmienione etc. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwerek zapowiada się ciekawie, jest bardzo grywalny, a oficjalny start zapowiedziany jest na 9 czerwca. Polecam :>

Opublikowano

Niestety z powodu że Bash (admin vandetty) się nie wyrobił z wszystkimi planami postanowił przesunąć start na 14 (środa), z powodu tego że przesunął rzuci jakimiś dodatkowymi rzeczami dla osób które grały w becie :)

Opublikowano

Myślę, że i tak warto poczekać do tego 14. Akurat wbijcie sobie "progi" aby dostać lepsze prezenty na oficjalnym starcie. 

Opublikowano

Dokładnie masz wszystko na forum vandetty :D Jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie serwera, albo po prostu szuka famki na start to zapraszam na discorda famki która będzie grała od startu :D

https://discord.gg/fwxdA76 

Opublikowano

Dzisiaj około godziny 19, 5 pm czasu serwerowego.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano
6 godzin temu, HanRayS napisał:

Hej, mam małe pytanko. Czy owe spolszczenie KLIK będzie działało na tym serwerze?

Ciężko stwierdzić, musiałbyś sprawdzić ale może nie działać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...