Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot, koniec triala

kondi132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobny problem, robię konto na forum xenobota, chcę się zalogować i mam taki komunikat "Invalid responanse format!"

I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, zrobiłem chyba z 5 nowy emailów, zarejestrowałem się na forum xenobota i do ŻADNEGO nie dostałem tak jak wcześniej emaila z linkiem do aktywacji konta.

Przez to może mi się wyświetlać ten komunikat "Invalid responanse format!" ?

Sprawdzi ktoś czy u was też jak zakładacie nowe konto na forum xenobota, w celu dostania triala nie dostajecie też emaila z aktywacja konta, czy tylko ja mam taki problem ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam podobny problem, robię konto na forum xenobota, chcę się zalogować i mam taki komunikat "Invalid responanse format!"

I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, zrobiłem chyba z 5 nowy emailów, zarejestrowałem się na forum xenobota i do ŻADNEGO nie dostałem tak jak wcześniej emaila z linkiem do aktywacji konta.

Przez to może mi się wyświetlać ten komunikat "Invalid responanse format!" ?

Sprawdzi ktoś czy u was też jak zakładacie nowe konto na forum xenobota, w celu dostania triala nie dostajecie też emaila z aktywacja konta, czy tylko ja mam taki problem ?

Pozdrawiam.

Z tego co wiem, to Xenobot z automatu dodaje twoje IP do black listy, jeżeli logowałeś się z tego samego, na którym wyczerpał się okres triala, no i możliwe, że program czyta też id dysku czy adres mac, polecam odinstalować Xenobota Revo Uinstallerem, który prócz normalnej deinstalacji usuwa wszystkie ukryte pliki i wpisy rejestru jakie bot zainstalował w systemie. I przejść krok po kroku opis jaki wrzuciłem powyżej, tyle że testowałem to, ale z Windbotem no i pojawił się tam też błąd, ale program napisał mi tylko, że nie mógł uzyskać subskrypcji. Może z Xenobotem zadziała.

image.png

Opublikowano

Spróbuje tak zrobić jak napisałeś i dam znać co i jak.

A mógłbyś zobaczyć czy Ty normalnie dostajesz emaila z linkiem aktywacyjnym do konta na forum xenobota ? (może oni coś mają nie tak)

Trzeba aktywować konto żeby trial działał, właśnie przez tego maila ?

Invalid responanse format! , to mi wyskakuje po zalozeniu nowego konta na xenobot wyczyscilem cookies i vpn mam o co chodzi ?

Dostałeś maila z linkiem aktywacyjnym do konta na forum xenobot ?

Edit:

Zrobiłem tak jak w linku powyżej, numer "fingerprint" został zmieniony na inny, założyłem nowego maila i konto na forum xenobot z użyciem "VPN", lecz niestety znowu nie dostałem od nich maila z linkiem aktywacyjnym, i ten sam komunikat przy próbie logowania do xenobota "Invalid responanse format!"

Podczas rejestracji na forum xenobot, przy zakonczeniu pojawia się taki komunikat :

"PHP Warning: fsockopen(): unable to connect to tcp://mail.xenobot.net 587 (Connection refused) in .../includes/class mail.php on line 757"

Spotkał się ktoś z takim czymś ?

I mam wielką prośbę, może ktoś spróbować założyć nowe konto na forum xenobota i sprawdzić czy dostaje maila z linkiem aktywacyjnym ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

I mam wielką prośbę, może ktoś spróbować założyć nowe konto na forum xenobota i sprawdzić czy dostaje maila z linkiem aktywacyjnym ?

Sprawdziłem i mam ten sam błąd. E-mail nie dochodzi i na górze jest ten komunikat, o którym mówiłeś.

raOZdrZ.png

Opublikowano

jak?

Normalnie, zrobiłem sobie to mam. Jak chcesz dowody na to, że crack działa to skrobnij na PM, na pewno się dogadamy :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...