Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tastria [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5_logo_tastria.png

Usunięto ulepszacze z Łuku z Rogu Jelenia,

usnięto informacje o dropie z potworów,

zrobiono stackowanie się małży,

list, który jest potrzebny podczas wykonywania Bram Piekieł jest już zdatny do handlu,

dodano dodatkowy resp Ognistego Króla na Ognistej Ziemi oraz zmniejszono czas jego respu dwukrotonie,

usunięto zbędne teleporty z niektórych map,

zwiększono drop Skrzyni z ulepszaczami,

dodano kosz na przedmioty do ekwipunku,

poprawiono ulepszanie zbroji na 48 poziom,

Poprawiono drop z metinów na mapie 90/100,

lekkie poprawki w dropie,

poprawiono drop skrzynek na mapie 90.

Należy zaktualizować klienta poprzez Autopatcher!

Na tym serwerze przecież  nie idzie grać. Tutaj człowiek dłużej zmienia CH/Mapę niż gra i expie w ogóle.. Paranoja jakaś.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie wprowadzone zapis cen w sklepach? Zeby milion razy nie wpisywać liczb przy wystawianiu tego samego przedmiotu...

Jest wprowadzony zapis. Nie obowiązuje on tylko książek.

Zrobicie cos z lagami przy teleportacji ?

Tak.

Zrobicie cos z lagami przy teleportacji ?

Opublikowano

Takie problemy mogły być na becie ale na oficjalnym starcie .. Shopy Strasznie mi lagują jak włączę nazwę sklepu 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Co do przerwy technicznej, która trwała 8h i nic "widocznego" nie wniosła:

Był bug na sm i na serwer wyciekło 200k SM-ów przez sklepy offline. Wzieli się  za to, ale nie mieli pojęcia jak to naprawić dlatego trwalo to tak długo... Administracja kłamie w żywe oczy zamiast powiedzieć po prostu prawdę. Niby czemu zabrali wszystkim is i oddali sm? xD Smieszni sa Ci ludzie, zamiast zalatwic sprawę normalnie to kombinują jak mogą.

Co do reszty bugów nie będę się rozpisywał, bo myślę że ten jeden powód wystarczy na smierć serwera

W związku z błędem, który wkradł się na stronę, cały item shop, który kupiliście, został usunięty z Waszych kont.

Smocze Monety, które zakupiliście (wraz z tymi darmowymi z vote4coins, systemu reflinków) zostały zwrócone.

Prosimy dokonać ponownie swych zakupów.

PS Czas będzie leciał od nowa, także jakby nie patrzeć, skorzystaliście na tym! smile.png

Opublikowano

Fajne jest to że żeby się zalogować trzeba czekać parę minut i potem jeszcze znów parę zanim Cię tepnie na mapę xD To ma być jakaś nowość czy co? :D

Opublikowano

Jak tutaj zdobyć pajeczy klucz :v Biłem królowe i z nich coś nie leciało ?

Możecie dodać spowrotem wikipedie dropu ? 

księgi klątw coś nie chcą dropić -_-

Kiedy zrobicie coś z tymi lagami ?

@Sathian

Opublikowano

KU rózne moge u jakiegos mpc na cos wymienić?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Lag na lagu, mydlenie oczek. 

Wszystko wydaje się zrobione na jedno kopyto. 

Odradzam serwer grałem wbiłem 95lvl i moge stwierdzić jedno wielkie gówno 

To mówi więcej, niż trzeba. ;) 

Ah, i ta belka od newsów na stronie... Żal patrzeć. 

Opublikowano

Był bug na sm i na serwer wyciekło 200k SM-ów przez sklepy offline. Wzieli się  za to, ale nie mieli pojęcia jak to naprawić dlatego trwalo to tak długo... Administracja kłamie w żywe oczy zamiast powiedzieć po prostu prawdę. Niby czemu zabrali wszystkim is i oddali sm? xD Smieszni sa Ci ludzie, zamiast zalatwic sprawę normalnie to kombinują jak mogą.

Co do reszty bugów nie będę się rozpisywał, bo myślę że ten jeden powód wystarczy na smierć serwera

W związku z błędem, który wkradł się na stronę, cały item shop, który kupiliście, został usunięty z Waszych kont.

Smocze Monety, które zakupiliście (wraz z tymi darmowymi z vote4coins, systemu reflinków) zostały zwrócone.

PS Czas będzie leciał od nowa, także jakby nie patrzeć, skorzystaliście na tym! smile.png

A jak ktos kupil isa w grze to jest w dupie

bo is mu zabrali a sm nie oddali bo ich nie ladowal tylko kupil w grze

osoby ktore sellaly itemki z is i smy to yangi juz zarobili a sm im zostalo zwrocone xD

Opublikowano

osoby ktore sellaly itemki z is i smy to yangi juz zarobili a sm im zostalo zwrocone xD

To wtedy zgłasza się na TS3 i otrzymuje swoje SM z kuponów :)

Opublikowano

Serwery z lidla mają, nawet zalogować się ciężko.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

To wtedy zgłasza się na TS3 i otrzymuje swoje SM z kuponów :)

Tak... Kicha mówi, że ty to robisz, a Ty masz w dupie ludzi którzy na Ciebie czekaja i se siedzisz na afku od 2dni. Wczoraj jak mnieprzerzucil do Ciebie na kanal to po 2h siedzenia na afku wyszedles z kanalu. Skoncz pierdolic głupoty i zamykaj ten syf

Opublikowano

Zbanować to oni potrafią tylko kogoś kto jest niewinny, buzka miał konkurencje więc musiał wyeliminować przeszkode, odkąd go pamiętam tak jest na każdym serwerze na którym on gra, nawet z Łukaszkiem, dobrze że się zajmują osobami niewinnymi, a nie botami w m1, jeśli oni naprawde widzą tam wh, to polecam administracje, mega doświadczona.

Generalnie możecie zgłosić kogo wam się podoba, i go zbanować, wystarczy zrobić to tak jak buzka na filmie ~ zedytować pliki, które odpowiadają za efekt bicia.

Wyeliminować kogoś, kto wniósł tyle od siebie na serwer, gratulacje. Jestem ciekaw jak by potoczyły się losy serwera, gdyby nie fir.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...