Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tastria [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem chwile i zauważyłem kilka błędów: crash klienta przy tp, pet odwołuję się po każdym relogu itd. znikające NPC w m1.

PS przydałby się większy resp metków.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szybko odpowiada administracja to się ceni  B) 

W ciągu 30minut ~ 11 medali w lochu ^^

Przydał by się kosz na te wszystkie śmieci i podniesć lekko % dropu FMS z Dzikich Łuczników aczkolwiek to tylko propozycja.

Polecam i pozdrawiam ~ Aesthetic.

@N'Skillz niestety błąd po ich stronie że po każdym TP trzeba odczekać te 10sekund zanim tepnie.

Opublikowano

@Ork Czarodziej

@Sathian

O moje pliczki, jak przyjemnie hahah, to nie komunikat od plików Terenza tylko od moich kolego :v

No jak już na samym początku walicie ludzi w c***a to wolę nie pytać co będzie dalej, hęęę

// edit

Podobno wam się treść questów też troszeczkę nie zgadza, k***a chłopaki jak coś robicie to z głowa to róbcie, a nie bierzecie pliki, nie edytujecie, dajecie 2 systemy i elo.. Parodia, nie jestem tu od dziś bo od 8 lat na tym forum i w metku, ale dochodzicie powoli do topki nieudaczników ;d

Opublikowano

@Ork Czarodziej

@Sathian

O moje pliczki, jak przyjemnie hahah, to nie komunikat od plików Terenza tylko od moich kolego :v

No jak już na samym początku walicie ludzi w c***a to wolę nie pytać co będzie dalej, hęęę

// edit

Podobno wam się treść questów też troszeczkę nie zgadza, k***a chłopaki jak coś robicie to z głowa to róbcie, a nie bierzecie pliki, nie edytujecie, dajecie 2 systemy i elo.. Parodia, nie jestem tu od dziś bo od 8 lat na tym forum i w metku, ale dochodzicie powoli do topki nieudaczników ;d

:O

Pobierz pliki terenzo, otwórz sobie locale_string i zobacz :)

A jeśli uważasz, że robiłbym na jakiś syfiastych plikach serwer to serdecznie pozdrawiam :D

Aktualizowałem po prostu locale_string, chyba nie sądziłeś, że będę pisał to od 0?

Opublikowano

Jaki jest % na drop rady i egzo z metków ? Ubiłem 15 i 0 z tych rzeczy :v Zaraz bede miec tyle ku ze bez rad bede mógł czytać 

Wbiłem 14lvl na pecie i nie chce juz wiecej jeść przedmiotów coś jest nie tak z tym.

Rekawice i pdki da się zdejmować?

Opublikowano

Jaki jest % na drop rady i egzo z metków ? Ubiłem 15 i 0 z tych rzeczy :v Zaraz bede miec tyle ku ze bez rad bede mógł czytać 

Wbiłem 14lvl na pecie i nie chce juz wiecej jeść przedmiotów coś jest nie tak z tym.

Rekawice i pdki da się zdejmować?

Rękawice tak, PD nie.

% na drop rad/egzo to ok 25% jeśli chodzi o wyższe lvle.

A jeśli mowa o tych ~45 to jest nieco mniejsza.

Pet - chodź PW.

---

Edit: 

Istnieje również zdejmowana, 3-godzinna wersja PD.

Opublikowano

zamknal mi sie sklep po 3h offline i pytanko, gdzie te przedmioty moge odebrac, zniknely calkiem

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

Nie sądzę żebyś cokolwiek pisał od 0, ciekawe skąd w plikach w czystych Terenza nazwa mojego serwera, to niezłe Terenza :v

// edit

Kumpel ja wiem, że ty chcesz pokazać ludziom jaki to Ty z*******y jesteś, unikatowy i wgl. ale trochę szacunku do ludzi i nie wal ich na początku już po chujach, dostałeś 3 systemy, dodałeś kilka misji, ok, ale swoje k***a rozpoznam.

618931493680309661747.png

Opublikowano

Zwiększycie resp metinów?

Z dzikich łuczników czy generałów też lecą fmsy?

no metkow jest malo jezdzilem po sohan i nie bylo ani graczy ani metkow

mam problem z petem wrzucam itemy do expa i nic nie leci

skad marmury?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Gdzie oni wxpili 96lvl juz? jak na bo na 30 idzie wolno jak nie wiem ;d

masz jak sie expi :D

ese1

to czemu on jeszcze bana nie dostał?

Opublikowano

Gdzie oni wxpili 96lvl juz? jak na bo na 30 idzie wolno jak nie wiem ;d

masz jak sie expi :D

ese1

to czemu on jeszcze bana nie dostał?

Oni w ogole nie banuja co najlepsze . polowa graczy w topce wbila w nocy lvl na wh a administratorzy ani razu nikogo nie zbanowali co wiecej jesli sie posiada dowody to oni dalej nic z tym nie robia a co do serwera to wbilem 40lvl jakos sie gra wiec polecam

Pytanie , wiechowiec na 20 dni jest jak na nim sie jezdzi czy ogolnie ? 

Pet na 30 dni to w momencie jak on z nami chodzi czy nawet jak go nie przywołam czas leci dotyczy sie pytanie tez kostiumów i fryzur .

Opublikowano

Exp leci tak kurewsko wolno jak na hardzie

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Exp leci tak kurewsko wolno jak na hardzie

no w uj jak 100 lv w kilkanascie godzin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...