Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tastria [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1h szukania i 2 metki.... w wodzie sobie pływały ;) No to super medium, dodatkowo medale co godzinę ;)

Wiesz, sam nie grasz :D

Każdy szuka metinów.

@Sathian

Możecie dodać pare dodatkowych respów metków ? Jeździłem 10min na pustyni i ani jednego nie znalazłem  :v

+ Możesz zrobić jakiegoś ss'a ile osob jest w grze ? : ]

Zobaczymy jak rynek będzie wyglądał (kwestia książek itp).

@Sathian

Możecie dodać pare dodatkowych respów metków ? Jeździłem 10min na pustyni i ani jednego nie znalazłem  :v

+ Możesz zrobić jakiegoś ss'a ile osob jest w grze ? : ]

O KU to się nie martw, do końca tego tygodnia nie będą nic warte, godzinę po starcie serwera miałem całe eq zawalone książkami. Dodawanie dropu 3 ku do metinów z m1, gdy na G1 trzeba 20 to niezbyt mądre posunięcie, jeśli chce się utrzymać rynek przynajmniej przez miesiąc.

Za to po zbiciu 40 bestów, w tym 3/4 z rękawiczką, nie dropnął mi żaden rib, czy fms :v

tenor.gif

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuję się lotharia v2 czyli brak zainteresowania ze strony administracji, ale żeby tak od razu na początku istnienia serwera???

Opublikowano

Pozdro dla administracji od wczoraj do dziś boce 359 bodzi/424 zmianki itd ..  Dopiero teraz admin wbił poinformować o przerwie Oby tak dalej 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Hmm nie wierzę, że ten top1 jechał na WH tak obvious. Na 100% ciebie widział to by uciekł czy coś.

W tych czasach filmik nic nie oznacza, bo można łatwo wrobić kogoś. Chociażby tak naprawde to mógł bić na wh Twój kolega, a Ty na hackach mu zmieniłeś lvl, nick i EQ wizualnie. Jest to możliwe, bo ludzie tak robili na Samii by ludzie bany dostawali. 

Opublikowano

Hmm nie wierzę, że ten top1 jechał na WH tak obvious. Na 100% ciebie widział to by uciekł czy coś.

W tych czasach filmik nic nie oznacza, bo można łatwo wrobić kogoś. Chociażby tak naprawde to mógł bić na wh Twój kolega, a Ty na hackach mu zmieniłeś lvl, nick i EQ wizualnie. Jest to możliwe, bo ludzie tak robili na Samii by ludzie bany dostawali. 

Co poradzisz, buzka by wbić top1 musi wyeliminować konkuencje, zawsze tak było jak mu ktoś brudził w planach (:

Opublikowano

Serwera nie polecam.. Co to ma być.. Bociłem dobre kilka lub kilkanaście godzin i nic! Zero GM!

Z dnia na dzień coraz bardziej gówniane serwery powstają aby dorobić sobie kilka groszy i zamknąć interes ;)

Jak chcecie sobie pograć na prawdziwym medium to idzćie ludzie na serwery, które stoją o wiele dłużej i ktoś się nimi interesuje.

Opublikowano

jak napisze sie prawde na forum co sie dzieje,to po minucie temat jest w koszu a jak trzeba komus pomoc albo jest jakis bug to kur** niekogo nie ma p******e co za ludzie

a top 1 dalej na wh leci

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

jak napisze sie prawde na forum co sie dzieje,to po minucie temat jest w koszu a jak trzeba komus pomoc albo jest jakis bug to kur** niekogo nie ma p******e co za ludzie

a top 1 dalej na wh leci

xD nagrać kogoś kto gra na wh i dostać odpowiedz 

\

Machoke10422 minuty temu
Po prostu nie jesteś top1 to wyjebałeś z klienta pliki które odpowiadają za animację bicia i próbujesz mu bana załatwić :) Filmik Chungo na 100% widziałeś :)

polecam grać na wh bo i tak bana nikt wam nie da :D  bo zapewne osoba która cie zgłasza skasowała pliki które sa odpowiedzialne za animacje bicia 
Uczeń
Opublikowano

No ja gram cały czas na WH, żadnego bana lv 40+, jak coś działa ten od kaga i dmg na balmorke s3.

Opublikowano

a top 1 dalej na wh leci

xD nagrać kogoś kto gra na wh i dostać odpowiedz 

\

Machoke10422 minuty temu
Po prostu nie jesteś top1 to wyjebałeś z klienta pliki które odpowiadają za animację bicia i próbujesz mu bana załatwić :) Filmik Chungo na 100% widziałeś :)

polecam grać na wh bo i tak bana nikt wam nie da :D  bo zapewne osoba która cie zgłasza skasowała pliki które sa odpowiedzialne za animacje bicia 

No a czego innego sie spodziewales? xD  To jest tak k***a obvious podrabiane, że szkoda gadać.  Rozumiem jakby miał wtedy z 30, 40 czy 50lvl - mógł olać, że ktoś go podgląda, bo komu się chce nagrywać. Ten 30-50 to kwestia moze 2-3h.. Ale on jest top1.. nikt nie jest na tyle głupi żeby napierdalać na WH w pobliżu kogoś.

Gdybym chciał i znał twój lvl, nick, wygląd to też mógłbym taki filmik odpierdolić i ciekaw jestem co byś pierdolił xD

Opublikowano

Przerwa do 24 a nie 24 h .. xD Ale i tak pozdro czekam nadal na Anty Cheata

No to serwer zakończył swoje 5 minut przerwą techniczną 24h. 

Emocje jak w cyrku A... :D

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Przerwa do 24 a nie 24 h .. xD Ale i tak pozdro czekam nadal na Anty Cheata

No to serwer zakończył swoje 5 minut przerwą techniczną 24h. 

Emocje jak w cyrku A... :D

Na początku napisali że 24h, dopiero Treu napisał że do 24 :P 

Przy takiej długiej przerwie odechce sie teraz grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...