Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet internetowy - w jakiej sieci najtaniej?

#Ethes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tmobile ewentualnie Plus. Orange zdecydowanie odradzam, a co do Play mam bardzo mieszane uczucia, ponieważ jakośc ich usług nie powala (zależy to także od regionu), a ceny też w cale nie są aż takie niskie.

Opublikowano

Zależy do czego ten internet ma być. Plus jest chyba najdroższy. Tmobile nie ma zasięgu gdzie plus i play ma. Orange nwm. Play dobry zasięg, na niektórych wioskach nie ma, jak masz w swoim mieście albo obok nadajnik to lte masz murowane albo full zasięg h+. W playu 45zł za "nielimitowany" do 100GB a potem prędkość spada ale nadal można na necie surfowac. Ale to chyba musisz zmienić taryfę czy cos

Opublikowano

Ja mam orange na kartę, ładuję co miesiąc konto za trzy dyszki i dostaję 10 GB neta. Czasem się zdarzy, że nie idzie w mieście go złapać, ale to na prawdę rzadko i spokojnie mogę polecić.

giphy.gif

Opublikowano

Ja mam orange na kartę, ładuję co miesiąc konto za trzy dyszki i dostaję 10 GB neta. Czasem się zdarzy, że nie idzie w mieście go złapać, ale to na prawdę rzadko i spokojnie mogę polecić.

To niezły internet jak w środku miasta znika sygnał

Opublikowano

Polecam Mobile Vikings ;) Za 30 zł masz 15 GB neta + nielimitowane smsy i rozmowy.  

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

W Orange Free za doładowanie konta masz pakiet, np. za 50 zł 15 GB. Internet oczywiście przechodzi na następny miesiąc, jak nie wykorzystasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...