Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BETASPEAK.PL :: NOWY PUBLICZNY SERWER TS3

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
xxx

wracamy do poprawiania błędów i realizowania sugestii które podrzucili nam użytkownicy :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

0/10

Rzadko w ten sposób oceniam serwer ale on nie zasługuje nawet na 1.

- Serwer to same spacery + nawalona tona znaczków.

- Po co 100 pustych kanałów prywatnych.

- Tona spamu po wejściu na serwer.

- Sama nazwa serwera sugeruje, że serwer nigdy nie zostanie skończony.

- Bot muzyczny zdecydowanie za głośny.

Opublikowano

Adres IP / UID nie jest przechowywany - to na jakiej zasadzie działają poziomy, panel i inne funkcje? XDD

Poza tym, connect nie działa jakby coś w prezentacji :P

Tak a propos serwera nie wiem czy nazwa BetaSpeak jest trafna, bo nie wiem co ma komunikować - lecz to czepialstwo, i w sumie może się nie znam, lecz beta ma dla mnie konotacje czegoś co nie do końca działa itp.

Wygląd serwera to naprawdę jakaś masakra, nie wiem czy taki oczoje.. efekt chcieliście uzyskać czy to efekt uboczny.

Generalnie, odnoszę wrażenie, że serwer jest niedokończony - nie chce więc oceniać projektu który raczkuje, ale sami się na to wystawiacie pośpiechem związanym z reklamą serwera.

Życzę powodzenia.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

0/10

Rzadko w ten sposób oceniam serwer ale on nie zasługuje nawet na 1.

- Serwer to same spacery + nawalona tona znaczków.

- Po co 100 pustych kanałów prywatnych.

- Tona spamu po wejściu na serwer.

- Sama nazwa serwera sugeruje, że serwer nigdy nie zostanie skończony.

- Bot muzyczny zdecydowanie za głośny.

Całkiem zabawna sytuacja biorąc pod uwagę, że celowaliśmy w nowoczesny wygląd serwera, opierając go na spacerach, tona znaczków przyciąga uwagę, co ułatwia znalezienie wszystkiego co potrzebne.

Puste kanały prywatne będą w ciągu najbliższych dni usunięte i zastąpione nowym skryptem na tworzenie privów.

Tona spamu - wiadomość z informacjami + host msg który jutro zniknie.

Nazwa mała być łatwa do zapamiętania, słowo "beta" nie oznacza jedynie wstępnej fazy testowej, a także literę grecką z której wywodzi się nasze logo.

Bot muzyczny ustawiony na 5 w sinusie to zdecydowanie za głośny bot, może słuchawki podkręcone masz za mocno kolego :)

Mimo wszystko dzięki za ocenkę, każde zdanie jest ważne.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jedyne co mi się spodobało w tym temacie to prezentacja.

Proponowałbym zamienić niektóre spacer'y na kanały (za dużo ich jest).

Zabezpiecz serwer, ponieważ na tą chwilę mógłbym Ci go całego wybanować (jeśli chcesz się dowiedzieć o co chodzi, pisz pw).

Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera, mam nadzieję że wszystkie krytyki weźmiesz do serca i naprawisz błędy.

Opublikowano

Prezentacja jak i strona podoba mi się lecz nie jest jeszcze skończona.. natomiast serwer to po prostu porażka ;x

Tak jak wyżej koledzy mówili tona spacerów ;x

Co 10 sekund spam:

<14:49:13> Nazwa kanału "[cspacer]✮ BETASPEAK | SLGAMING ✮" została zmieniona na "[cspacer]✮ WITAJ NA BETASPEAK.PL ✮" przez "» BETASPEAK.PL"
<14:49:23> Nazwa kanału "[cspacer]✮ WITAJ NA BETASPEAK.PL ✮" została zmieniona na "[cspacer]✮ BETASPEAK | SLGAMING ✮" przez "» BETASPEAK.PL"
<14:49:33> Nazwa kanału "[cspacer]✮ BETASPEAK | SLGAMING ✮" została zmieniona na "[cspacer]✮ WITAJ NA BETASPEAK.PL ✮" przez "» BETASPEAK.PL"
<14:49:43> Nazwa kanału "[cspacer]✮ WITAJ NA BETASPEAK.PL ✮" została zmieniona na "[cspacer]✮ BETASPEAK | SLGAMING ✮" przez "» BETASPEAK.PL"
<14:49:53> Nazwa kanału "[cspacer]✮ BETASPEAK | SLGAMING ✮" została zmieniona na "[cspacer]✮ WITAJ NA BETASPEAK.PL ✮" przez "» BETASPEAK.PL"

lubie-to-png.png

Opublikowano

TeJkuu, nowoczesność?

Przecież spacery wyglądają praktycznie tak samo więc użytkownikowi który właśnie po raz pierwszy zalogował się na serwer stwarza to spore problemy...

Opublikowano

Prezentacja super, myślę sobie no kurczę zobaczę może będzie fajnie.

Niestety zostałem mocno rozczarowany.

Serwer jakoś nie powala, wygląd nie podoba mi się strzelam ,że chcieliście zrobić jakąś innowacje i zrobić serwer na samych spacerach jednak tak się nie da.

Jedyne co ratuje ten serwer to w sumie prezentacja, grafika i strona www wraz z panelem.

<15:17:30> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
<15:17:34> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
<15:17:34> The icon for server group "   » GRACZ » World of Tanks" was not found.

Widzę ,że niektórych ikonek nie ma wgranych i tak samo jak kolega wyżej napisał niepotrzebny spam.

W dodatku zrobiliście coś co mnie bardzo zabolało widzę ,że staracie się być oryginalni ale tabela kar z internetu to troszkę przesada ;/.

Rozumiem ,że wiele serwerów ściąga od innych ale no zawiodłem się ;c.

http://screenshot.sh/mMjVNJYTmKXIr

W dodatku serwer TeamSpeak na maszynie z home.pl to chyba zły pomysł.

Wgraj ikonki, zmień układ kanałów, ogranicz spam i będzie super ;p

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...