Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Banner] Granatowy

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę żeby banner był twojego autorstwa ponieważ posiadam banner w 98% taki sam i był robiony na zamówienie od innego Autora :)

Przepraszam Cię kolego ale wydaję mi się, że nie przeczytałeś mojego tematu. Nigdzie się nie podpisałam pod pracą - wyraźnie napisałam, że banner był robiony pod zamówienie co oznacza, że osoba zażyczyła sobie podobny lub taki sam banner. W razie czego mogę pokazać plik psd bez problemu. Nie wiem jak Ty ale ja osobiście uważam, że autor nie podrabiałby mi bannerów pod temat. :)

Radzę się zapoznać z treścią na pierwszej stronie. Jeśli znajdziesz mi jakikolwiek fragment gdzie piszę, że banner jest autorski bądź stworzony od zera przeze mnie, a raczej według mojego pomysłu to zwrócę honor, pozdrawiam. 

A czy autor wyraził zgodę na udostępnienie tego?

Autor napisał:

Że banner jest udostępniony bez zgody autora.

Opublikowano

Nie sądzę żeby banner był twojego autorstwa ponieważ posiadam banner w 98% taki sam i był robiony na zamówienie od innego Autora :)

Przepraszam Cię kolego ale wydaję mi się, że nie przeczytałeś mojego tematu. Nigdzie się nie podpisałam pod pracą - wyraźnie napisałam, że banner był robiony pod zamówienie co oznacza, że osoba zażyczyła sobie podobny lub taki sam banner. W razie czego mogę pokazać plik psd bez problemu. Nie wiem jak Ty ale ja osobiście uważam, że autor nie podrabiałby mi bannerów pod temat. :)

Radzę się zapoznać z treścią na pierwszej stronie. Jeśli znajdziesz mi jakikolwiek fragment gdzie piszę, że banner jest autorski bądź stworzony od zera przeze mnie, a raczej według mojego pomysłu to zwrócę honor, pozdrawiam. 

A czy autor wyraził zgodę na udostępnienie tego?

Wydaję mi się, że albo nie czytasz tego co piszę albo nie rozumiesz. Nie dostałam tego banneru od autora - nie dostałam pliku psd ani żadnych materiałów, które zostały użyte. Banner jest zrobiony owszem na wzór innego ale nie jest skradziony ani zabrany, pozdrawiam. 

Opublikowano

Abstrachując od tego czy @Maja.. jest autorką owego banera - nie podoba mi się.

Jest prosty, lecz jak dla mnie brakuje w nim pewnego efektu "wow".

Nie wspomnę o tym że teraz 3024733624 serwerów chwali się jaki to ma autorski baner  :((

Fajny koncept z tą czcionką i tym T jako mikrofon - pasuje do TeamSpeak'a jak ulał, lecz mi jakoś nie podpasował. 

Może to kwestia gustu lub tego że przyzwyczaiłem się do o wiele lepszych Twoich prac i wiem co potrafisz :D

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Abstrachując od tego czy @Maja.. jest autorką owego banera - nie podoba mi się.

Jest prosty, lecz jak dla mnie brakuje w nim pewnego efektu "wow".

Nie wspomnę o tym że teraz 3024733624 serwerów chwali się jaki to ma autorski baner  :((

Fajny koncept z tą czcionką i tym T jako mikrofon - pasuje do TeamSpeak'a jak ulał, lecz mi jakoś nie podpasował. 

Może to kwestia gustu lub tego że przyzwyczaiłem się do o wiele lepszych Twoich prac i wiem co potrafisz :D

Pozdrawiam

Super, dzięki wielkie za opinię. Mam nadzieję, że następne prace bardziej Ci wpadną w gust.

Odnosząc się do wypowiedzi powyżej porównałam banner, który jest na owym serwerze do tych, które ja tutaj prezentuję. Jasne - wyglądają prawie, że identyczne jednak każdy element łącznie z czcionką jest inny. :) 

Jeśli masz jakieś uwagi albo konkrety odnośnie efektu "wow" możesz się z nimi podzielić ze mną na pw, z chęcią wezmę Twoje rady i popracuję nad ewentualnymi brakami. 

Nowicjusz
Opublikowano

Poprosiłbym o baner z Napisem '' EverTalk.pl '' !

Tylko prosiłbym bez Godziny / Online i Administracji :) 

YA2A5lh.png

Jeżeli jest możliwość poprosił bym o dorobienia do baneru napisów '' Publiczny '' '' Darmowy '' '' Bezpieczy '' Tak jak są te napisy Godzina / Online / Administracja :) I zamiast tego mikrofonu normalne '' T ''

~ Z góry dziękuję :)

REF

Opublikowano

Poprosiłbym o baner z Napisem '' EverTalk.pl '' !

Tylko prosiłbym bez Godziny / Online i Administracji :) 

YA2A5lh.png

Jeżeli jest możliwość poprosił bym o dorobienia do baneru napisów '' Publiczny '' '' Darmowy '' '' Bezpieczy '' Tak jak są te napisy Godzina / Online / Administracja :) I zamiast tego mikrofonu normalne '' T ''

~ Z góry dziękuję :)

REF

10OtsWu.png

Opublikowano
Chętnie bym skorzystał z owego banneru.

Jak by można było prosić z nazwą: "ULTRAHARDCORE.PL", lecz wyśrodkować to, i bez godziny/administracji/online.

Opublikowano

Chętnie bym skorzystał z owego banneru.
Jak by można było prosić z nazwą: "ULTRAHARDCORE.PL", lecz wyśrodkować to, i bez godziny/administracji/online.

yiEU3Is.png

Opublikowano

ja bym chcial dla ForGame.eu

Poprosiłbym o baner z Napisem '' ForGame.eu ''

Tylko prosiłbym bez Godziny / Online i Administracji 

Opublikowano

ja bym chcial dla ForGame.eu

FORGAME.png

Opublikowano

Maju mógł bym prosić BlackGate.pl ? Ten bez online itp.

SMbL21Z.png

Maju można prosić o podobny tylko na: TSGO.PL ? :)

Opublikowano

Maju mógł bym prosić BlackGate.pl ? Ten bez online itp.

SMbL21Z.png

Maju można prosić o podobny tylko na: TSGO.PL ? :)

FPg3OJc.png

BuYb49b.png

Można prosić o banerek? :)

"YANOKASHI.ML

Profesjonalny serwer"

gCaMPJ1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...