Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

totalspeak24.pl l Darmowy l Bezpieczny l Stabilny

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

66644890727741116029.png

OFERUJEMY:

• 256 slotów (Licencja - NPL)

• Automatyczne centrum pomocy przez co nie musisz czekać na administratora możesz sam sobie dać registerkę oraz stworzyć kanał

• Różnego rodzaju Ikonki (rangi) m.in. Województwa/4FUN/Gry/Wiekowe itp.

• Błyskawiczną pomoc administratorów po wejściu na kanał pomocy (Administrator dostaje poke)

• Eventy za które można będzie zdobyć realne nagrody

• Stabilność (Serwer stoi bez przerwy 5 miesięcy , na czym nie mamy zamiaru poprzestać)

• Darmowe kanały Prywatne/VIP/Gold VIP

• Bezpieczeństwo ( Dostęp do IP posiadają tylko właściciele)

• Darmowe kanały Prywatne/VIP/Premium

• Boty muzyczne grające różnego rodzaju muzykę

• Przyjazną atmosferę

DO WSPÓŁPRACY Z NAMI ZAPRASZAMY:

• Youtuberów/Streamerów

• Różnego rodzaju strony/fanpage

• Serwery różnego typu gier.

KANAŁY VIP/PREMIUM:

• Kanał VIP może otrzymać każda grupa osób/gildia/klan posiadająca 7 aktywnych osób.

• Kanał Premium może otrzymać każda grupa osób/gildia/klan posiadająca 15 aktywnych osób.

• Osoby posiadające kanał VIP otrzymują własną range gildijną z prefixem przed nickiem

• Osoby posiadające kanał Premium otrzymują własną range gildijną z prefixem przed nickiem oraz Music bot'a 24/7

GŁÓWNA ADMINISTRACJA:

40961671425854061213.png

PODSTAWOWE INFORMACJE:

• Adres serwera : totalspeak24.pl

Prezentacja będzie aktualizowana gdy tylko coś zmienimy/dodamy.

19.04.2017r. - Na naszym serwerze zawitały nowe świeższe ikonki.

28.04.2017r. - Wygląd naszego serwera został zaktualizowany.

05.05.2017r. - Z powodu licznych ataków na nasz serwer postanowiliśmy przenieś się na bardziej stabilny hosting.

05.05.2017r. - Z posadą na naszym serwerze pożegnał się Emos wraz z Ciastkiem a na rangę CEO awansował Freeway.

Opublikowano

oo ts dla mnie już wbijam :)

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii , bardzo się staramy i właśnie takie komentarze motywują nas jeszcze bardziej.

Opublikowano

Pozytywna atmosfera i pozytywni ludzie, serwer niczego sobie, jeden z lepszych. :)

Polecam.

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii staramy się polepszać serwer z dnia na dzień ;).

Opublikowano

serdecznie polecam, swietna administracja fajnie wygladajace ustawienie kanałów, i ikonek

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

serdecznie polecam, swietna administracja fajnie wygladajace ustawienie kanałów, i ikonek

Dziękujemy. Staramy się abyśmy byli kojarzeni właśnie z takimi opiniami.

Opublikowano

hmm 

to zaczne od plusów

+ Płatny ABot

+ W miarę Ogarnięte Kanały możecie trochę nad nimi popracować :D

+ Autorski Banner
+  dobre ułożenie statystyk 

+ szybka administracja na centrum pomocy

+ no profit  licka 

teraz  -

do niczego nie mogę się przyczepić

Opublikowano

hmm 

to zaczne od plusów

+ Płatny ABot

+ W miarę Ogarnięte Kanały możecie trochę nad nimi popracować :D

+ Autorski Banner

+  dobre ułożenie statystyk 

+ szybka administracja na centrum pomocy

+ no profit  licka 

teraz  -

do niczego nie mogę się przyczepić

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Pomyślimy nad układem kanałów ponieważ jeszcze to dopracowujemy.

Opublikowano

Ikonki jak najbardziej na plus oraz sympatyczny zarząd, który przeniósł mnie na swój kanał z powodu mojej ikonki (xD), jednak układ kanałów jest jeszcze podczas poprawek więc nie mogę go ocenić. Polecam!  xD

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Ikonki jak najbardziej na plus oraz sympatyczny zarząd, który przeniósł mnie na swój kanał z powodu mojej ikonki ( xD), jednak układ kanałów jest jeszcze podczas poprawek więc nie mogę go ocenić. Polecam!  xD

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Racja układ kanałów jest w czasie poprawek ponieważ staramy się jak najbardziej udoskonalać nasz serwer.

Opublikowano

Nie ładują mi się żadne grafiki w prezentacji.

Oferta co do kanałów - nic specjalnego.

" , " - robimy spację przed przecinkiem?

Nie to żebym się czepiał ale tego typu "syntax" strasznie psuje wygląd.

Zdania które są za długie przez co ciężko się czyta tę prezentację.

Już po samej prezentacji nie jestem przekonany - odnoszę wrażenie, że zrobiona tak o, na szybko, na już.

No ale żeby nie było, wszedłem na serwer.

Ikonki które są ciekawe, lecz nie przypadły mi do gustu. Jak dla mnie, zła czcionka, może wybrzydzam, nie wiem.

Brak baneru, trochę pustawo :v

Duża ilość spacerów - optycznie powoduje to wrażenie że serwer jest strasznie duży i strasznie mały ruch generuje bo jest dużo kanałów a mniej ludzi.

Z tego co widzę, 256 slotów, w prezentacji 512...

Ilość stref i kanałów to dla mnie nieporozumienie - pewnie kolejna kwestia gustu.

Kanały publiczne jako spacery służą czemu? Bo dla mnie to wygląda okropnie.

Sądziłem, że skoro @_Robak chodzisz i dzielisz się opinią o innych serwerach, to wyciągniesz jakieś wnioski i nie popełnisz błędów innych osób.

Cóż, nie mam powodu aby dać negatyw, wiec pozostaje neutralny i czekam na dalszy rozwój.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie ładują mi się żadne grafiki w prezentacji.

Oferta co do kanałów - nic specjalnego.

" , " - robimy spację przed przecinkiem?

Nie to żebym się czepiał ale tego typu "syntax" strasznie psuje wygląd.

Zdania które są za długie przez co ciężko się czyta tę prezentację.

Już po samej prezentacji nie jestem przekonany - odnoszę wrażenie, że zrobiona tak o, na szybko, na już.

No ale żeby nie było, wszedłem na serwer.

Ikonki które są ciekawe, lecz nie przypadły mi do gustu. Jak dla mnie, zła czcionka, może wybrzydzam, nie wiem.

Brak baneru, trochę pustawo :v

Duża ilość spacerów - optycznie powoduje to wrażenie że serwer jest strasznie duży i strasznie mały ruch generuje bo jest dużo kanałów a mniej ludzi.

Z tego co widzę, 256 slotów, w prezentacji 512...

Ilość stref i kanałów to dla mnie nieporozumienie - pewnie kolejna kwestia gustu.

Kanały publiczne jako spacery służą czemu? Bo dla mnie to wygląda okropnie.

Sądziłem, że skoro @_Robak chodzisz i dzielisz się opinią o innych serwerach, to wyciągniesz jakieś wnioski i nie popełnisz błędów innych osób.

Cóż, nie mam powodu aby dać negatyw, wiec pozostaje neutralny i czekam na dalszy rozwój.

Pozdrawiam

Witam. Dziękujemy za wyrażenie opinii. Co do kanałów tak jak wyżej byś czytał jest w czasie poprawek ponieważ go udoskonalamy. Ilość stref i układ kanałów jest nieporozumieniem ? a to czemuż u ciebie na serwerze masz identyczny układ jak my Premium,Administracja ITP :). Sądziłem, że skoro @Pantoflarzek chodzisz i dzielisz się opinią o innych serwerach, to przeglądasz go dokładnie :), Ponieważ naszym zdaniem ,,Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi''.

Opublikowano

@_Robak cóż, prezentacja jest o Tobie i o Twoim serwerze, nie o mnie.

Nie rozumiem czemu próbujesz atakować moją osobę, w prezentacji Twojego serwera...

6 dni zajmuje wam zmiana w drzewku? Fajne tempo :D

O układzie i ilościach stref mówiłem w kontekście ilości spacerów i nazw stref. 

Fajnie by było gdybyś umiał czytać co piszę :v

Po tak chamskiej odpowiedzi w moim kierunku, tylko dlatego że wyraziłem opinię, nie polecam serwera.

Takim podejściem zniechęciliście mnie do dalszego przebywania na serwerze i obserwacji tematu.

Więcej się nie wypowiem, pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek a moim zdaniem nawet jeśli nie miałbyś się do czegoś przyczepić to i tak byś się przyczepił ;) po prostu jesteś do nas od początku negatywnie nastawiony i to widać ;). A wracając do twojej osoby , twierdzisz ze zwróciłem się do ciebie chamsko lecz ja tylko odpowiedziałem ci na twoją przypowieść do mojej osoby jak to mówią ,, Jak Kuba Bogu tak Bóg kubie''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...