Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh, znów musiałem się wypowiedzieć, wstałem, usiadłem, i wbiłem na wasz TeamSpeak, nagle ^ Administracja ^ wbiła na Centrum pomocy i od razu uciekła jak śnieg w Norwegii. Nie chce robić spamu, więc napiszę, co możecie poprawić, na przykład Administracje, jak i pobrać jakiegoś darmowego bota, bo admin nie miał czasu nam pomagać, bo jakiś użytkownik wbił na inny kanał. A co zrobił właściciel? Poszedł grać se w lola czy tam w csa śmieszne, nie polecam.

1.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właścicielem drogi panie jestem ja ;) bot będzie wkrótce dodany jeżeli o to chodzi a jeżeli chodzi i kwestię administracji to się nie wypowiem, zastanawiasz się czemu? Nie będzie mnie pouczal jakiś no name, słucham wypowiedzi innych ale ostatnie wypowiedzi to śmiech na sali i to wypowiedzi ludzi którzy mają tu jakieś rangi, wstyd.. Mam tego tsa już dłuższy okres i skoro siedziało na nim 140+ osób to coś jednak tym ludziom się podobało, teraz robię reaktywacje i ludzie powoli wracają. Skoro niektórym się nie podoba to po co te durne komentarze, nie lepiej zachować je dla siebie? Nie podoba się to po prostu z tego nie korzystam.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu jest taki wielki hejt na ikonki XDD

Spece na MPC pokazują kunszt oceniając serwer ikonkami - przecież o gustach się nie dyskutuje :D

Co do serwera, znam od bardzo dawna, wiem że Właściciel bardzo się stara i próbuje robić co w jego mocy, więc może zamiast otwartej krytyki, byście zrozumieli chłopaka trochę i spojrzeli na to z innego punktu widzenia, jeśli to na tym forum jest możliwe.

Nie robi on nic złego, ale nie mówię też że jest perfekcyjnie, trochę empatii i zrozumienia do cholery :P

Tak jak poprzednio, mam ocenę pozytywną i raczej nie zmieniam zdania.

Poczekamy aż wszystko zostanie wdrożone, potem się wypowiem szczegółowo.

To tak jak ocenianie firmy Samsung po ich Galaxy pierwszej generacji.

Spójrzcie na najnowszego, porównanie gotowe.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Pomysł na teamspeaka dość odważny, tyle że nie macie botów itd :/

Chciałem, żeby TeamSpeak się wyróżniał od innych i wydaje mi się, że jestem na dobrej drodze do tego by mi się udało, po uruchomieniu botów powinno być już wszystko ok  :)

Opublikowano

Serwer "zautomatyzowany" ???   ^^  ^^

BRAK bota ... nawet muzycznego ...   :v

Wygląd taki 6/10  :lenny:

3 Adminów w  tym Właściciel  to naprawdę dużo  :yay:  :yay:

Nie Polecam ...

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Serwer "zautomatyzowany" ???   ^^  ^^

BRAK bota ... nawet muzycznego ...   :v

Wygląd taki 6/10  :lenny:

3 Adminów w  tym Właściciel  to naprawdę dużo  :yay:  :yay:

Nie Polecam ...

A może mi powiesz ile adminów powinno być? Zrobiłem reaktywację projektu więc na razie 3 osoby w zupełności wystarczą. Prowadzę ten projekt prawie rok i nie będziesz mnie pouczał ile osób powinno być w administracji.

Opublikowano

No to skoro zostało dodane, mogę dodać.

Fajnie, że bocik dodany - dopiero teraz widać, że chcecie się utożsamiać z tymi większymi graczami na rynku.

Nie podobają mi się drobnostki w jego konfiguracji - między innymi wiadomość powitalna, lecz to już obgadane z Właścicielem więc wiadomo co i jak.

Co do samego serwera - w końcu sobie pozwolę to ocenić, uznając, że po tak długim okresie czasu wszystko jest gotowe.

Pomysł odważny - może na początek będzie ciężko ale nie wątpię, że ludzie docenią własne pomysły i pewne niekonwencjonalne rozwiązania co do drzewka itp.

Generalnie, nie rozumiem tego hejtu - to, że projekt jest mały, nie oznacza, że musi takim pozostać, więc ciekawe co te same chojraki będą pisać za pare miesięcy kiedy może akurat serwer się przyjmie.

Jestem ostrożny w ocenie tego "czy" się przyjmie,  gdyż nigdy nie wiadomo co się stanie w międzyczasie. Życze powodzenia i wytrwania.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Mi serwer się podoba, fajnie że mieliście jakiś pomysł, a nie jest to kolejny serwer który chce się wybić nic nie oferując.

Podoba mi się układ stref, baner oraz ikony (które faktycznie są różne ale o gustach się nie dyskutuje).

Serwer zdecydowanie można polecić, jest parę rzeczy do poprawki (jak np. brak strony) ale całokształt prezentuje się bardzo dobrze.

Opublikowano

Dużo mu brakuje do bycia publicznym teamspeakiem.

Plusy:

Dużo rang

Licencja

Dobra maszyna (Hosteam)

Minusy:

Układ kanałów

Mieszanina ikonek

Dużo niedociągnięć

Brakuje ważnych kanałów

Opublikowano

Dużo mu brakuje do bycia publicznym teamspeakiem.

Plusy:

Dużo rang

Licencja

Dobra maszyna (Hosteam)

Minusy:

Układ kanałów

Mieszanina ikonek

Dużo niedociągnięć

Brakuje ważnych kanałów

Układ kanałów jest specjalnie taki, zaczyna się od góry i po kolei są wszystkie strefy, chciałem żeby się wyróżniał.Co do ikonek to faktycznie są różne ale ludziom się takie podobają, nigdy wzystkim się nie dogodzi. Wspomniałeś o niedociągnięciach i brakiem kanałów. Sprecyzuj swoją wypowiedź a może przemyslimy to i akurat wprowadzimy na serwer. Robimy wszystko dla dobra użytkowników, a jeśli to ma polepszyć komunikatywność to czemu nie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...