Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] McRust

PROXEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jednak zrobie sobie plugin ale go nie udostepnie poniewaz robia sie tu juz spiny itp

Pozdrawiam cie Jordii programisto XDD dalej sie z tego smieje

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ten użytkownik to oszust. Ma 11 lat oraz opisał identycznie plugin nanoRust który zakupił u Spook'a, może średnio się z nim zadajemy lecz w*****a mnie gdy taki 11 letni proxen odpierdala plagiat :). Administratorów proszę o usunięcie jego tematu oraz permanentne zbanowanie go.

Opublikowano

Ten użytkownik to oszust. Ma 11 lat oraz opisał identycznie plugin nanoRust który zakupił u Spook'a, może średnio się z nim zadajemy lecz w*****a mnie gdy taki 11 letni proxen odpierdala plagiat :). Administratorów proszę o usunięcie jego tematu oraz permanentne zbanowanie go.

Nie mam 11 lat ... "ADMINISTRATORÓW PROSZE O USUNIECIE JEGO TEMATU ORAZ PERMAMETNE ZBANOWANIE GO" za dużo na siebie pozwalasz Nie moga mnie zbanowac jedynie moga mi przyznac Punkty Ostrzezen ale tego nie zrobia bo to nie jest plagiat ;> i spook nie sprzedaje takiego pluginu

Opublikowano

Dowody?

a6oBNtj.gif

Opublikowano

Zrobilem Generator map Podać ;D?

Zrobilem Generator map Podać ;D?

Gość dominik148
Opublikowano

Ciekawy projekt, zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Opublikowano

Tutaj screen z generatora pozniej podam bo wrzucic nie mg:

s7mRQeH.jpg

Opublikowano

s7mRQeH.jpg

jedynie co tutaj widać to zdjęcie mapy, no wiesz postawić 10 klocków i zrobiś ss każdy umie, pokaż jakieś ss kodów 

@AntyWarn

Fajne, napewno użyje na moim serwerze!

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Okej wiem ze malo ale ja jeszcze robie wiec ;/ pozniej ci podam

Opublikowano

s7mRQeH.jpg

jedynie co tutaj widać to zdjęcie mapy, no wiesz postawić 10 klocków i zrobiś ss każdy umie, pokaż jakieś ss kodów 

@AntyWarn

Fajne, napewno użyje na moim serwerze!

To jest świat wygenerowany w WorldPainter.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Hmm.. wiec tak to co jest pokazane z mojego serwera testowego(ip moge podac) w dodatku pierwszy raz az chyba podziekuje @JordiiYT ze stoi chyba po mojej stronie. W dodatku moge dodac ze mape taka moge dac do pobrania a jesli chce ktos zrobic to ten kamien to banalny plugin + mapa z worldpaintera. Zakladam ze screeny z mojego serwera testowego lub serwera na ktorym trwa edycja. Ale oczyywiscie nie zapezeczam ze to zrobiles sam (odwzorowywyjesz) wiec czekam na kod ;)

Opublikowano

Hmm.. wiec tak to co jest pokazane z mojego serwera testowego(ip moge podac) w dodatku pierwszy raz az chyba podziekuje @JordiiYT ze stoi chyba po mojej stronie. W dodatku moge dodac ze mape taka moge dac do pobrania a jesli chce ktos zrobic to ten kamien to banalny plugin + mapa z worldpaintera. Zakladam ze screeny z mojego serwera testowego lub serwera na ktorym trwa edycja. Ale oczyywiscie nie zapezeczam ze to zrobiles sam (odwzorowywyjesz) wiec czekam na kod ;)

Jeszcze podszywasz sie pod autora pluginu ktorego nikt nie sprzedaje a nawet nie ma serwera.....

Opublikowano

Proxen zajebaba amebo naprawdę myślisz ze każdy ci w to uwierzy? Niedawno błagales mnie abym ci zesytowal plugin (dokładnie zmienił nazwę GUI) a teraz NIBY piszesz taki projekt I generatory map ? XDDD @spooku No po twojej :D

Opublikowano

Plugin na rust to czysta zajebi*tość, ale w Twoim wykonaniu to będzie porażka. Wygenerowałeś mapę w WolrdPainterze i sam zbudowałeś kilka drzewek i stoniarke. Według mnie na pewno Ci się nie uda.

Opublikowano

@PROXEN

Podszywam sie pod autora? Wybacz jednak serwer (moj) dziala na pluginie ktory sam zrobilem dla tego serwera. Widzialem w dodatku ze siedziales na moim testowym serwerze wiec... wszystko sie powoli wyjasnia skad to masz.

Jesli serwer nie dziala to sam sprawdz moze? 
IP: mcrust.eu

lub jesli to wyzej zostanie usuniete (w opisie i tytule ip) 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=7G60azZtzeM

@JordiiYT

Nie ma co sie spinac o to jak udostepni to az sam zobacze co tam wymyslil :)

I miales wejsc pogadac o czyms :p

A teraz zeby warna nie dostac... 

Fajny pomysl, czekam zeby zobaczyc kod/plugin jak dziala :)

Opublikowano

ale konkrety proszę konkrety, jakiś github, zdjęcia kodu, bo póki co to śmierdzi fejkiem jak kiedyś te "autorskie silniki" czyli bukkit ze zmienioną nazwą. 

Wątpie że ktoś zrobi Rusta za darmo, to jest ogromny projekt, sam system budowania to jest wiele godzin roboty by to poprawnie vectorami zrobić xD

Nie oceniam, ale póki co nie mam podstaw w to aby wierzyć że cokolwiek tam z tym robisz. A zrobić ss kodu to 5 sekund roboty, więc...

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Proxen zajebaba amebo naprawdę myślisz ze każdy ci w to uwierzy? Niedawno błagales mnie abym ci zesytowal plugin (dokładnie zmienił nazwę GUI) a teraz NIBY piszesz taki projekt I generatory map ? XDDD @spooku No po twojej :D

Nazwe gui umiem zmienic ..... tylko nie wiedzialem w jakim pliku Jordii programisto ....

@PROXEN

Podszywam sie pod autora? Wybacz jednak serwer (moj) dziala na pluginie ktory sam zrobilem dla tego serwera. Widzialem w dodatku ze siedziales na moim testowym serwerze wiec... wszystko sie powoli wyjasnia skad to masz.

Jesli serwer nie dziala to sam sprawdz moze? 

IP: mcrust.eu

lub jesli to wyzej zostanie usuniete (w opisie i tytule ip) 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=7G60azZtzeM

@JordiiYT

Nie ma co sie spinac o to jak udostepni to az sam zobacze co tam wymyslil :)

I miales wejsc pogadac o czyms :p

A teraz zeby warna nie dostac... 

Fajny pomysl, czekam zeby zobaczyc kod/plugin jak dziala :)

Mozesz sobie gadac ze to twoje...........

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia widze ze nie chcecie pluginu nie to nie sam se go napisze ;d 

Opublikowano

XDDDDDDDDD @PROXEN  ''Dobra zrobie sobie plugin ale wam go nie dam'' XDDDDD

Jestes najgorszym dzieckiem oraz rakiem. Dajesz temat w dziale '' Projekty i D O W N O L A N D'' a teraz piszesz ze go nie dasz. Pomyslowy tok rozumowania :). Najlepiej opusc to forum i nie wracaj.

Opublikowano

XDDDDDDDDD @PROXEN  ''Dobra zrobie sobie plugin ale wam go nie dam'' XDDDDD

Jestes najgorszym dzieckiem oraz rakiem. Dajesz temat w dziale '' Projekty i D O W N O L A N D'' a teraz piszesz ze go nie dasz. Pomyslowy tok rozumowania :). Najlepiej opusc to forum i nie wracaj.

Ty opusc to forum bo to nie forum dla dzieci ktore nie umieja nawet pluginu napisac zadnego

Masz jakis plugin ?

Dowody ?

SS Package'ow?

Nie chce miec hejtow ciagle od twoich "Mulciaków" wiec temu zamknalem a tak wgl naucz sie pisac albo angielskiego sie naucz za nim napiszesz cos bo widac twoj poziom dziecka "DOWN(OLAND)"

Siema PROXEN wiem że Jordii jest mega programistą xDDD ale to będzie hit w internecie więc udostępnij :)

Co udostępnic ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...