Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój privek, wywala podczas wyboru postaci. POMOCY!

seam3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, wywala wszystkich którzy próbują wejsc do gry, logują sie normalnie ale po wybraniu postaciu wywala ich do menu logowania, mnie nie wywala, serwer jest bez hamachi.

a to moja strona do metka  veryhardmt2.ddns.net    , pomoże ktoś?

Opublikowano
syserr z frebsd

SYSERR: Apr 15 16:04:18 :: pid_init: 

Start of pid: 2485

SYSERR: Apr 15 16:04:19 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'player.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146)

SYSERR: Apr 15 16:04:47 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to veryhardmt2.ddn:14099

syserr z clienta

0415 13:02:02154 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0415 13:02:16986 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3

0415 13:02:44481 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3

Opublikowano
SYSERR: Apr 15 16:04:19 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'player.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146)

Nie masz tabelki "player.string" w bazie danych lub jest ona uszkodzona. Najlepiej wgrać od nowa baze danych.

EDIT:

Przypomniałem sobie, że kiedyś taki błąd mi wyskakiwał i pomogło wgranie nowego mob_proto. Spróbu item i mob wgrać najpierw.

brak

Opublikowano

Nie masz tabelki "player.string" w bazie danych lub jest ona uszkodzona. Najlepiej wgrać od nowa baze danych.

EDIT:

Przypomniałem sobie, że kiedyś taki błąd mi wyskakiwał i pomogło wgranie nowego mob_proto. Spróbu item i mob wgrać najpierw.

doesn't exist znaczy uszkodzona? Haha xD

Wchodzą przez launcher dla hamachi czy coś? Lub czy stosowałes się do poradnika..?

Opublikowano

Hamachi: Glowa sury jako administrator.

VPS: daj syss.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...