Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azentis.pl - Dmg x156 + Mh (cycu i kag)

gutox123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jEST SUCCESFULY, ale nie mam Start tak jak ty? Dlaczego? Działa wam to jeszcze ?

@Edit : Mój błąd, nie wkleiłem folderu Pulok do C :D

DZiała pięknie :)

Opublikowano

Szkoda ze zajebane mh od Cyca , od kaga itp itd... 

Przecież masz w nazwie tematu  gościu

Poradniczek fajny.

Ale chungo wyraźnie zabrania wstawiania jego pracy na mpc. 

Opublikowano

Poradniczek fajny.

Ale w czym ty masz problem? Nie chcesz nie pobieraj, chcesz sie pruc to pisz do chungo albo jakiegos moda na mpc, a nie mu trujesz dupe. Wstawil, dobra wstawka i c**j na wszystkich hejterow co sie przypierdola do tego typa, udostepnil pliki i dobrze, jak nie pograsz teraz sobie na tym to pewnie za jakis  czas bedzie latka i c**ja na tym pograsz i wtedy juz bedziesz zadowolony? A moze nie chciales aby to wycieklo by tylko kilka osob mogla z tego korzystac, samolub.

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

Ja gdy chcę kliknac start w oknie logowania, klikam start to się nic nie dzieje. Co może być?

Nie działa. Klikam start i nic się nie pojawia 

Nie działa. Klikam start i nic się nie pojawia 

Opublikowano

mam straszne lagi na tym to normalne czy nie bardzo? bije raz schodzi 2% i lag na pare sek i znowu 

mam straszne lagi na tym to normalne czy nie bardzo? bije raz schodzi 2% i lag na pare sek i znowu 

słaby komputer masz

Możliwe, że masz za słaby komputer, bądź internet.

Opublikowano

nie dziala na 64bit tylko na 32 wiec lipa :> no chyba ze wersja na drewniaki :)

jak nie działa na 64 bitach, jak mam 64 bity i normalnie działa? może odpal jako admin, bo po prostu nie potrafisz zrobić :)

Opublikowano

jak nie działa na 64 bitach, jak mam 64 bity i normalnie działa? może odpal jako admin, bo po prostu nie potrafisz zrobić :)

no wlasnie nie wiem ;/ nie tylko ja pisalem ze nie dziala ;/

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

DA SIE JAKOS WYŁĄCZYC TE DMG ZEBY TYLKO MULTIHACK DZIAŁAL ?? 

otwierasz plik kagb.py i w pierwszym imporcie piszesz cycu lub mini2

Poradniczek fajny.

Kolega wejdź sobie na jego forum i w dziale download sprawdz kto to zrobił, a dopiero potem się wypowiadaj.

Autopele w mh mi nie działa. Co mogę robić nie tak? :)

Auto pelerynka w mh by kag mam rozumieć? Musisz dostać id pelerynki i edytować w pliku mini2.py

Sam mam 64bit, więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Co jakiś czas wchodzi pierwszy pomnożony hit, kolejne nie zadają obrażeń.

dzieje się tak jak zaatakujesz kogoś z innego królestwa, wtedy musisz chwile poczekać

W moim przypadku działo się tak, gdy atakowałem moby pod Świątynią (w dolinie). Tak samo z Metinem, który również tam był. Nie biłem nikogo z innego królestwa

Opublikowano

Co jakiś czas wchodzi pierwszy pomnożony hit, kolejne nie zadają obrażeń.

dzieje się tak jak zaatakujesz kogoś z innego królestwa, wtedy musisz chwile poczekać

W moim przypadku działo się tak, gdy atakowałem moby pod Świątynią (w dolinie). Tak samo z Metinem, który również tam był. Nie biłem nikogo z innego królestwa

Dzieje się tak gdy masz lagi i nie skrypt nie zaznacza odpowiednio szybko lub gdy zaatakowaleś gracza z innego królestwa

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego wywala mnie z gry kiedy zrobie 1/2 hity, dmg wejdzie moze jeden hit i kick. 

Czasem dziala normalnie a czasem nie hitne dobrze metka i kick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...