Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3.Ceesik.pl - Zapraszamy serdecznie!

ZbyszeekMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

h55Chl7.png

---

Witajcie ! Chciałbym wam po krótko przedstawić serwer Ts3.Ceesik.pl !

---

-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..

GameTracker :

b_560_95_1.png

-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..

Co oferujemy ?

• 1024 slotów ( Licencja AAL )

• Boty automatyzujące serwer

• Miłą administracje

• Kod rabatowy na Net-Speak !

• Interaktywny baner ( Godzina, Online )

• Darmowe kanały prywatne

• Kanały Premium oraz Vip ( Premium od 10 osób, Vip od 5 osób ) wraz z rangą gildyjną

• Kanały YouTuberów, Streamerów, Grafików itd.

• Przyjemną atmosferę

• Boty muzyczne wraz ze strefą muzyczną

• Konkursy ( aktualnie trwa jeden - więcej informacji na forum serwerowym )

• Stronę z panelem rang ( stworzoną i udostępnioną przez @kopyciaak )

• I wiele wiele więcej ! Wejdź i przekonaj się sam !

Ts3.Ceesik.pl

~ Nawiązujemy także współpracę z YouTuberami, Klanami, Gildiami oraz Streamerami ~

~ Rekrutacja [ ON ]  ~ 

~ Nasze forum : Ceesik.pl ~

~ Strona z panelem ( by @kopyciaak ) : Ts3.Ceesik.pl ~

REKLAMA

\/

VgUVEKF.jpg

---

Zapraszamy serdecznie !

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

ten npl to pewno crackowany a dlaczego tak myślę pierwsza sprawa to email ... napewno by nie przeszedł kolejną rzeczą jest przycisk na strone do dotacji tego tez w npl nie można mieć

Ze względu na fakt ze licencja może być crackowana nie polecam

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Serwerek ok.

+ Sloty ( nie wiem czy crack czy nie ważne ze jest )

+ Konkursy

+ Miła Administracja

I czego tu wiecej ? Serwer można polecić :)

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Hmmm, zaczniemy od minusów :)

[-] Crack licencja non-profit

[-] Układ kanałów jest oczojebny i ciężko się odnaleść

[-] Ikonki nie są w jednym stylu

[+] Ładny banner

[+] Serwery innych gier

Opublikowano
Serwer ładnie się prezentuje minus tylko licencja ale to już każdy ma cracka więc ;) Polecam :*
 Dziękuje Catha, tylko Ty jedyny rozumiesz licke :D Masz racje, 60 % ts ma crack licke :D  

Hmmm, zaczniemy od minusów :) [-] Crack licencja non-profit[-] Układ kanałów jest oczojebny i ciężko się odnaleść[-] Ikonki nie są w jednym stylu [+] Ładny banner[+] Serwery innych gier
 @Grenus To że ikonki nie są w twoim stylu to twój problem a to że kanały są oczojebne to zmniejsz jasność monitora może pomoże :D Pozdro

Opublikowano

Serwer podoba mi się :)

Fajne ikonki i układ kanałów :)

Ale po co ten spam co ~30s

<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:01:02> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:02> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:03> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:01:35> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:35> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:36> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

krystekkk2, zapytaj większość osób na temat ikon. Jak powinny wyglądać na czym się wzorować, to nie tylko moja opinia że powinny być w jednym stylu.

Co do kanałów, nie pisałem że spacery brzydko wyglądają... Twierdze po prostu że ich style nie pasują do siebie.

Opublikowano

Ogólnie w miare ładna prezentacja. Niektórzy mogli by się od Was nauczyć co to tak naprawdę jest taka "prezentacja" :)

Miałem przyjemność pisania z jednym z Właścicieli, wydawał się spoko na GG - kultura itp. najwyższy poziom. Fajnie.

Mogę polecić, pod warunkiem że będzie się dalej rozwijało.

P.S

Ts3.Ceesik.pl - Zapraszamy serdeczenie !

XDD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Serwer podoba mi się :)

Fajne ikonki i układ kanałów :)

Ale po co ten spam co ~30s

<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<17:59:50> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:00:26> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:01:02> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:02> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:03> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

<18:01:35> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Spędzonego czasu" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:35> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Nadłuższych połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"
<18:01:36> Kanał "[ INFO ] TOP 20 Ilości Połączeń" został zmieniony przez "(m-bot) @ Aktualizator"

Daliśmy 30 sec żeby wszystko było na bierząco ;P Wolałbyś żeby podawać Ci zrobione hamburgera po 30 sec czy 5 minutach ? xD

Ogólnie w miare ładna prezentacja. Niektórzy mogli by się od Was nauczyć co to tak naprawdę jest taka "prezentacja" :)

Miałem przyjemność pisania z jednym z Właścicieli, wydawał się spoko na GG - kultura itp. najwyższy poziom. Fajnie.

Mogę polecić, pod warunkiem że będzie się dalej rozwijało.

P.S

Ts3.Ceesik.pl - Zapraszamy serdeczenie !

XDD

@Pantoflarzek dziękuje bardzo za wyrażenie opinii :D Tak ze mną rozmawiałeś, jak na 14 latka staram się być kulturalny itd. C: A co takiego śmiesznego w Temacie ? XDDD Bo nie rozumiem xD

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Opublikowano

@krystekkk2 Potwierdzam.

P.S Chodzi o literówke w nazwie tematu :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ogólnie serwer okej ale tych informacji serwerowych za dużo, po pierwsze spamią w logach po drugie zajmują tylko niepotrzebnie miejsce na serwerze.

Niestety nie jestem w stanie zaakceptować cracka, przykro mi ale jak dla mnie jest to niepoważne i świadczy trochę o właścicielu.

Opublikowano

Witam,

Sam serwer wygląda fajnie.

Ale zmniejsz czas odświeżania tych informacji, bo tak Ci spamują, że nawet nie widzisz kto co robi ;c

Duży plus to ikonki.

NIe wiem czy @vest. Ci pozwolił je używać, ale to już nie do mnie należy.

Opublikowano

Ogólnie serwer okej ale tych informacji serwerowych za dużo, po pierwsze spamią w logach po drugie zajmują tylko niepotrzebnie miejsce na serwerze.

Niestety nie jestem w stanie zaakceptować cracka, przykro mi ale jak dla mnie jest to niepoważne i świadczy trochę o właścicielu.

Witam,

Sam serwer wygląda fajnie.

Ale zmniejsz czas odświeżania tych informacji, bo tak Ci spamują, że nawet nie widzisz kto co robi ;c

Duży plus to ikonki.

NIe wiem czy @vest. Ci pozwolił je używać, ale to już nie do mnie należy.

Za chwilkę zmienię czas odświeżania bota a co do ikon to ja ich nie wgrywałem lecz drugi właściciel @1361622928-U485574.pngfejk2k3 ! Pozdrawiam i dziękuje za wyrażenie opinii !

Opublikowano
cracked license, poniżej krytyki. Dodany na szarą listę, po przeniesieniu na czarną blokują VPS'y. :)
Fajnie że się cieszysz z czyjegoś nieszczęścia :)

Proszę o zamknięcie // Nie ma sensu wystawiać reklamy na MPC bo ludzie którzy komentują chcą nabić sobie tylko posty albo tylko cheatować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...