Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24 letni youtuber powraca, by walczyć o lepsze życie dla swojej rodziny!

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro wszyscy do Torunia na Urzędniczą 2/9. ^^ ^^

Ciekawe, czy to naprawdę się wydarzy, czy raczej fejkowe groźby, ale wg wykopu rozpocznie się tam wojna.

comment_8aJ6TmBXKceZnEmixhuOiFvCGLEKBkS4

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro wszyscy do Torunia na Urzędniczą 2/9. ^^ ^^

Ciekawe, czy to naprawdę się wydarzy, czy raczej fejkowe groźby, ale wg wykopu rozpocznie się tam wojna.

comment_8aJ6TmBXKceZnEmixhuOiFvCGLEKBkS4

Wątpię, chociaż może ktoś się pojawi, bo ostatnio odwiedziali go ludzie z Wykopu, a co do gróźb, to już nie pierwsza taka akcja, no chyba, że ludzie na youtubie są na tyle durni, że składają takie groźby publicznie i nie liczą się z konsekwencjami, za "tylko słowa" także ponosi się odpowiedzialność.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Sprawdź w trendach yt, jak Medusa grozi Magicalowi - za same te słowa przez niecałe 4 minuty już by mógł mieć wytoczony proces i go przegrać.

Mam wrażenie, że może się tam coś 'dziać', bo widzowie Magicala dzielą się na dwie grupy, tj. osoby, które go hejtują oraz osoby, które mu chcą pomóc. Szanuję go jako osobę (nie za sposób bycia i kontekt na yt, który czasami mimo wszystko jest śmieszny) i wg mnie wpadnie tam kilkanaście osób od niego ze streamów właśnie z powodu tego 'pewnego rodzaju współczucia'. :p

Opublikowano

Ale wcześniej groźby już padały z ust Rafonixa, itd. to nie jest pierwsza taka sytuacja, ale fakt, że samo to, że takie coś się dzieje jest złe, no i to, że oni się wydają mieć to gdzieć, że można z samych słów dochodzić swoich praw.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ojj tak, ale wiadomo - youtube rządzi się własnymi prawami ;)

W ogóle Magical już jakąś ekipę szykuje na jutro. Jakieś byki z Wykopu mają przyjechać, a z Bydgoszczy dojechało już podobno około 10 osób. Chyba jutro po popcorn trzeba skoczyć. :)

Opublikowano

W sumie to szkoda tych ich znajomości, było sporo "kolegów", ale interesownych bardzo u Daniela, ale Guzik się wydaje normalny, mam nadzieję, że się dogadają.

PS

XHDkD8i.jpg

Co do wypowiedzi nad tą Boxdela, to chyba powinno być tak, że to widzowie sami potrafią docenić dany kanał, a nie twórcy mają sterować widownią ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurczę, cały internet śledzi i przeżywa tę akcję razem z nimi. Widzimy przyszłość internetu i trend na następne lata - frazy takie jak "dymy", "zadmky fju fju" itp to jest "the future" :D

Co do guzika to prawda. Widać, że ma coś 'w głowie' i raczej takich znajomości jednak akcja nie zniszczy. W piątek zobaczymy, jak podają sobie rękę.

Opublikowano

Kurczę, cały internet śledzi i przeżywa tę akcję razem z nimi. Widzimy przyszłość internetu i trend na następne lata - frazy takie jak "dymy", "zadmky fju fju" itp to jest "the future" :D

Co do guzika to prawda. Widać, że ma coś 'w głowie' i raczej takich znajomości jednak akcja nie zniszczy. W piątek zobaczymy, jak podają sobie rękę.

To nie przyszłość, to już teraźniejszość, bo te frazy już są w użyciu ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jest i wytłumaczenie ulicznego wojownika. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Chcieli mu wpierdolić, ale że ten do nich nie wyszedł, to obrzucili mu dom i dali nogę. 

No właśnie oglądałem filmy Wardęgi, Medusy (jezu jak mnie to "s" zamiast "z" wkurza xD) i shoty i eh, dramat xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A wiecie, co jest gorsze? Fakt, że Medusa oficjalnie obraził wykop. A jak wiadomo, wykop nie odpuszcza, wykop nie zapomina. Już ludzie z wykopków dzwonili do ojca medusy, żeby "syna ogarnął". Zadzwonią też do jego matki, która swoją drogą, jest nauczycielką. :O

Opublikowano

A to wszystko dzieje sie 10 minut od mojego domu xDDDDDDDDD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

No i z*********e, że ten pies Medusa stracił partnerstwo. Serce boli jak mój siostrzeniec pierdoli tymi gównianymi sloganami kanału Medusy. Powtarzam mu, że to totalny debil i już wolę żeby oglądał tych raków pokroju Rezi i inne, ale cóż może teraz posłucha jak sie drama rozwinie.

Opublikowano

A to wszystko dzieje sie 10 minut od mojego domu xDDDDDDDDD

Mówisz, że dzisiaj lecisz na Urzędniczą 2/9 i walczysz za naszego najwyższego króla, potocznie zwanego Królem Danielem, twórcą kotła Menelixa, synem Gochy i malutkim, ale wielkim youtuberem, który chce tylko malusieńką część polskiego youtuba? Muszę Ci powiedzieć... senkju riszard ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...