Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] cpvpAutoMessage - plugin na automatyczne wiadomości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja to zauwazyłem ale ten temat jest do nabijania postów czy? 

Jak macie zamiar prowadzić wojne to idzcie na pw lub się pobawić klockami lego a nie robić tylko spam na forum.

Co do pluginu:

Nie potrzebny aż FUJJ

FUJJ to "Nie potrzebny"

#topic

Prosty plugin, wojna wojną o jego kod, ale zamiast narzekać, że niepotrzebny

to cieszcie się z tego, że są osoby, które te pluginy Wam tutaj udostępniają.

Pozdrawiam i powodzenia w rozwijaniu pluginu.

Opublikowano

Bardzo fajny plugin, Sam go używam. Musisz wydać więcej pluginów bo robisz niezłą robote

Dzięki, jeśli chcesz zobaczyć więcej publicznych pluginów, to możesz podsunąć jakieś pomysły. :D Możesz też u mnie coś zamówić, nie ma najmniejszego problemu. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

plugin tak słaby że nie opłaca się go pobierać, może gdyby było więcej opcji to bym go pobrał a tak to nie chce mi się nawet takiego gówna trzymać na komputerze. aaa i ta nazwa jeszcze cpvp.automessage xD

??

Opublikowano

plugin tak słaby że nie opłaca się go pobierać, może gdyby było więcej opcji to bym go pobrał a tak to nie chce mi się nawet takiego gówna trzymać na komputerze. aaa i ta nazwa jeszcze cpvp.automessage xD

Słaby to on nie jest, jeśli wolisz używać tak jak napisałeś "gówna", to droga wolna - ja udostępniam lepszą wersję, jeśli ktoś chce się rozwijać to niech pobiera i używa. :)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...