Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] cpvpAutoMessage - plugin na automatyczne wiadomości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GotoFinal prawda jest taka jaką napisałem - plugin jest wydajniejszy od innych pluginów na automatyczne wiadomości, z tych co widziałem i które są dostępne w internecie. 

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to wgraj plugin, przetestuj i będziesz wiedział jak jest dokładnie. A zanim zaczniesz wypisywać bzdury na forum to fajnie by było, jakbyś poduczył się trochę ortografii - tego chyba uczyło się wcześniej, niż w 4 klasie, hmm?

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GotoFinal prawda jest taka jaką napisałem - plugin jest wydajniejszy od innych pluginów na automatyczne wiadomości, z tych co widziałem i które są dostępne w internecie. 

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to wgraj plugin, przetestuj i będziesz wiedział jak jest dokładnie. A zanim zaczniesz wypisywać bzdury na forum to fajnie by było, jakbyś poduczył się trochę ortografii - tego chyba uczyło się wcześniej, niż w 4 klasie, hmm?ku

Już nie sraj jaki to ty plugin wydajny nie napisałeś, to kufa tylko jebane wysyłanie wiadomości, nic więcej. Na co odświeżasz temat?

Opublikowano

@mate1337 nie miej do mnie pretensji, niby taki dobry programista a nie potrafi zerknąć w kod, tylko pisze, że plugin jest szybszy o "0.01" ms. A odpowiadam, bo potencjalny czytelnik zerknie w temat i zobaczy takie głupoty, to może naprawdę pomyśleć, że plugin jest marnie napisany, a już w sumie byli tacy ludzie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to wgraj plugin, przetestuj i będziesz wiedział jak jest dokładnie. A zanim zaczniesz wypisywać bzdury na forum to fajnie by było, jakbyś poduczył się trochę ortografii - tego chyba uczyło się wcześniej, niż w 4 klasie, hmm?

Tobie polecam za to zacząć uczyć się interpunkcji, bo masz z tym niezły problem. 

@mate1337 nie miej do mnie pretensji, niby taki dobry programista a nie potrafi zerknąć w kod, tylko pisze, że plugin jest szybszy o "0.01" ms. A odpowiadam, bo potencjalny czytelnik zerknie w temat i zobaczy takie głupoty, to może naprawdę pomyśleć, że plugin jest marnie napisany, a już w sumie byli tacy ludzie.

Nie każdy programuje, także napisz co jest tutaj takiego, że ten plugin jest wydajniejszy, co działa szybciej itd. 

Szukasz programisty na swój serwer lub osoby, która napisze Ci plugin? :)
Odezwij się, a na pewno się dogadamy!  B) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLojtar ok, uwaga, temat zmienia się na dyskusję o języku polskim.

Hmm, co może być wydajniejsze w pluginie na automatyczne wiadomości...? To jest dobre pytanie, ale chyba nie znajdziemy na nie odpowiedzi. 

Aktualizacja pluginu:

- dodano opcję sendToConsole - true/false - włącza/wyłącza wysyłanie wiadomości do konsoli, tym samym sposób ich wysyłania (znikoma różnica),

- małe poprawki.

Download:

http://www31.zippyshare.com/v/VerBWFbs/file.html

Skan:

https://virustotal.com/pl/file/988705dfbb9a12f98015fecf6f2570bef5c62d3f518054f0a500f263903c0b37/analysis/1491581332

4L0M4l0.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler jeśli chcesz podważyć moje zdanie to sam przetestuj plugin i tyle. Plugin jest dużo wydajniejszy, jak interesuje cię w jaki sposób to zrobiłem, sam to zobacz. Ze swojej strony nic nie będę udowadniał, szczególnie, że to puste słowa i sztuczne nabijanie postów. :)

Skończ powtarzać się, i daj sensowne argumenty, a nie pierd*lisz takie frazesy..

a6oBNtj.gif

Opublikowano

@HAMMERxPL

Wierze ci na słowo że jest to bardziej wydajne, ale serio, ciężko coś zjebać przy jednym tasku i ewentualnie jakimś baaaardzo podastawowym menagerze - dlatego skończ, nie wdawaj sie w dyskusje bo koła to ty nie wymyśliłeś

Opublikowano

@HAMMERxPL

Wierze ci na słowo że jest to bardziej wydajne, ale serio, ciężko coś zjebać przy jednym tasku i ewentualnie jakimś baaaardzo podastawowym menagerze - dlatego skończ, nie wdawaj sie w dyskusje bo koła to ty nie wymyśliłeś

Nigdzie napisałem, że gdziekolwiek jest coś zje*ane. Po prostu mój plugin jest prostszy, nie ma zbędnych rzeczy i jest napisany na najwyższym poziomie, lepiej niż te pluginy, które widziałem. :)

Dla przykładu nie ma zmiennych, które plugin sprawdza dla każdego gracza - u mnie mogą być, ale będą napisane dużo lepiej. Rozumiesz? :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

@ HAMMERxPL

"Dla przykładu nie ma zmiennych, które plugin sprawdza dla każdego gracza - u mnie mogą być, ale będą napisane dużo lepiej. Rozumiesz?  :)"

O C**J, Posikalem sie  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

@Rayso

Zrob tutaj k***a porzadek, bo to jest juz zalosne powoli, widac ze trolluje uzytkownikow.

Podalimsy juz argumenty dlaczego plguin jest napisany zle, a slowa typu ze jest napisany na najwyzszym poziomie to jest najwiekszy zart tego roku jaki slyszalem, ten plugin da sie napisac 30 razy lepiej xD

@Edit

Jak tak patrze na to co piszesz to jestem za aborcja do dowolonego wieku.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@de76 czasami mam wątpliwości, czy ty trollujesz, czy naprawdę jesteś tak słabo rozwinięty. Plugin jest napisany źle? Nie został wykryty ani jeden błąd ani nie została podana ani jedna możliwość poprawienia pluginu w aktualnej wersji.

30 razy lepiej? Czekam na lepszą wersję. ;)

4L0M4l0.png

Opublikowano

jeżeli już mówisz, że Twój automessage jest napisany na najwyższym poziomie i jest lepszy od pozostałych to:

sender.sendMessage(ChatUtil.fixColors("&8� &aKonfiguracja przeladowana pomyslnie."));
return false; 

dlaczego w onCommand zwracasz false, skoro komenda została wykonana pomyślnie? dajesz znak silnikowi, że coś poszło nie tak i bedzie probowal printowac usage komendy z plugin.yml (jezeli mamy juz tak bardzo trzymac sie drobnostek)

Twój plugin nie ma obsługi wykonywania komend jako auto, co większość pluginów na automessage ma.

brak implementacji losowości wiadomości, konkurencja też to ma

brak implementacji title, które mają fajny efekt, konkurencja też to wspiera

public static List<String> messages = new ArrayList();

lista z wiadomościami jest publiczna, nie wiem na jaką cholerę i po co.

możnaby tak wymieniać nieskończoność dlaczego inne pluginy są lepsze pod względem "frontendu" niż Twój, ludzie wolą wybrać coś niezależnego niż coś, co ma w permisji nazwe Twojego serwera (?)

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

jeżeli już mówisz, że Twój automessage jest napisany na najwyższym poziomie i jest lepszy od pozostałych to:

sender.sendMessage(ChatUtil.fixColors("&8� &aKonfiguracja przeladowana pomyslnie."));
return false; 

dlaczego w onCommand zwracasz false, skoro komenda została wykonana pomyślnie? dajesz znak silnikowi, że coś poszło nie tak i bedzie probowal printowac usage komendy z plugin.yml (jezeli mamy juz tak bardzo trzymac sie drobnostek)

Twój plugin nie ma obsługi wykonywania komend jako auto, co większość pluginów na automessage ma.

możnaby tak wymieniać nieskończoność dlaczego inne pluginy są lepsze pod względem "frontendu" niż Twój, ludzie wolą wybrać coś niezależnego niż coś, co ma w permisji nazwe Twojego serwera (?)

Co to za różnica, czy metoda zwraca false czy true w tym przypadku? Nie ma to całkowicie żadnego znaczenia.

Jakich komend? Losowe wiadomości, title? Nikt wcześniej tego nie proponował, więc tego nie ma. W czym problem?

Lista jest publiczna, żeby pobierać ją z innych klas. :O Śmiało, wymieniaj w nieskończoność. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

return false; 

Co to za różnica, czy metoda zwraca false czy true w tym przypadku? Nie ma to całkowicie żadnego znaczenia.

Jakich komend? Losowe wiadomości, title? Nikt wcześniej tego nie proponował, więc tego nie ma. W czym problem?

Lista jest publiczna, żeby pobierać ją z innych klas. :O Śmiało, wymieniaj w nieskończoność. :)

jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy false a true, to trudno.

to, że nikt tego nie proponował nie oznacza, że nie warto tego dodawać.

publiczna lista to naruszenie zasad bezpieczeństwa, bo w każdej chwili lista może zostać edytowana i nie jest to ani pilnowane, ani bezpieczne.

to, że to jest prosty plugin to nie oznacza, że o zasadach dobrego programowania można zapomniec, bo kod to wizytowka programisty, a z takimi błędami, których nawet nie chcesz zmienić pomimo tego, że ktoś ci je uwzględnia to po prostu narcyzm i nie świadczy to dobrze o Tobie

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

return false; 

publiczna lista to naruszenie zasad bezpieczeństwa, bo w każdej chwili lista może zostać edytowana i nie jest to ani pilnowane, ani bezpieczne.

to, że to jest prosty plugin to nie oznacza, że o zasadach dobrego programowania można zapomniec, bo kod to wizytowka programisty, a z takimi błędami, których nawet nie chcesz zmienić pomimo tego, że ktoś ci je uwzględnia to po prostu narcyzm i nie świadczy to dobrze o Tobie

A możesz powiedzieć, jakie błędy wymieniłeś? xD

To jaka jest różnica w zwracaniu true/false w komendzie, hm?

Nikt nie zaproponował, to nie będę tego dodawał. Plugin jest dla użytkowników forum, co będą chcieć to można dodać.

Czyli jak lista będzie prywatna, to już nie można jej edytować?

W którym momencie zapomniałem o "zasadach dobrego programowania"? Ile jeszcze takich małp będzie mi tutaj pisać głupoty?  :yay:

4L0M4l0.png

Opublikowano

return false; 

A możesz powiedzieć, jakie błędy wymieniłeś? xD

To jaka jest różnica w zwracaniu true/false w komendzie, hm?

Nikt nie zaproponował, to nie będę tego dodawał. Plugin jest dla użytkowników forum, co będą chcieć to można dodać.

Czyli jak lista będzie prywatna, to już nie można jej edytować?

W którym momencie zapomniałem o "zasadach dobrego programowania"? Ile jeszcze takich małp będzie mi tutaj pisać głupoty?  :yay:

nie ma sensu dalej z Tobą pisać skoro nie widzisz błędów i nikt Tobie tego nie wytłumaczy, powodzenia z rozwijaniem pluginu.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja to zauwazyłem ale ten temat jest do nabijania postów czy? 

Jak macie zamiar prowadzić wojne to idzcie na pw lub się pobawić klockami lego a nie robić tylko spam na forum.

Co do pluginu:

Nie potrzebny aż FUJJ

1.png

Opublikowano

@Nocny no to napisałem, pokaż błędy. Jakie błędy pokazałeś, powiedz.

@Catha jeśli jest niepotrzebny to nikt nie musi go używać, przedstawiłem lepszą i wydajniejszą wersję od innych dostępnych publicznie pluginów tego typu. Jeśli ktoś chce wybrać gorszą opcję to nie ma problemu. :)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...