Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enjoy-Speak.PL - Publiczny TeamSpeak3

Kozka <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin w trakcie pisania nie chcemy aby było to zrobione na "szybko" dlatego jeszcze się nad wszystkim zastanawiamy ;)

Strona internetowa niedługo będzie już działać ;)

Tak samo jak regulamin na czas prac konwersacyjnych została tam umieszczona tablica znaków ale na dniach pojawi się tam to co tam być powinno ;)

Ps.

Panie "Veengar" Nie wiem czy pan wie co to jest flat design ale miała być to prosta prezentacja przedstawiająca najważniejsze aspekty serwera ;)

Dziękuję za wypowiedz i pozdrawiam :)

I tu pokazujecie swoją profesjonalność.

Publikujecie swój serwer na forum, który nie jest jeszcze gotów do startu, tylko robisz syf na forum tym tematem.

ps.

Więcej tych minek " ;) " nie dało się użyć?

Zgadzam się z tym panem.

Połowa serwerów opublikowanych tutaj padają po 1/3 miesiącach około. Jeśli chcesz mieć dobry serwer to musisz trochę pieniędzy na to wyłożyć.

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy ludzie jak Ty którzy piszą że trzeba na to trochę pieniędzy wyłożyć myślisz że maszyna abot itd jest za darmo ? Wypowiadasz się A pewnie nigdy pewnie nie robiłeś swojego serwera wszystko jest do dopracowania nie ma człowieka który nie popełnia błędów i który robi wszystko doskonale ;) więc jeśli masz jakiś problem to się nie wypowiadaj robiąc nie potrzebny spam na forum jeśli nie masz nic nowego wnieść do tematu ;)

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy ludzie jak Ty którzy piszą że trzeba na to trochę pieniędzy wyłożyć myślisz że maszyna abot itd jest za darmo ? Wypowiadasz się A pewnie nigdy pewnie nie robiłeś swojego serwera wszystko jest do dopracowania nie ma człowieka który nie popełnia błędów i który robi wszystko doskonale ;) więc jeśli masz jakiś problem to się nie wypowiadaj robiąc nie potrzebny spam na forum jeśli nie masz nic nowego wnieść do tematu ;)

Nigdy nie robiłem serwera? Kiedyś (z rok/półroku temu) byłem technikiem 3 serwerów które do dzisiaj stoją i siedzi na nich po 300/400 osób.

I do każdej odpowiedzi dodawaj więcej " ;) " bo widać ci się nudzi. 

Będę się wypowiadał bo to moje zdanie i opinia, a tego zakazać mi nie ma prawa.

Nie polecam serwera.

Edit: chyba mnie trochę nie zrozumiałeś ;) "Wyłożyć" czyli w pewnym sensie "wydać", po czym wyskakujesz mi że "myślisz maszyna, abot itp jest za darmo?". Naucz się czytać ze zrozumieniem mój drogi.

Opublikowano

Byłeś technikiem czyli go nie stworzyłeś więc jak widać właśnie się wykazałeś. I co do czytania ze zrozumieniem to "myślisz maszyna, abot itp jest za darmo?" Właśnie oznacza że musiałem na to wydać człowieku ty Wgl myślisz co Ty piszesz ?

Opublikowano

Byłeś technikiem czyli go nie stworzyłeś więc jak widać właśnie się wykazałeś. I co do czytania ze zrozumieniem to "myślisz maszyna, abot itp jest za darmo?" Właśnie oznacza że musiałem na to wydać człowieku ty Wgl myślisz co Ty piszesz ?

Tak myślę. A ty naucz się pisać tak aby druga osoba to zrozumiała.

Wychodzę z tematu bo nie będę się kłócił z osobą która i tak zawsze musi mieć racje a jej nie ma.

Cześć:)

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...