Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enjoy-Speak.PL - Publiczny TeamSpeak3

Kozka <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WUcwSaI.png

Szukasz stabilnego serwera ts3?

Dobrze trafiłeś!

Zapraszamy na Enjoy-Speak.pl

Oferujemy:

·  Stabilne miejsce do rozmów

·  Miejsce dla wielkich gildii, jak i dla małych ekip

·  Darmowe kanały prywatne i premium

·  Automatyzacje teamspeak

·  Doświadczoną i gotową do pomocy administracje

·  Miejsce spotkań z administracją serwerów twoich ulubionych gier

·  Często organizowane eventy

·  Występy DJ

Tak wiele rzeczy w 1 miejscu…

Enjoy-Speak.pl

Zapraszamy

Administracja

Opublikowano

Centurm Pomocy

Doświadczona Administrację

Wiecie, małe rzeczy ale słownik języka polskiego nie boli :P

Co do samego serwera:

+ ładne ikonki

+ wygląd w miare fajny

- godzinka w spacerze (po co to?) 

Name:[cspacer]» Godzina: 22:38 «

Ogólnie widać że jesteście raczej młodym serwerem i nie będę na starcie krytykował kiedy widać że dużo rzeczy pozostało do dopracowania więc życzę powodzonka i czekam na wasz rozwój abym mógł rozbudować swoją wypowiedz.

Powodzonka i pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka niestety leci styl kanałów i spacerów który jak najbardziej nie przypadł mi do gustu.

Drugie to ikonki:) Czemu przywłaszczacie sobie czyjeś ikony? Rangi 4FuN są publicznie udostępnione na forum jak i na wielu serwerach.

Co do reszty ikonek to nie jestem pewien ale widziałem dosłownie taki sam wzór na forum.

Lecimy dalej.

Banner? Niby wszystko działa, a bannerek niestety. Jeśli miał być to banner interaktywny to zróbcie to porządnie, a potem udostępniajcie serwer na forach.

Moja końcowa opinia? Będzie chamska ale prawdziwa ;)

Jak dla mnie serwer poprostu zrobiony z du*y, kanały niedokończone i nie dopracowane. 

Bot spami zazwyczaj:

"<22:39:02> Nazwa kanału "[cspacer]» Godzina: 22:38 «" została zmieniona na "[cspacer]» Godzina: 22:39 «" przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"

<22:39:23> Kanał "[rspacer]Dostępnych administratorów: 0" został zmieniony przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:40:02> Nazwa kanału "[cspacer]» Godzina: 22:39 «" została zmieniona na "[cspacer]» Godzina: 22:40 «" przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:40:22> Kanał "[rspacer]Dostępnych administratorów: 0" został zmieniony przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:40:43> Kanał "[rspacer]Dostępnych administratorów: 0" został zmieniony przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:41:01> Nazwa kanału "[cspacer]» Godzina: 22:40 «" została zmieniona na "[cspacer]» Godzina: 22:41 «" przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:41:22> Kanał "[rspacer]Dostępnych administratorów: 0" został zmieniony przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator"
<22:42:01> Nazwa kanału "[cspacer]» Godzina: 22:41 «" została zmieniona na "[cspacer]» Godzina: 22:42 «" przez "Enjoy-Speak.pl Aktualizator""
Administracja doświadczona? Wątpię w to.

Jeśli chcecie zrobić serwer to znajdźcie technika (Porządnego), zróbcie ładniejszy styl kanałów/spacerów oraz co najważniejsze to nie instalujcie cracków z r4p* :)

Serwera nie polecam.
Opublikowano

Wszystkie ikonki są zrobione przeze mnie więc proszę mi nie pisać takich głupot

Banner na ten moment nie działa ponieważ musimy dopisać funkcję odpowiedzialna za rekord co zostanie zrobione na dniach ;) pokaż mi gdzie kanały są niedokończone a jeśli tobie spacery nie odpowiadają to już kwestia gustu ponieważ jak dla nas wyglądają one bardzo dobrze i nie zamierzamy ich zmieniać przepraszam z góry za wszystkie błędy lecz pisze na telefonie

Opublikowano

Nie wiem, nikt tam nie siedzi. Jak i administracji jest strasznie miało, polecam zrobić rekrutacje lub dodać jakiś ludzi i potem zapraszać a nie 3 adminów na krzyż :)

1.png

Opublikowano

Jak mamy robić rekrutację jeśli nie ma ludzi będą ludzie będzie rekrutacja chyba proste ;)

Żeby mieć ludzi, trzeba mieć administracje. Po drugie polecam ci załatwić orginalną licencje a nie na cracku.

1.png

Opublikowano

Wszystkie ikonki są zrobione przeze mnie więc proszę mi nie pisać takich głupot

Banner na ten moment nie działa ponieważ musimy dopisać funkcję odpowiedzialna za rekord co zostanie zrobione na dniach ;) pokaż mi gdzie kanały są niedokończone a jeśli tobie spacery nie odpowiadają to już kwestia gustu ponieważ jak dla nas wyglądają one bardzo dobrze i nie zamierzamy ich zmieniać przepraszam z góry za wszystkie błędy lecz pisze na telefonie

Wszystkie ikonki? Jesteś pewien że robiłeś ikonki 4FuN? Bo mi się wydaje że nie:)

Autorskie - Nikt inny ich nie posiada, żaden serwer. 

No niestety ale ma te ikony kilka serwerów i ja również jestem w posiadaniu paczki z tymi ikonkami. Nie jestem nowy, więc ja się nie nabiorę na niektóre rzeczy. 

Opublikowano

Jesteś śmieszny kto będzie robił tobie autorskie ikonki do rang 4fun nie ma to jakiegokolwiek sensu typie reszta ikonek jest mojego autorstwa i nie zobaczysz ich na żadnym innym teamspeaku ;)

Opublikowano

"Typie"? Nie przeszliśmy na "Ty".

Nie znajdę ? Jest kilka podobnych szablonów. Patrząc na to co ty piszesz to widzę że jesteś kolejną osobą która próbuje zrobić "gów*o serwerek" który tak czy siak padnie po miesiącu/dwóch. 

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie pozdrawiam również :) szkoda że to nie jest żaden szablon udowodnił bym ci to Ale nie chce mi się nagrywać jak robię każda ikonkę i w sumie to nie muszę tego robić bo robię to dla siebie a twoja wypowiedź i tak nikogo nie interesuje ;)

Opublikowano

Kilka błedów :) W opisie spacera Taryfikator kar są znaki specjalne a spacer Regulamin jest pusty. Dodatkowo mi osobiście nie podobają się spacery takie podwójne wyznaczanie stref... Po co to? Tylko zaśmieca serwer.

9fa6fa7c32ab0f6de4b9b6a7d3cce3c4.png  

Również uważam za zbędę te kanały: 
218b5392282e54af5d52422abb7c7516.png

Ale ogólnie to mogę polecić serwer. Uwagi dotyczące wyglądu to tylko kwestia gustu.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie Polecam. Brak jakiegokolwiek wkładu wszystko zrobione na od*******. Ikonki też niby autorskie a widziałem je na innych TS'ach.

Opublikowano

Nie Polecam. Brak jakiegokolwiek wkładu wszystko zrobione na od*******. Ikonki też niby autorskie a widziałem je na innych TS'ach.

Chyba ktoś tu poleciał ostro ;) Nic nie jest zrobione na odpierdol lecz wszystko jest jeszcze dopracowywane ;) Ikonki wszystkie są autorskie oprócz 4Fun

które są udostępnione publicznie na mpc ;) więc proszę mi tu nic nie insynuować że ikonki nie są autorskie ponieważ sam je robiłem od 0

i nie ma ich na żadnym innym serwerze ts3

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Chyba ktoś tu poleciał ostro ;) Nic nie jest zrobione na odpierdol lecz wszystko jest jeszcze dopracowywane ;) Ikonki wszystkie są autorskie oprócz 4Fun

które są udostępnione publicznie na mpc ;) więc proszę mi tu nic nie insynuować że ikonki nie są autorskie ponieważ sam je robiłem od 0

,,Nic nie jest zrobione na odpierdol lecz wszystko jest jeszcze dopracowywane'' - To poco otwierać serwer mając go w budowie ?. A co do ikonek przepraszam że zareklamuje inny serwer ale wbij i sobie zobacz twoje ,,Autorskie'' ikonki IP: LuckySpeak.pl

Opublikowano

@_Robak

Rozwala mnie to, jak ktoś oceniając serwer zwraca największą uwagę na ikonki a nie na wartości typu Administracja, profesjonalizm czy stabilność. Przypomnę że są one kwestią gustu i coś co się Tobie nie podoba, może podobać się Właścicielom - to ich decyzja. Nie raz ktoś mówił że ikonki na moim serwie są złe - szanuję opinię ale równie dobrze mogę mieć ją w dupie bo grunt że to mi się podobają.

Tym bardziej skoro projekt jest młody, daj żyć. Nie musisz pokazywać jakim to bogiem jesteś - nie każdy ma taką "wiedzę" czy "doświadczenie" jak Ty, a szczególnie mówię to dlatego że od momentu kiedy się pojawiłeś nabijasz se te posty w tych prezentacjach jakbyś nie umiał produkować bardziej wartościowych treści. Szanuję że każdy ma opinię, ale zluzuj chłopakom trochę skoro widzisz że projekt jest nowy. Konstruktywna krytyka to rzecz przydatna, lecz przedewszystkim warto krytykować pomysły, nie osoby, i pamiętać o aspekcie "konstruktywności".

Co do samego serwera, nadal uważam że za wcześniej aby coś konkretnego oceniać biorąc pod uwagę raczkujący dopiero projekt. Może faktycznie się pośpieszyliście trochę z publikacją. Życzę powodzenia i czekam na efekty dalszej pracy :P

P.S to nie flame, wiecej się nie wypowiem, chciałem tylko pokazać że nie podobają mi sie takie dyskusje, tyle. Rant over xD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek Sory stary ale jak się już wtrącasz to rozkmiń o co chodzi w temacie ;/. Nie chodzi mi tu o wygląd ikonek tylko o to że są one na innych serwerach a typ mi wciska ze są to jego autorskie ? Zrozumiano ?.

Opublikowano

@Pantoflarzek Sory stary ale jak się już wtrącasz to rozkmiń o co chodzi w temacie ;/. Nie chodzi mi tu o wygląd ikonek tylko o to że są one na innych serwerach a typ mi wciska ze są to jego autorskie ? Zrozumiano ?.

Mówiłem tu bardziej o Twoim stwierdzeniu

... wszystko zrobione na od******* ....

Wiesz, skoro młody projekt to dałbyś chłopakom troche czasu i był chociaż wyrozumiały.

Z resztą co ja się bedę tłumaczył, jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć tak rozbudowanej wypowiedzi to nie chce mi się dalej tłumaczyć. 

Żeby nie było że spam, chciałbym polecić Właściciela - bardzo miło było prowadzić wczoraj wieczorem dyskusję na privie - bardzo profesjonalne podejście i miło się pisało :)

Pozdrawiam

Opublikowano

,,Nic nie jest zrobione na odpierdol lecz wszystko jest jeszcze dopracowywane'' - To poco otwierać serwer mając go w budowie ?. A co do ikonek przepraszam że zareklamuje inny serwer ale wbij i sobie zobacz twoje ,,Autorskie'' ikonki IP: LuckySpeak.pl

Szkoda że ja robiłem ikonki dla luckyspeaka a później oddałem psd Rappkowi ! :D

i nawet z tego co pamiętam oddawałem ja za darmo na forum ponieważ zakończyłem z nimi współpracę

a tutaj masz porównanie jeśli myślisz że to to samo :)

http://i.imgur.com/vcfTaHI.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak wojna o ikonki no nieźle...
Autor tematu pisząc że zrobił autorskie ikonki, możliwe że zrobił ale były na czymś wzorowane. W tych czasach zrobić autorskie ikonki to na prawdę głowa na karku i mnóstwo pomysłów.
A co do ikonek to nie wiem czy tylko mnie boli, ale niektóre są strasznie mało widoczne. Ale to tylko moje odczucie nie wiem jak inni.

Ale co do samego serwera, no staracie się go dopracować tylko zróbcie to od góry do dołu. Bo jak tak przeglądam to ktoś się za to brał ale później zostawił. 
A tak PS: nie którzy mają zmieniony wygląd TeamSpeaka i niektóre opisy kanałów są mało widoczne.

73f6ebdc0d5bff80d5248b2ad8e822db.png

A no i błagam, zrób coś ze stroną nawet głupi index wstaw :D

Jak dla mnie serwer neutral, chociaż wygląd kanału no nie powiem ktoś robił to z głową ;)
Powodzenia w dalszym rozwoju :3

Mały Edit: Autor tematu nie tworzył ikonek, mój błąd :D

Opublikowano

- wątpię żebyście na start od razu zakupili oryginalną licencje 512 slotów,
- regulaminu brak,
- pusta strona internetowa,
- taryfikator kar ??? - http://screenshot.sh/m3kBB7RjN2jHt

Co do serwera to nie polecam, po prostu zrobiony na szybko i odpierdziel.

ps.
Panie "Konkol Design" słaba ta prezentacja jak na zaawansowanego grafika robiący loga, bannery itp. za pieniądze  B) 

Opublikowano

Regulamin w trakcie pisania nie chcemy aby było to zrobione na "szybko" dlatego jeszcze się nad wszystkim zastanawiamy ;)

Strona internetowa niedługo będzie już działać ;)

Tak samo jak regulamin na czas prac konwersacyjnych została tam umieszczona tablica znaków ale na dniach pojawi się tam to co tam być powinno ;)

Ps.

Panie "Veengar" Nie wiem czy pan wie co to jest flat design ale miała być to prosta prezentacja przedstawiająca najważniejsze aspekty serwera ;)

Dziękuję za wypowiedz i pozdrawiam :)

Opublikowano

Regulamin w trakcie pisania nie chcemy aby było to zrobione na "szybko" dlatego jeszcze się nad wszystkim zastanawiamy ;)

Strona internetowa niedługo będzie już działać ;)

Tak samo jak regulamin na czas prac konwersacyjnych została tam umieszczona tablica znaków ale na dniach pojawi się tam to co tam być powinno ;)

Ps.

Panie "Veengar" Nie wiem czy pan wie co to jest flat design ale miała być to prosta prezentacja przedstawiająca najważniejsze aspekty serwera ;)

Dziękuję za wypowiedz i pozdrawiam :)

I tu pokazujecie swoją profesjonalność.

Publikujecie swój serwer na forum, który nie jest jeszcze gotów do startu, tylko robisz syf na forum tym tematem.

ps.

Więcej tych minek " ;) " nie dało się użyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...