Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - napiszę plugin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Minelo mnostwo czasow, a pan oferujacy nie zmienil sie ani troche, wciaz nie polecam, pieniadze w bloto.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano
Dnia 16.09.2017 o 01:37, de76 napisał:

Minelo mnostwo czasow, a pan oferujacy nie zmienil sie ani troche, wciaz nie polecam, pieniadze w bloto.

A po czym to stwierdzasz? xD Cały czas 100% klientów jest zadowolona i otrzymuje pluginy na jak najwyższym poziomie. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

d77da4a35fdad.png

Jak tak możesz...

[*]

a tak btw.

@up

Najwyższy dla Ciebie < niski dla dobrego programisty. Nie polecam.

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Nie żebym tutaj hejtował, ale z tego co widze to 99% "programistów" na tym forum uważa że jesteś "chu*owy" a ty za bardzo nie starasz się tego zmienić(np pokazując swoje "prawdziwe" umiejetności). Bez obrazy ale jak ostatnio(2-3miesiące temu) byłem na twoim serwerze były takie lagi podczas bicia się że już lepiej było wejśc na hi**.pl, więc twój serwer nie jest pod tym względem niczym pozytywnym. Na twoim miejscu bym dokończył projekt na gitcie albo zrobił coś innego a nie jakieś auto msg które można zrobić po 2 poradnika na yt? 

Opublikowano

@ToNapewnoNieJaAMożeJednakJaa czy w ogóle ważne jest zdanie tych "programistów", skoro 100% moich klientów jest zadowolona? Teraz pracuję nad nowym serwerem, jak zwykle na najwyższym poziomie, tym razem na sektorach. Jak ktoś ma zlecenie to wykonuję, na razie nie będę tracił czasu na takie darmowe rzeczy. Możliwe, że wiem o jakie lagi ci chodzi, były spowodowane małym błędem przy przenoszeniu z 1.11 na 1.12 o ile dobrze pamiętam (mój serwer jest od 1.7 do najnowszej wersji) i dopiero po jakichś 2 dniach naprawiłem. Innych lagów nie było i nie ma. :)

4L0M4l0.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...