Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - napiszę plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mikigal tylko, że każdą próbę argumentacji przegrywacie, bo wiecie, że nie macie racji. :D

Jak nie potrafię napisać, skoro jak na razie napisałem wszystko, co chcieli klienci? Tak samo ten co próbował mnie oszukać, dostał wszystko co chciał. :)

Nie miałem nic kraść, to on pytał o kod i nawet nie mówił mi, że będzie coś pisał. Ja mu to tylko skompilowałem i tyle. A kod nie działał.

A Disco Armor jakoś zrobiłem i mam u siebie. Kolejny twój fałszywy argument, dziwne co?

SkyDiscoArmor? XDDDDDDDDD

A tak btw. czemu zniechęcasz ludzi do grania na swoim serwerze?

http://centrumpvp.pl/

Jak ktoś zobaczy kto jest właścicielem zareaguje w ten oto sposób (ukradziony gif ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

oh-shi.gif

sygnatura_mpc.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@mikigal cpvpDisco i cpvpDiscoLobby, ale ok. Może jeszcze używam Auto-In i AuthMe? xD

Widocznie to nie zniechęca ludzi, skoro serwer cieszy się jedną z największych ilości graczy w Polsce i byciem jednym z najlepiej zarabiających serwerów. Tutaj i tak takich buraków jak wy nie potrzeba. :)

Poza tym zabrakło ci znowu argumentów i teraz czepiasz się serwera i tego co mam na stronie głównej? Jeśli chcecie próbować ze mną wygrać to chociaż się postarajcie. Banda kłamców.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mikigal cpvpDisco i cpvpDiscoLobby, ale ok. Może jeszcze używam Auto-In i AuthMe? xD

Widocznie to nie zniechęca ludzi, skoro serwer cieszy się jedną z największych ilości graczy w Polsce i byciem jednym z najlepiej zarabiających serwerów. Tutaj i tak takich buraków jak wy nie potrzeba. :)

Poza tym zabrakło ci znowu argumentów i teraz czepiasz się serwera i tego co mam na stronie głównej? Jeśli chcecie próbować ze mną wygrać to chociaż się postarajcie. Banda kłamców.

Parę złotych na miesiąc od osób które nawet nie potrafią dodać wersji na nowym launcherze się nie liczy. Najlepiej zarabiający? Ta, tak tylko ci się wydaje. Banda kłamców a jakoś na 3/4 argumentów przeciwko tobie odpowiadasz tym samym. Gdybym miał taki temat z tyloma negatywnymi opiniami to usunął bym temat i zastanowił się nad sobą. Cytując ciebie "Demokracja to idiotyzm. Większość to idioci" tyle że demokracja to jednak system uznawany w wielu krajach/społecznościach i dalej udoskonalany. Zastanów się nad tym co robisz i przestań w każdym poście obrażać każdego nie zależnie jakiej jest orientacji seksualnej. Dużo osób całe 400 wow wow.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że najlepiej zarabiający. Nie macie na mnie nic, więc nawet jakbym odpowiadał tym samym to zawsze wygrywam, bo jestem czysty jak łza a wy jesteście oszukującą dzieciarnią. :) Poza tym chyba już nie miałeś się tu wypowiadać, trochę zmienny jesteś. Tak samo z tymi mapami, które wysyłasz wielu osobom, a mówisz, że to indywidualnie. xD No racja, w większości państw jest demokracja, ale czy to aż tak dobrze? Tutaj kilka osób powypisuje głupoty o mnie, a ludzie myślą, że to prawda. Jakiej orientacji seksualnej? Kto tu o tym w ogóle mówisz? Czytasz co tu piszemy czy tylko spamujesz tak jak wcześniej? I 400 osób to mało jak na Polskę? xD

Typowa osoba, które pisze o mnie "negatywne" opinie. 

"Daj plugin na PW, za chwilę masz src :3" - dałem mu plugin, to zaczął pisać, że nie będzie dekompilował pluginu. No i teksty też ma na wysokim poziomie:

"bo ten twoj gowno pluginem nie ma 100 klas tylko 10 XDDDDDDDDDD

a antycheat ci potrzebvny bo twoj ssie XDDDDDDD"
"PODOBNE XDDDDDD
dobra typie nie osmieszaj sie. jak chcesz podeslij mi swoj gowno plugin i ci to zdekompiluje jak nie wierzysz :_: na c**j mi plugin przy ktorym TPSy spadna do 5 XDDDDD"

Pisze więcej "XD" niż ma IQ, wtf?

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ciekawe że nie pamiętasz co piszesz. Widzę że już nie pamiętasz jak obrażałeś @CretiveWodzio za to że ukazywał (bez urazy wodzio :P) niby jakieś zachowania seksualne podobne do osoby heteroseksualnej.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że najlepiej zarabiający. Nie macie na mnie nic, więc nawet jakbym odpowiadał tym samym to zawsze wygrywam, bo jestem czysty jak łza a wy jesteście oszukującą dzieciarnią. :) Poza tym chyba już nie miałeś się tu wypowiadać, trochę zmienny jesteś. Tak samo z tymi mapami, które wysyłasz wielu osobom, a mówisz, że to indywidualnie. xD No racja, w większości państw jest demokracja, ale czy to aż tak dobrze? Tutaj kilka osób powypisuje głupoty o mnie, a ludzie myślą, że to prawda. Jakiej orientacji seksualnej? Kto tu o tym w ogóle mówisz? Czytasz co tu piszemy czy tylko spamujesz tak jak wcześniej? I 400 osób to mało jak na Polskę? xD

Hammerze, sam się mnie przyczepiłeś ze złe napisałem "pokarze", wiec ja zrobię to samo ^^

"oszukującą dzieciarnią" XDDDDD

Ludzie myślą ze to prawda bo tak jest xD

7jx3ppg.jpg

Tyle w temacie...

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@Rever_PL nie wiem, ale pamiętam, że ten dzieciak też nie wykonał zlecenia.

@mikigal i co jest złego w tym zwrocie? Gdzie tu jest jakiś błąd?

Jaka prawda? Akurat tak jest, że oszukuję czy coś, jak nie oszukałem w żaden sposób ani jednej osoby i wykonuję wszystkie zlecenia. xD

4L0M4l0.png

Opublikowano

@Rever_PL nie wiem, ale pamiętam, że ten dzieciak też nie wykonał zlecenia.

@mikigal i co jest złego w tym zwrocie? Gdzie tu jest jakiś błąd?

Jaka prawda? Akurat tak jest, że oszukuję czy coś, jak nie oszukałem w żaden sposób ani jednej osoby i wykonuję wszystkie zlecenia. xD

Hamer, dlaczego ty dalej w to brniesz ? Już nie jeden dowód poleciał w temacie a ty dalej swoje ? Jesteś naprawde jebni*ty...

To sie leczy, Oszukujesz wszystkich tych co czytają twój temat, lecisz w ciula, że potrafisz pisać pluginy, że nie oszukałeś nikogo and niby wykonujesz wszystkie zlecenia :D

Nie polecam po raz x

Opublikowano

@mikigal jak tylko ten temat został zamknięty wysłałem nowy do sprawdzenia, co w tym dziwnego? xD Gdzie popełniłem błąd w sformułowaniu "oszukującą dzieciarnią"? 

@TheMajster albo jesteś taki głupi albo trollujesz. W sumie w twoim przypadku mogą być nawet obie opcje.

Jaki dowód? Zobacz, że żadnego dowodu nikt nie przedstawił, bo jest dokładnie tak jak ja mówię. Każdy klient, który u mnie coś zamawiał dostał to co chciał i nie odszedł niezadowolony. Z niektórymi współpracuję długi czas. :) Może trudno ci to przyjąć, bo z tego co pisałeś to wiele razy pojawiała się w twoich wypocinach "mitomania", może twój psychiatra uświadomił cię o chorobie i teraz wmawiasz sobie, że to jednak inni chorują?

No właśnie @mikigal, w każdym temacie wypisujecie te same BZDURY o mnie. Bez żadnego potwierdzenia, też historyjki o moich domniemanych oszustwach są śmieszne. :D Tylko szkoda, że jesteście tacy zarozumiali i nie widzicie, że wyrządzacie krzywdę drugiej osobie, ale może na tym wam właśnie zależy.

Też śmianie się z tego, że chciałem iść na policję, bo jakiś koleś łamie prawo i oczernia mnie, faktycznie dziwna sprawa.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mrkacperek sam cię nie znam i ty mnie tak samo, tylko płaczesz, że nie chciałem ci zapłacić nie pamiętam już jakich pieniędzy za coś, czego tak bardzo nie potrzebowałem. Nigdy więcej nie rozmawialiśmy i ty masz o to żal. xD TheMajster to prawdziwy niż społeczny i intelektualny, dlatego napisałem, żeby ludzie wiedzieli na co się piszą.

Dobra, jakie zarzuty? Nie zostały żadne przedstawione, o dowodach nie wspomnę. W dalszym ciągu nie ma żadnej osoby przeze mnie oszukanej czy poszkodowanej. Co zawiniłem, skoro twierdzisz, że jestem winny czegokolwiek?

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mrkacperek jaki lament o 20 zł? O czym ty w ogóle mówisz? Pytałem jakie masz dowody czy zarzuty na mnie, a ty sobie wymyślasz w główce lament o 20 zł. Trochę chyba offtopic poleciał, ale w sumie cały czas tutaj spamujecie, a teraz się chyba tylko zapomniałeś w ogóle odnieść. To nie jest temat o tobie ani nikim innym.

Poza tym przed chwilą mówiłeś, że jestem oszustem, a teraz nagle wymyśliłeś jakieś 20 zł? 

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mrkacperek a widzę, chciałem dać za to 25 zł. Taniej sprzedano mi wcześniej mniej więcej takiego prostego bota, jakiego chciałem i dostałem go za darmo a chciał chyba z 15 zł. To coś złego, że już miałem coś podobnego i nie chciałem przepłacać za coś, czego nie potrzebowałem?

4L0M4l0.png

Opublikowano

Chciałbym przeprosić HAMMER'a, wystąpiło między nami małe nieporozumienie. Wstępnie jesteśmy dogadani. Proszę o nie robienie gówno burzy pod moim postem. Dziękuje :)

@mikigal

@mrkacperek

@ZiomeczekTVGC

Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 20:29, Randan napisał:

Nie polecam. Zachowanie tej osoby jest żenujące. Z nim się nie da współpracować.

A twój temat to chyba żart xd:

https://scr.hu/p9w6vz

Moje zachowanie jest żenujące, bo nazwałem cię osobą ograniczoną i próbujesz się odegrać czy co? Sądząc po wykonanych zleceniach i 100% pozytywnych opinii chyba da się ze mną współpracować. Żartem są wasze bezsensowne posty, tak jak wasze życie.

4L0M4l0.png

Opublikowano
3 minuty temu, HAMMERxPL napisał:

Moje zachowanie jest żenujące, bo nazwałem cię osobą ograniczoną i próbujesz się odegrać czy co? Sądząc po wykonanych zleceniach i 100% pozytywnych opinii chyba da się ze mną współpracować. Żartem są wasze bezsensowne posty, tak jak wasze życie.

Idź tam dalej pisze te swoje skrypty na swój zlagowany serwerek xD

Polecam tego pana jest w 100% profesionlaistom w pisaniu pluginów a tym bardziej skryptów!

??

Opublikowano

Fajne pluginy na tym Twoim serwerku masz :D

5fbb512fae1270f75f5cb1ec3210e828.png

tylko zapomniałeś zmienić nazwe pluginu LiteBans na cpvpBans XDDD

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@KeyDark skryptów nie ma na żadnym moim serwerze. Lagów tak samo. :)

@mikigal no fajne, sam widzisz, że praktycznie wszystkie, oprócz tych podstawowych są autorskie (tak jak chyba na każdym serwerze). Po co mam zmieniać nazwę tego pluginu? Widzisz zmienione nazwy WorldEdita czy innych tego typu? 

Błąd wynikał z tego, że nie używam bukkitowych uprawnień. Już poprawione. :)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...