Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - napiszę plugin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogółem nie wiem, czy byłbym w stanie tego człowieka polecić pod serwer większego kalibru (ala network). Pomimo, iż ma doświadczenie w prowadzeniu takowego serwera (jest właścicielem CentrumPvP.pl i by sprawdził się idealnie w roli CEO), to tak jego kod zostawia wiele do życzenia. Stosuje rozwiązania, które na pierwszy rzut oka są ok, jednak nie będą optymalne w dalszej perspektywie czasu. Czasem popełnia marginalne błędy, niektóre z nich nie są tak rażące. Pozostaje jeszcze kwestia zachowania. W jego poprzednich tematach (które zostały zamknięte) obrażał niektóre osoby, a mnie zlewał. Ja tego za złe nie mam, bo nie warto, jednak źle postąpił tym zachowaniem. Niezależnie czy osoby te zasłużyły sobie na takie traktowanie, czy nie, to jako osoba wykształcona i kulturalna powinien trzymać fason i "zrobić dobrą minę do złej gry".

Gdzie występowały te "marginalne błędy"? Dlaczego miałbym nie poradzić sobie z networkiem, który w sumie przypomina mój serwer? Nie pamiętam czy cokolwiek pisałeś i czy w jakiś sposób ci odpowiadałem, ale nie mam nawet chęci przeglądać tego, co działo się tam wcześniej.

Wolę powiedzieć prawdę, np. o kimś kto przez dłuższy czas próbował zniszczyć mi serwer albo po prostu ukraść mi kasę.

Poza tym spójrz na tych ludzi, zwykł hejt - nigdzie indziej nie próbują znaleźć jakichś błędów, u mnie czepiają się nazewnictwa czy byle szczegółu. Małpy i tyle, ostatnio za dużo prymitywnych osób spotykam. :D

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mrkacperek to w sumie można to zrobić tym sposobem, wtedy nie musisz używać streamów ani refleksji:

@SuppressWarnings("unchecked")
    private Collection<? extends Player> getOnlinePlayers() {
        final Object players = Bukkit.getOnlinePlayers();
        if (players instanceof Player[]) {
            return Arrays.asList(((Player[]) players));
        }
        else {
            return ((Collection<? extends Player>) players);
        }
    }

Co to cpvpDuel wszędzie pisałem, żeby go nie oceniać. Nie pracuję już nad tym pluginem, w sumie co do tej mapy to zmianę widzisz w ArenaManagerze.

Szukają błędów na siłę, u nikogo innego tak nie robią. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL @mrkacperek
na wielkiego jeża z jabłkiem, uczcie się javy ;/

ani

public Stream<Player> getPlayersStream() {
        Object object = this.getServer().getOnlinePlayers();
        if (object instanceof Player[]) {
            return Stream.of((Player[]) object);
        }
        return ((Collection<Player>) object).stream();
    }

(PS: powinno zwracać <? extends Player>)

ani

private Collection<? extends Player> getOnlinePlayers() {
        if (players instanceof Player[]) {
        }
        else {
        }
    }

nie zadziała magicznie na obu wersjach, muszą być refleksje, to że ty dasz sobie tam "Object" to nic nie zmienia w wynikowym kodzie masz:

INVOKESTATIC org/bukkit/Bukkit.getOnlinePlayers ()Ljava/util/Collection;

Java kompiluje się pod metodę jaką widzi kompilator, i tyle.

Do tego jak byście używali jakiegoś normalnego IDE, to od razu to wam zgłosi:

OBHyQPE.png

Jedyna opcja by zrobić to bez refleksji, to moduły, ale patrząc na hammera to nie posądzałbym go o takie zdolności. (moduł core z interfejsem z metodą np Collection<? extends Player> getPlayers() i 2 moduły, jeden z implementacją dla 1.7 i jeden dla nowszych.)

Z tym że dalej trzeba użyć refleksji by jakoś stworzyć ten obiekt, ale to już tylko raz na starcie.

No ale jednak nie jest to koniecznie by się tu refleksji pozbyć, (bo jedna refleksja lagów nie czyni, szczególnie cachowana) no i można też winny sposób, pozbyć się wsparcia 1.7 które powinno już umrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za to można zmienić na MethodHandles które są szybsze do takich rzeczy, trochę to dziwnie zabrzmi, ale najlepiej je zrobić statyczne i finalnie łapiąć możliwy błąd nie-znalezienia metody, nie wiem czemu ale wtedy MethodHandles są najszybsze. (a dokładniej osiągają taką samą wydajność jak bezpośrednie wykonanie metody)

1438614356923701010629.png

Opublikowano

@GotoFinal na wielkiego jeża z jabłkiem, ktoś tu jeszcze powinien się pouczyć Javy, bo mój sposób działa na na wszystkich wersjach. :) Sprawdzane na 1.7.10 i 1.11.2. 

Sam trochę powinieneś pomyśleć, bo twój IDE zgłosi ci błąd, ale tylko na jednym z silników, a przecież piszesz plugin kompatybilny na wielu, prawda?  :yay:

4L0M4l0.png

Opublikowano

@GotoFinal na wielkiego jeża z jabłkiem, ktoś tu jeszcze powinien się pouczyć Javy, bo mój sposób działa na na wszystkich wersjach. :) Sprawdzane na 1.7.10 i 1.11.2. 

Sam trochę powinieneś pomyśleć, bo twój IDE zgłosi ci błąd, ale tylko na jednym z silników, a przecież piszesz plugin kompatybilny na wielu, prawda?  :yay:

nie ma prawa ci działać, ja p******e... jak ci działa to znaczy że na obu wersjach było collection, lub że kompilowałeś pod Player[] i ta metoda dalej była dostępna (bo bukkit jej nie usuwał od razu, i teraz nawet nie pamiętam czy już wywalali czy nie)

Mam ci jakiś filmik nagrać czy jak? bo to nie ma prawa zadziałać, tak po prostu działa java... i mam do wyboru uwierzyć tobie lub JVM gdzie w jebanej dokumentacji masz jasno określone że to nie zadziała xD

Podeślij mi plugin co tego używa i oba silniki, to ci powiem dlaczego to działa.

Bo u mnie nie działa:

public class McTestPlugin extends JavaPlugin
{
    private Collection<? extends Player> getOnlinePlayers()
    {
        if (players instanceof Player[])
        {
        }
        else
        {
        }
    }
    @Override
    public void onEnable()
    {
        System.out.println(getOnlinePlayers());
    }

Kompilowane pod 1.11.2

i na 1.7: ( https://yivesmirror.com/grab/spigot/spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar )

java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()Ljava/util/Collection;
        at com.gotofinal.mctests.mctest.McTestPlugin.getOnlinePlayers(McTestPlugin.java:15) ~[?:?]
        at com.gotofinal.mctests.mctest.McTestPlugin.onEnable(McTestPlugin.java:28) ~[?:?]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:218) ~[spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:457) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:385) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:302) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:284) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.m(MinecraftServer.java:348) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.g(MinecraftServer.java:325) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:281) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:186) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:430) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [spigot-1.7.2-R0.3-SNAPSHOT-b1224.jar:git-Spigot-1224]

Nawet w błędzie masz jakiej sygnatury szuka:

java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()Ljava/util/Collection;

Daj mi plugin używający dokładnie tej metody (kompliowanej pod 1.11.2) który zadziała to ci zapłacę...

1438614356923701010629.png

Opublikowano

@GotoFinal pomijając fakt, że piszesz w złym temacie, to moja metoda oferuje wsparcie 1.7.10 wzwyż, wcześniejsze wersje nie mają metody z kolekcją. Ale jako takie wsparcie 1.7.10 jest. Co prawda dużo lepiej będzie użyć Collection<Player> players = Bukkit.getOnlinePlayers(), ale na razie niech będzie jak jest.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL Czy Ty wiesz co wgl piszesz? -.-

Nie masz pojęcia po pisaniu pluginów. I coraz bardziej udowadniasz w każdej swojej odpowiedzi. Kopiujesz kod z różnych projektów. Tworzysz jakieś dziwne rzeczy z getUsers() które zwraca całą, surową mapę. No a SQL jak nie było tak nie ma. Na 90% używasz MH-API jak ponad połowa polskich serwerów. Do tego mówisz jakim to Ty nie jesteś programistą. Hipokryzja lvl hard...

u5niwrQ.png

Opublikowano

@kamcio96 raczej wiem co piszę, może jeszcze powiedz, że mówię źle. xD Wiadomo, że masz niski iloraz inteligencji, ale naprawdę nie musisz coraz bardziej tego udowadniać. W sumie jak chcesz to proszę bardzo, bo tutaj tematy można odświeżać co 48h, a jak piszesz takie głupoty to wtedy co 24h. :)

Jaki kod jest skopiowany? Cały czas piszesz te same bzdury, zobacz sobie na ArenaManager i pobieranie aren. Poza tym co za różnica, czy robisz .values() w metodzie, czy po jej zwróceniu? To jedynie zwykłe ułatwienie, o którym pisałem wcześniej, a ty pewnie nie potrafisz czytać i cały czas będziesz spamował o tym samym (za kilka postów: "nie masz pojęcia o pisaniu pluginów", "zwracasz surową mapę", "nie rozumiesz kodu"). Rozumiem, że jesteś hipokrytą, naciągaczem i prawdopodobnie oszustem, ale mojej osobie nic złego nie możesz zarzucić. Gdzie tam widzisz jakieś MH-API? SQL nie będzie, ten plugin nie będzie za darmo rozwijany. Chcesz zobaczyć fajny kod to zapłać i bez problemu ci napiszę. :)

Używasz terminu "hipokryzja" podczas, gdy sam jesteś hipokrytą. Poza tym nigdzie nie napisałem "jakim to ja nie jestem programistą". Napiszę chyba wszystko pod Bukkita/Bungee i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ja nic do ciebie nie mam i w ogóle, ale boli mnie to że w nazwie tematu masz programista, jak ty ani jednego działającego poprawnie kodu nie udostępniłeś, dodatkowo co chwila odświeżasz ten swój temat o automessage, jakby to było nie wiadomo co, aż taki jesteś z siebie dumny że napisałeś 1'go runnable, co przeważnie umiałaby zrobić osoba nie będąca w temacie javy z poradnika krok po kroku? W pierwszym poście kłamiesz, bo pluginy które są na cpvp nie są pisane przez ciebie... to tyle :/ 

Opublikowano

@mate1337 w sumie na tym forum udostępniłem chyba 3 działające pluginy/kody. Może to twoje umiejętności są tak słabe, że nie potrafisz uruchomić pluginu lub skompilować kodu?  :yay: Czemu przeszkadza ci to, co ile odświeżam tematy? Można odświeżać co 24 godziny (dzięki wam tutaj też co tyle można) i co tyle to robię. ;) Im więcej ludzi będzie używać mojego pluginu tym lepiej dla nich, bo jest dużo lepszy niż inne, publiczne tego typu pluginy.

Większość pluginów na CentrumPVP jest napisana przeze mnie ("przykładowe, autorskie pluginy").

4L0M4l0.png

Opublikowano

Dobra, stop. HAMMER, mówisz wszystkim ze te wszystkie opinie związane z twoja osoba nie są pisane przez twoich klientów? To teraz nastąpi moment kiedy twój klient, którego bardzo dobrze znasz i kojarzysz napisze o twojej osobie opinie. Tylko mi nie groź ze pójdziesz na policję i mi zarzucisz Zniesławienie publiczne jak u Adama. Bo słowo "krętacz" pojawi się w tej historii nie raz, nie dwa a pare razy.

Opisze historie od początku żeby miała ręce i nogi.

Równo rok temu, robiłem projekt. Niestety programista mnie zostawił dzień przed startem, który jak myślicie się nie odbył ze względu na liczne bugi.

Ok. miesiąca temu reaktywowałem ten projekt, zgłosiłem się na moje nieszczęście do Pana HAMMER'a.

Zleciłem mu pare zadań do wykonania za które oczywiście płaciłem.

Nie jest tez tak ze wszystko wykonał źle, wiec żeby ta historia nie była "czarna" to wymienię rzeczy które zrobił bez zarzutu.

- Plugin na skrzynki z animacja i kluczami, drop ze stone itp.

- AntyLogout z małym Api do Core.

I to wszystko. A zleceń było 2 razy tyle.

Pewnego wieczoru zleciłem mu zrobienie logblocka, otóż niby wszystko pięknie. Miało być szybko jak zawsze. Komunikowalem się z nim przez skype, pisałem raz, drugi. Nie dawał żadnego znaku życia. Zdenerwowałem się. Po czym wyrzucił mnie z kontaktów. Zgłosiłem sprawę do PayPala bo nie miałem innego wyjścia. Uprzedzę teraz słowa HAMMER'a, którymi pewnie będzie argumentował moja opinie na jego temat. Nie miałem z tobą innych dróg kontaktu gdzie rozmawialiśmy. Co prawda był teamspeak, ale żeby do ciebie się dostać to musiałem czekać 5,5 godziny. I to się nazywa szanowanie klienta ? Chyba pracujesz na własna rękę i powinieneś wiedzieć ze klient jest twoim "panem"? Oczywiście straszył mnie policja po zgłoszonej sprawie o tak naprawdę kradzież, bo jak mogę nazwać wyrzucenie mnie ze znajomych bo otrzymaniu pieniędzy. Szczerze HAMMER? Tego twojego zapowiadanego na drugi dzień pisma, policji, kuratora, wezwania nie widziałem do dzisiaj.

Podsumowując, HAMMER może i próbuje być "profesjonalista" ale mu nie wychodzi, bo udaje osobę która nie jest. Niby taki z ciebie "biznesmen" a u Rafonixa zachowywałeś się jak gimnazjalista z 2 klasy jak nie z 1.

Nie polecam jego usług, po dłużej współpracy strasznie zaczyna kręcić. Na szczęście głupi nie jestem, podstawy javy znam i src z moich zamówionych pluginow wyciągnąłem. Nawet te skrzynki co mi pisałeś panie kolego i zaciemniłes tylko nazwy klas i listenerow

Opublikowano

@thehekketisky

Zacznijmy od tego, że zachowywałeś się w stosunku do mnie całkowicie bez szacunku, nie było ani chwili, gdzie była taka sytuacja z mojej strony. Wielokrotnie ci zwracałem na to uwagę.

Nie dawałem znaku życia? Dlaczego miałbym, skoro napisałem ci, że mnie nie będzie, a ty dalej do mnie wypisywałeś i wyzywałeś, bo ci nie odpisywałem?

Bardzo spamowałeś na Skypie, wyzywałeś mnie i nie okazywałeś szacunku, to postanowiłem usunąć cię ze znajomych i zostawić ci inne drogi konaktu (facebook, teamspeak, e-mail, jakbyś chciał to nawet gg/steam).

Tylko plugin na skrzynki udało mi się zabezpieczyć, i bardzo dobrze, bo próbowałeś mnie oszukać i wycofać pieniądze, ale na szczęście PayPal szanuje uczciwych ludzi i nic nie udało ci się ode mnie zabrać. Pieniądze otrzymałem, więc nic nie będzie używane przeciwko tobie.

Żadnego "pisma, policji, kuratora, wezwania" nie zapowiadałem, nie wiem skąd to wymyśliłeś.

Poza tym jesteś jakimś naprawdę dziwnym 13 czy 14 latkiem, mam nagrane prawie wszystkie rozmowy z tobą, tam dokładnie widać jaki niski poziom reprezentujesz. :) Próbowałeś mnie okraść i zostawić pluginy dla siebie i tyle. Nikogo z potencjalnych czytelników nie nabierzesz, jedyne co sprowokujesz to grupkę małp, które pewnie zaraz tutaj coś podobnie wyimaginowanego napiszą.

"Bo słowo "krętacz" pojawi się w tej historii nie raz, nie dwa a pare razy." - nie pojawiło się ani razu.  o.O

Przed tobą było już tu parę osób, które też próbowały mnie oszukać i wmówić innym, że to ja jestem tym złym.

Z mojej strony zlecenie zostało wykonane, próbowałeś zabrać mi pieniądze i uciec. Wyzywanie, brak kultury. Kto tu jest zły?

Trochę zmienny jesteś, po tym jak próbowałeś mnie okraść:

"Napisałbym im ku*wa taki post na 3 strony papieru a4 ze by im się odechciało takie rzeczy wypisywać na twoj temat, w ogóle co oni chcą osiągnąć"\

"Takie ich bezsensowne pie**olenie i niszczenie opini na temat drugiej osoby na podstawie słów innych osób bez żadnych dowodów"

No i na powtarzasz, że podoba ci się jak pracuję, a potem odstawiasz takie numery. Zastanów się co robisz. :)

To ty zamknąłeś drogę kontaktu (na tę chwilę ty masz mnie zablokowanego). Zlecenia wszystkie, które chciałeś wykonałem, mam to nagrane i wszystko to pisałeś na Skype.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@thehekketisky

Zacznijmy od tego, że zachowywałeś się w stosunku do mnie całkowicie bez szacunku, nie było ani chwili, gdzie była taka sytuacja z mojej strony. Wielokrotnie ci zwracałem na to uwagę.

Nie dawałem znaku życia? Dlaczego miałbym, skoro napisałem ci, że mnie nie będzie, a ty dalej do mnie wypisywałeś i wyzywałeś, bo ci nie odpisywałem?

Bardzo spamowałeś na Skypie, wyzywałeś mnie i nie okazywałeś szacunku, to postanowiłem usunąć cię ze znajomych i zostawić ci inne drogi konaktu (facebook, teamspeak, e-mail, jakbyś chciał to nawet gg/steam).

Tylko plugin na skrzynki udało mi się zabezpieczyć, i bardzo dobrze, bo próbowałeś mnie oszukać i wycofać pieniądze, ale na szczęście PayPal szanuje uczciwych ludzi i nic nie udało ci się ode mnie zabrać. Pieniądze otrzymałem, więc nic nie będzie używane przeciwko tobie.

Żadnego "pisma, policji, kuratora, wezwania" nie zapowiadałem, nie wiem skąd to wymyśliłeś.

Poza tym jesteś jakimś naprawdę dziwnym 13 czy 14 latkiem, mam nagrane prawie wszystkie rozmowy z tobą, tam dokładnie widać jaki niski poziom reprezentujesz. :) Próbowałeś mnie okraść i zostawić pluginy dla siebie i tyle. Nikogo z potencjalnych czytelników nie nabierzesz, jedyne co sprowokujesz to grupkę małp, które pewnie zaraz tutaj coś podobnie wyimaginowanego napiszą.

"Bo słowo "krętacz" pojawi się w tej historii nie raz, nie dwa a pare razy." - nie pojawiło się ani razu.  o.O

Przed tobą było już tu parę osób, które też próbowały mnie oszukać i wmówić innym, że to ja jestem tym złym.

Z mojej strony zlecenie zostało wykonane, próbowałeś zabrać mi pieniądze i uciec. Wyzywanie, brak kultury. Kto tu jest zły?

Trochę zmienny jesteś, po tym jak próbowałeś mnie okraść:

"Napisałbym im ku*wa taki post na 3 strony papieru a4 ze by im się odechciało takie rzeczy wypisywać na twoj temat, w ogóle co oni chcą osiągnąć"\

"Takie ich bezsensowne pie**olenie i niszczenie opini na temat drugiej osoby na podstawie słów innych osób bez żadnych dowodów"

No i na powtarzasz, że podoba ci się jak pracuję, a potem odstawiasz takie numery. Zastanów się co robisz. :)

To ty zamknąłeś drogę kontaktu (na tę chwilę ty masz mnie zablokowanego). Zlecenia wszystkie, które chciałeś wykonałem, mam to nagrane i wszystko to pisałeś na Skype.

Nie mam zamiaru z dyskutowac z twoja osoba, nie wazne kto ile ma lat i kto jak sie zachowuje, bo to Ty powinnienes ganiac za klientem a nie klient z toba, pozatym jezeli od poczatku rozmawialismy na skype to nie ma czegos takiego jak inna droga ktorej nie mialem hammerku. Slowo kretacz nie pojawilo sie ani razu? To zalecam udac sie do okulisty. Sprawa poszla do PayPala bo mnie oszukales, wycofalem ja pozniej z nadzieja ze dokonczysz prace, ale nie. Nie mam zamiaru teraz sie w tym zdaniu kulturalnie zachowac, jednym slowem jestes skurwielem, oszustem, kretaczem jakich na tym forum malo. Nawet jezeli pisalem do Ciebie ze ludzie nie mieli racji, to na tamta chwile dla mnie nie mieli racji bo na tamta chwile zachowywales sie tak jak nalezy. Ale jednak twoje prawdziwe oblicze wyszlo :) Nie polecam tego allegrowicza, nie umie przyjac konstruktywnej krytyki na klate i przyznac sie do bledu. Nie jestes idealnym czlowiekiem i nigdy nie bedziesz, a tym bardziej po tym co odpierdalasz z klientami. Czesc czolem :)

Opublikowano

@thehekketisky jak głupim trzeba być, żeby próbować kogoś oszukać i wmawiać, że to druga osoba jest oszustem? xD Akurat BARDZO WAŻNE jest to ile kto ma lat i jak się zachowuje, bo ty zachowujesz się jak jakiś naburmuszony dzieciak, który myśli, że jest pępkiem świata. Nie będę za tobą w żaden sposób "ganiał". Spamowałeś i źle wykorzystywałeś kontakt przez Skype, więc chyba jasne, że ci to zablokuję? Miałeś jeszcze wiele innych poza tą. 

Nie zmieniłem swojego zachowania, jedynie podchodziłem do ciebie z dystansem, bo ewidentnie chciałeś mnie oszukać (zrobiłeś tak z paroma innymi osobami, w sumie na kilkaset złotych).

Tak się składa, że nie ma tutaj konstruktywnej krytyki i nawet nie wiesz co to znaczy, jak większość tych słów, których używasz.

Jeśli moje oblicze to uczciwy człowiek, który nie da się oszukać jest prawdziwe, to dzięki, cieszę się, że miałeś ze mną do czynienia. 

"wycofalem ja pozniej z nadzieja ze dokonczysz prace, ale nie" - z naszych rozmów chyba wynika, że pracę dokończyłem, hmm? Dowód: https://cl.ly/1x3u190z002h

"Nie mam zamiaru teraz sie w tym zdaniu kulturalnie zachowac" - a kiedy zachowywałeś się kulturalnie?

Cytaty z twoich tekstów:

"A pogroszki to sobie mozesz wsadzic w dupe", "Smiej się smiej patusie", "Odpiszesz mi k***a?", "Jestes k***a?", "Moze być raczyl odpowiedzieć, co?", "Pierdoli mnie to ze jutro jest niedziela ale skoro dzisiaj nie miales czasu to jutro znajdziesz.". Było tego dużo więcej.

Nie trafiłeś na byle kogo, więc w nic mnie nie wrobisz. :/

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...